| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| jajj, most olvasom csak, köszi a tippet! majd vigyázok:) | ||
|
| ||
| 14-16 naposnak kell lennie, ha 10 vagy kevesebb akkor valószínű a sárgatestelégtelenség.... | ||
|
| ||
| Hány napos kell,hogy legyen a luteális fázis???Nekem már egy pár hónapja 10 napos... | ||
|
| ||
| Mellékhatása nincs a teának, de a cickafarkfüvet nem szabad a pé. után inni, csak 14 napig! Utána ugyanis ha bebabásodik vki akkor vetélést is okozhat! Vigyázni kell vele. Amúgy a cickában az is jó, hogy gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő is. A palástfüvet lehet inni pé. után is, sőt az jó is, mert az a sárgatestfázisban segít.
Barátcserjének nincs mellékhatása. A progeszteronszintet növeli tul.képpen. Segít a ciklus beállításában, tehát menstruációs panaszok kezelésében jó meg peteérést 'csinál'. | ||
|
| ||
| Na, ma megjött 30. napra, háááát ilyen sem volt még, úgyhogy örülök. Jó ha ennek is örül az ember, mi? :) Igaz nem sokat de azért a hőm is megemelkedett és a saját számításom alapján a luteális fázis is pont annyi napos volt amennyinek lennie kell. Remélem ez nem csak a véletlen műve. :) Jövő hónapban kiderül, addig is teázkodok és barátcserje!! | ||
|
| ||
| ahogy olvasgatom mások írásait, azt vettem ki belőle, hogy csak használ valamit. Ha nem ártasz vele magadnak, akkor miért ne? egyáltalán írnak valami mellékhatásról? | ||
|
| ||
| Igen, talán rendbejött a hőm, lekopogom :) De nem a hőmmel volt a gond, az azért ugrált mert volt vmi gond biztos. Most teázom jópár hete (cickafark, palástfű) és ez úgy tűnik használ, vagy vmit csinál legalábbis. Lehet csak beképzelem magamnak hogy hat és azért? :)) Az se baj különben :) | ||
|
| ||
| Nekem is gyanús a dolg,hogy később reagál a hőmérséklet a változásokra.Mintha!Nem tudom. :) | ||
|
| ||
| Szeleburdi!
van már valami eredmény? Rendbejött a hőd? | ||
|
| ||
| Igazad lehet. :)
Nagyon eltűnt ez a fórumtéma. Eddig bolondságnak tartottam a hőmérőzést, most sem a baba miatt mérem. Az utóbbi 2 hónapban a 20. napon esett le a hőm majd emelkedett fel. Akkor 36 napos ciklusaim voltak. Most a 13. nap van és 36, 1-re lement 36, 5-ről. De nem most fáj a petefészkemnél, hanem tegnap fájt elég rendesen, meg azelőtt 2 napig már éreztem néha. Lehet olyan, hogy később reagál a hőmérséklet a változásokra igaz? Tehát, hogy már megvolt az ovu 1-2 napja és a hőm még csak most mutatja? | ||
|
| ||
| Nekem is leszokott esni a menzesz napján,de csak kb.2 tizedet,s utána naponta fokozatosan csökken,ami annyit jelent,hogy legalább már 3-4 napja megvan,mikor úgy rendesn lemegy a hőm. | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Pár hónapja mérem a hőmet, dokimnak kell a hőgörbe. 3 hónapig okés is volt, 36 napra jött meg és a peteérésig 36, 4-36, 7 közötti cikk-cakkos össze-vissza hőm volt majd leesett 36, 2-re, emelkedett és a menstruáció első napjáig magas maradt (36, 7-36, 8) majd 36, 3-ra leesett és meg is jött. Ez így mind szép és jó. De ebben a hónapban más a helyzet. Peteérésig megvolt a cikk-cakk, aztán leesett, emelkedett, fent maradt a hőm, majd leesett és ugye meg keleltt volna jönnie. De nem jött, hanem újból emelkedett, és csak 6 napra rá jött meg (42. napon) és azóta 3 napja 36, 8 a hőm pedig nem vagyok megfázva stb. Nah erre varrjon ki gombot, ez mitől lehet?? Mensi alatt ilyen magas és tartós hőt mi okoz?? Eddig tök megbízható volt pedig a mérés a peteérésnél is éreztem emellett a peteérést, mert szúrkált mindg a petefészkemnél és mikor leesett a hőm tényleg meg is jött. Tehát mutat vmit!!! 1ébként digivel mérem reggelente. B.Ú.é.K.! | ||
| ||
| Én most hőmérőzök 3. hónapja és abszolút meg vagyok vele elégedve.Számomra egyértelműbb,mint a mikroszkóp. | ||
| ||
| Sziasztok. Nekünk még mindig nem jött össze a baba, igaz mostanába a hőmérőzést is hanyagoltam. Úgy gondoltam, majd jön ha jönni akar. De valahogy most a ciklusom végén azt reméltem talán sikerül, és mértem egy 36, 9-et. Másnap viszont már csak 36, 5 volt, és estére meg is jött.
