Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Hullala jó tiramisu tortához habtejszín helyett?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

19. Noarashi2011-12-04 10:03
juzsurinak van igaza! A tiramisuhoz mascarpone kell! Igaz hogy drága, de az kell :) Meg jó minőségű kávé :)
Megjegyzem kerülöm az olyan "tejszín"habot, ami sosem látott tejet :) Mert vhogy úgy reagálok rá, hogy kihányom. Még akkor is, ha nem tudok róla.

18. Gy.Ibi2011-12-04 03:02
Én nem használok hulalát,mert hidrogénezik.Ami a hajnak nem jó,azt a gyerekekkel se etetem meg.Én egyfajtát néztem meg,arra rá van írva,mert már kötelező ráírni,mióta biztos,hogy ártalmas.
A margarintól is tartózkodok,elég volt az összetevőket elolvasnom.Pedig a napraforgót érlelő vegyszer fel se volt tüntetve.
Azt tudom,hogy nem kell hozzá habfixáló,napokig kemény marad.
Én sima poharas tejszínt használok mascarponéval,tojást nem teszek bele.


17. juzsuri2011-12-03 21:23
a tiramisuhoz,nem kell tejszin!!! mirol beszeltek!! mascarpone,tojas sargaja!!

16. melaniszi2011-12-03 14:04
Szerintem is jo a hullala. Egy tasak vaniliás cukorral izesitve még finomabb!

15. gevi19312011-12-03 07:53
fincsi

14. panna19792009-05-27 16:23
szerintem csak hulalából nem jó, nekem nagyon mű ízű

13. panna19792009-05-27 16:21
tejszín és hulala keverékéből csináltam tiramisu tortát fincsi lett ,barbi tortát csináltam és a hulalát megfestettem aromával igy díszítettem

12. supin2009-05-22 07:46
Jó a hullala!


11. Rozália2009-05-22 04:43
Nah, jó pap...:)))

10. zsófyc2009-05-21 20:26
rózsaszín tiramisu?! :O :D

9. panna19792009-05-21 20:04
színezni lehet aromával,hogy rózsaszín legyen?
(válasz salabakter 8. hozzászólására)

8. salabakter2009-05-21 19:35
Nagyon jó,csak én még egy kis cukrot,és vaniliás cukrot is teszek bele!Ez biztos,hogy nem fog összeesni.Nem kell bele sem zselatinfix,sem habfixáló!Sőt!!Nem is ajánlom.Csak arra vigyázz,hogy ne verd túl,mert akkor ebből is vajkrém lesz.

7. varga.nora2009-05-21 19:34
Figyi, a mi receptünk szerint hulala tejszín kell! Úgyhogy kiváló!

6. Marika1562009-05-21 19:34
Én nem teszek bele,csak jó keményre felverem.Cukor se kell hozzá.Mióta megismertem minden sütihez ezt használom.Nem esik össze másnapra se.
(válasz panna1979 4. hozzászólására)

5. zsófyc2009-05-21 19:28
Szerintem ha nincs tejszín az is jó, de azért mégsem ugyanaz:)


4. panna19792009-05-21 19:28
A RÓZSASZÍN DOBOZOS ?KELL BELE ZSELATINFIX?

3. mona312009-05-21 19:27
Azt meg hiszem!Én minden ilyen tejszínes édességhez azt használom és szuper,igaz hogy növényi eredetű,de finom és nem esik össze!

2. panna19792009-05-21 19:27
Nagyon sürgős lenne ,mert nincs tejszín csak hullala . Reggel korán készítenem kell kettőt is szülinapra .

1. panna19792009-05-21 19:24
Hullala jó tiramisu tortához habtejszín helyett?