Mit kell tenni ahhoz, hogy a főzővajban kisütött csirkemell ne száradjon ki? (tudásbázis kérdés)
13. 1e958693ca
2008. okt. 17. 16:56
Sütés előtt 1 napig olajos-fűszeres lében pácolni, vagy a másik megoldás, hogy ue. időt tejben áztatni.
12. Ndia (válaszként erre: 3. - Zsuzso100)
2008. okt. 17. 16:27
hagymával, petrezselyemmel,bazsalikommal, gombával ,tejszínnel tuti gombamártást !
11. berdor
2008. ápr. 3. 13:19
Vastagon hagyva és nagyon gyorsan, forró zsiradékban sütve nem szárad ki.
10. bobcsi2
2008. ápr. 3. 13:04
Szerintem nemszabad vékonyra vágni,kevés vajon hirtelen sütjük de csak addig még ki nem fehéredik.Az a lényeg hogy a külsején hirtelen legyen egy réteg, hogy a belsejébe benne maradjon a nedvesség.
9. Rika1
2007. ápr. 14. 00:45
A alufólia elmaradhatatlan ez természetes:)
8. 1a50c86bb0
2007. ápr. 14. 00:41
Szerintem ha legmentesen le van takarva foliaval, nem fog kiszaradni. Probaltatok mar?
7. Rika1
2007. ápr. 14. 00:10
A csirke-pulykamellet én mindig rántom,de előtte a szokásos füszerezés után,bekenem majonézzel.Nagyon puha finom omlós lesz,még 3 nap után is.Ez vonatkozik a sertés húsra is.:)
6. zsuzsi0930
2007. ápr. 13. 19:49
Csirke mellet nem érdemes sütni. Inkádd ránts ki úgy sokkal finomabb és nem lesz száraz.
5. Tamy
2007. febr. 4. 13:47
Bocsánat az előbb csirkét akartam
4. Tamy (válaszként erre: 2. - 'szti)
2007. febr. 4. 13:47
A csike is nagyon finom így. Próbáld ki, ha szereted.
3. zsuzso100
2007. jan. 18. 14:33
Visszamaradt zsiradékból milyen mártást lehet csinálni?
2. 'szti (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2007. jan. 18. 14:11
talán ha bepácolod előtte nem szárad ki
én csak a pulykamellet szoktam egy napot fokhagymás tejben "áztatni" és az ettől szaftos marad, csirkét nem próbáltam
natúr sertés csak frissen jó igazán
1. zsuzso100
2007. jan. 18. 14:02
Sziasztok!
Mit kell tenni ahhoz, hogy ha főzővajban kisütöttem a csirkemellet, ne száradjon ki?
És ha már itt vagyunk, és a sült sertés húst, hogy puha maradjon, ne csak frissen?
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Hogy készítsem el az oldalast, hogy ne száradjon ki?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Kínai cukkinis csirkemell-akár a kínai gyorséttermekben