Tehát valamit csak mutat! | ||
| ||
| Sziasztok lányok!
Én csak pár napja mérem (a menzesz utolsó napjától, ami egy hete volt) 36, 7 volt reggel, de már három napja ennyi. Szerintetek izguljak, vagy 37 fölé kell, hogy menjen, ahhoz, hogy babás legyek, biztosan. Na ezt most jól megmondtam! | ||
| ||
| sziasztok!Reggel a lázmérőm 34, 6ot mutatott viszont hüvelyben pedig 36, 6-ot ez a nem mindegy!
Úgy látszik ez nekem jó tanács volt! | ||
| ||
| Szerintem is a hüvelyben a legjobb.A digitális nekem nem jött be mindig azt mutatta,hogy kihülőfélben vagyok.A higanyos meg még 37 fölé is megy. | ||
| ||
| Sztem hüvelyben a legbiztosabb,én mindig ott mértem.A 34, 9-es hő nagyon alacsony,ott vmi lázmérős hiba van sztem. Lassan kihülsz! :)) | ||
|
| ||
| Mindenkinél más szerintem, meg a digitális állítólag 1-2 tizeddel kevesebbet mér. Hol mérted a hőt? Szájban a legbiztosabb! | ||
|
| ||
| Én teljesen ugyanígy jártam!!!! | ||
|
| ||
| Szerintetek normális ha mensi után 34, 9-et mértem?
Lehet hogy nem jó a hőmérőm? Igaz múlthét hétfőtől nem szedem már a gyógyszert!Ez is befolyásolhatja? Aki tudja írjon!!! | ||
| ||
| Mikor teherbe akartam esni, hőmérőztem. Minden nap írtam a mért adatokat. Aztán jól átvágott, mert peteérésem után lement (szomorkodtam is, hogy na, ennyi volt ebben a hónapban), aztán pár napra rá megint felment. Akkor már terhes voltam. | ||
| ||
| sziasztok!én is 1 hete már hőmérőzök!mikor van peteérés?nekem folyamatosan 35, 8; de ma kereken 36, 0 volt!
ez miért lehetett?pedig a mensim is megvan! | ||
| ||
| Teljesen igazad van!! :)) | ||
|
| ||
| Ne hőmérőzz, szeretkezz !!!! | ||
| ||
| a nőgyógyász azt mondta, hogy a hőmérőzést amiatt nem ajánlja, mert ha például van egy kis vírus vagy megfázás vagy bármi más, amiről még nem is tudunk, akkor máris mást mutat a hőmérő. nyáron, melegben sem megbízható!
szerinte a legtutibb az, ha három naponta együtt van a pár! | ||
| ||
| 37, 3 megint a reggeli höm) | ||
| ||
| Ott kell mérni, a többi nem valós éréket mutat!!! Én szájban mérem, az a legegyszerűbb. | ||
|
| ||
| ha szájban vagy hüvelyben méred állítólag pontosabb...na meg magasabb is az érték | ||
|
| ||
| 37, 3 a reggeli höm) csak még van 3 nap a mensimig...remélem nem fog leesni (habár nem nagyon merek bízni benne,bizti lefog) | ||