Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Mit kell tenni ahhoz, hogy a főzővajban kisütött csirkemell ne száradjon ki?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

13. vaktyúk2008-10-17 16:56
Sütés előtt 1 napig olajos-fűszeres lében pácolni, vagy a másik megoldás, hogy ue. időt tejben áztatni.

12. Ndia2008-10-17 16:27
hagymával, petrezselyemmel,bazsalikommal, gombával ,tejszínnel tuti gombamártást !
(válasz zsuzso100 3. hozzászólására)


11. berdor2008-04-03 13:19
Vastagon hagyva és nagyon gyorsan, forró zsiradékban sütve nem szárad ki.

10. bobcsi22008-04-03 13:04
Szerintem nemszabad vékonyra vágni,kevés vajon hirtelen sütjük de csak addig még ki nem fehéredik.Az a lényeg hogy a külsején hirtelen legyen egy réteg, hogy a belsejébe benne maradjon a nedvesség.

9. Rika12007-04-14 00:45
A alufólia elmaradhatatlan ez természetes:)

8. Antea2007-04-14 00:41
Szerintem ha legmentesen le van takarva foliaval, nem fog kiszaradni. Probaltatok mar?

7. Rika12007-04-14 00:10
A csirke-pulykamellet én mindig rántom,de előtte a szokásos füszerezés után,bekenem majonézzel.Nagyon puha finom omlós lesz,még 3 nap után is.Ez vonatkozik a sertés húsra is.:)

6. zsuzsi09302007-04-13 19:49
Csirke mellet nem érdemes sütni. Inkádd ránts ki úgy sokkal finomabb és nem lesz száraz.

5. Tamy2007-02-04 13:47
Bocsánat az előbb csirkét akartam


4. Tamy2007-02-04 13:47
A csike is nagyon finom így. Próbáld ki, ha szereted.
(válasz 'szti 2. hozzászólására)

3. zsuzso1002007-01-18 14:33
Visszamaradt zsiradékból milyen mártást lehet csinálni?

2. 'szti2007-01-18 14:11
talán ha bepácolod előtte nem szárad ki
én csak a pulykamellet szoktam egy napot fokhagymás tejben "áztatni" és az ettől szaftos marad, csirkét nem próbáltam
natúr sertés csak frissen jó igazán
(válasz zsuzso100 1. hozzászólására)

1. zsuzso1002007-01-18 14:02
Sziasztok!
Mit kell tenni ahhoz, hogy ha főzővajban kisütöttem a csirkemellet, ne száradjon ki?
És ha már itt vagyunk, és a sült sertés húst, hogy puha maradjon, ne csak frissen?