Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Ettetek már nyulat? Kinek ízlett és kinek nem? Milyen íze van?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3

80. erik352013-08-22 18:21
Igen,ettem már nyulat.Nekem ízlett.Nagyon finom,kellemes íze van.Csak ajánlani tudom.

79. cel2012-03-20 13:14
Nagyon finom és legalább annyira egészséges is a nyúl hús. Ízében, állagában leginkább a csirkére hasonlít, de azért más. Sütve, pörköltnek elkészítve a legismertebb, de a gyengébb husi rántva is nagyon jó.

Nem olvastam végig a fórumot, így bocsi, ha olyat írtam amit már korábban más is leírt.


78. Deni plus2012-03-20 12:55
Nem olvastam el a fórumot, fokhagyma és bacon isteni vele :)))
(válasz tücsimücsi 1. hozzászólására)

77. nagypanka2012-03-16 00:19
Ettem...nagyon sokszor es nagyon finom.

76. gribedli2012-03-15 23:26
Finom mustarosan (tejszines-mustaros-hagymas szosz) es kaliforniai paprikaval olivabogyoval, kapribogyoval kis fokhagymaval bele:)

A mustarost azt osszevissza darabokkal szoktam fozni, a paprikasat csak a nyul combjabol. Sztem akkor finom ha jol szetfozi az ember, a husnak finoman el kell valnia a csonttol

75. Panna332012-03-15 22:21
régen sokat, finom rántva és pácolás után megsütve is /öreganyám szakácskönyve szerint/

74. N.Eszter2012-03-15 21:45
Nagyon jó húsa van szegény nyuszinak.

73. Cszsuka2011-05-31 21:25
és a házinyúl?
(válasz Shannai 64. hozzászólására)

72. Egyed Judit2010-05-31 15:10
Mi is tartunk vagyis apóssomnak vannak nyulai mi szeretjük mindeggy hogy van elkészítve de bográcsban a legjobb de vadasan is kiválló krumplibombóccal.

71. marika45282010-05-31 11:56
Igen,mi is tartunk,nagyon egészséges a húsa.Bárminek elkészithető,még a levese is finom,sőt már az idősebb húsából vagdaltat is készitettem,merem ajánlani!

70. szemmelver2010-05-31 11:01
nekünk nem ízlik...édeskés az íze

69. s7002010-05-31 10:46
Mi imádjuk a nyuszi husit. Anyósom tartja. Legtöbbször pörköltnek csinálom meg, vagy tejfölösen.
Anyósom vadasan szokta megsütni szalonnával tűzdelve.
Néha pedig vadnyulat is sikerül, az pedig még finomabb!
Az ízét én kicsit a csirke húsához tudnám hasonlítani.

68. kissanna2010-02-23 18:48
Finom és zsenge :)

67. diamond852010-02-23 18:45
vadasnak is és fokhagymás sűlt húsnak is nagyon finom.


66. szabonejulika312010-02-23 18:39
nagyon finom,mi tenyészettünk is:)

65. csincsillus2010-02-23 18:11
Persze,hogy ettem. Nagyon finom.

64. Shannai2010-02-23 16:19
Valahogy a vadhúsokat nem szeretem...beleértve ugye a nyulat is. Nekem a húsa, bárhogy is legyen megcsinálva, mindig száraznak, szálkásnak tűnik. Pedig jól csinálják meg mindig. De végül is, a vadállatok inkább tömör húsból, izomból állnak a sok mozgás miatt. Bár, lehet, tudat alatt valami nem engedi, hogy az nekem jól essen...túlságosan aranyos állat... (:

63. marc§ika2010-02-23 16:08
én ettem már nyulat nagyon régen gyerekkoromban,de már akkor se ízlett.azóta se eszek!Nem szeretem az ízét!!!brrr :-(

62. Macifül2010-02-23 15:25
Minden héten eszem gyerekkoromtól kezdve. Ebből csinálok levest, pörköltet, fokhagymásan sütve, mindenhogy finom.
Szerintem nem hasonlít a csirkéhez.

61. eni00862009-09-18 21:49
nagyon finom és egészséges.

60. Cepheus2009-09-07 06:50
Mi vagy háromszor vettünk, egész, tisztított nyulat háztól. Nem bonyolítottam túl, vörösboros pörkölt lett belőle.
(válasz napfenyvirag 53. hozzászólására)

59. Kedveske2009-09-05 10:19
Én nem bírom megenni, olyan, mintha a macskámat enném meg.
Persze mondták már, ha nem tudnám mi az megenném, és próbáltak is már "átverni", hogy ez csirke... de szerintem egyáltalán nem hasonlít a külleme a csirkére:-)

58. johanna22009-09-05 09:36
en nagyon szeretem es edeskes az ize tanacs sok fokhagyma

57. M_Marcsa2009-09-05 07:19
finoooooom

56. napfenyvirag2009-09-05 06:44
Nekem is csirke íze volt, de valahogy száraz. Biztosan valamit elrontottam.

55. Kondorosi Judit2009-09-05 02:42
Mi nagyon sokszor veszunk nyulat,nagyon szeretjuk.Elmondok egy tortenetet,anyosomek,regen eltartottak egy idos embert, aki nem szerette a nyulhust. Nekunk, akkor sok nyulunk volt. Levagtam, elkeszitettem, es a bacsi 2 tanyer tejfolos nyulragu levest megevett, utana, nyulpaprikas, vagy vadas volt, abbol is. Mikor vegeztunk, az ebeddel, megkerdezte, ez milyen hus volt, mondtam, hogy nyul. O azt mondta, miert nem mondtam, akkor nem evett volna.Kerdeztem, izlett? Azt mondta finom volt, hat akkor, mi a problema?A nyulhus nagyon egeszseges, sok benne a feherje, es nem zsiros hus.


54. Elfelejtett jelszó2009-09-04 18:01
ettem, semmi különleges ize nem volt. simán elnéztem csirkének..

53. napfenyvirag2009-09-04 17:59
Szervusztok!

56 évesen először vettem a piacon nyúlgerincet. A kacsasütőbe tettem be, ugyanugy fűzereztem, mintha kétlábú (szárnyas) lett volna. 200 fokra tettem 30 percre először, félidőben megfordítottam, aztán levettem a fedőt és grilleztem alul-felül úgyszintén 30 percet és azt is félidőben megfordítottam. Finom ropogos lett. Kicsit sok lett a fokhagyma, de így is ehető, puha lett. l dl vizet öntöttem hozzá. Ennyiért nem bontok fel egy üveggel, mert a többi megmaradt volna. Ti hogy csináljátok?
(válasz bendegúúz 52. hozzászólására)

52. bendegúúz2009-09-04 09:38
Nagyon szeretem a nyúlhúst.Élnek falun ismerősök,tőlük szoktam kapni.

51. Anka712009-08-15 08:38
Nekem ízlett, finom a húsa. Inkább a tudat zavart, hogy nyuszi, mert sajnáltam. Azóta sem ettem, akkor a nagymamám vágott egyet, és pont nála voltam, azért kajáltam belőle. Úgy emlékszem, fehér húsa volt.

1 2 3