| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| De jók!!
Épp most szeretnék majd képeket készíteni, és ehhez jól jött ez az ötlet. Köszi. | ||
|
| ||
| Helló.
Az üvegmatricába, még frissen szinte mindent bele lehet tenni. Gyöngy, szórógyöngy, flitter, csillámpor. . . Tettem fel pár képet. Ott jobban látszik. | ||
|
| ||
| Köszi! | ||
|
| ||
| A lepkés gömb nekem is nagyon bejön! Ügyi vagy!!! | ||
| ||
| Merész vagy! Elég kényesek, úgy hallottam. Majd várom a beszámolókat!
Egy rokonom azt szeretett volna szülinapomra adni, de mire elérkezett a napja, kiszáradt :( | ||
|
| ||
| Állati jókat csináltál, nagyon tetszenek =) A lepkés gömb külön állat. . .
Én most bonsai-ozni kezdtem, majd látjuk, hány fa éli túl =P | ||
| ||
| Aha ismerem, majd megnézem a krea voltba. Köszi a tippet! | ||
|
| ||
| Van olyan, hogy szórógyöngy (ezek gondolom elég picik) direkt üvegmatrica technikához.
Újraátfesteni hülyeség! | ||
|
| ||
| Oké, kipróbálom. Valahol azt olvastam, hogy száradás után fessem át vékonyan újra, és úgy, de szerintem ez így olyan bonyolult, valami ilyesmire tippeltem én is! | ||
|
| ||
| Még nedvesen tedd bele mindkettőt, simán beleszárad!
Mekkora gyöngyre gondoltál? Ha nagyobb, akkor utólag ragaszd inkább rá. A csillámot kés hegyéről szórd, nehogy túl sokat szórj bele egyszerre. | ||
|
| ||
| Lányok csinált már valaki olyat hogy üvegmatricába tett gyöngyö, vagy csillámot? Hogyan kell? | ||
| ||
| Kíváncsi vagyok! (Már kerestem a képet). :)
Kartonokat, ollót, ragasztókat. | ||
|
| ||
| diszt akartam írni! | ||
|
| ||
| Miket vettél?
Kész a lepkés függő dízsem, majd lefotózom, és felteszem! | ||
|
| ||
| Megint vettem pár dolgot a nyomtatványosnál. :) Beindultam, mint csiga a lejtőn! :) | ||
| ||
| =DDD | ||
|
| ||
| Nincs mit! :) | ||
|
| ||
| Azért nem voltam ám nagyon mérges, mert míg szopogatta, addig nyugiban körülnézhettem és csak egy-két dolgot vert le a polcról. . . egy keze még szabadon volt :))))) | ||
|
| ||
| Óooo köszi a tippet! | ||
|
| ||
| Na igen. . . meg a kassza előtt sorokban a csoki. . . de jó is az. . . =P sokszor én sem tudok ellenállni, de amikor a gyerek ott kezd el nyüszíteni. . hibátlan. . . =D | ||
|
| ||
| =DDDDD | ||
|
| ||
| Ráálhatsz a sorozatgyártásra és meggazdagodsz! :DDD | ||
|
| ||
| :) Jók lettek a naplós dolgok!
A jácintot ha legközelebb ülteted, akkor a hagyma egy részét hagyd szabadon (ne kerüljön az egész föld alá), én is így jártam. Nem hozott olyan dús virágzatot. | ||
|
| ||
| MA jártam a városban, és van egy nagyon jópofa bolt remek lakberendezési dolgokat lehet venn igaz hihetetlenül drágán, de a kirakatát mindig megnézem. . . és lám mit láttam benne, a nyusziaimat, csak más anyagból. 2900 Ft-ért árulják! | ||
| ||
| Készítettem kiscsirkéket létrán, majd felteszem. Egész nap azt csináltam. Ilyen miniatűr csőrt az életben nem csináltam még! | ||
| ||
| Amiért ölni tudnék: kasszánál a halom nyalóka. . . ha szerencséd van, nem az a száj és nyelvfestős. . . . | ||
|
| ||
| Nagyon jók lettek =P | ||
|
| ||
| Csináltam két csirkét hungarocel tojásból, a Babu naplójában látott jószágból merítve az ötletet. Benaplóztam:-)) | ||
| ||
| de jó =)))
Mi a neve? | ||
|
| ||
| Sikerült vennem, van olyan lap, amiről nem lehet leszedni, na nekem pont ilyen kellett. | ||
|