Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - A randizás legfontosabb szabályai

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Párkapcsolat, szerelem


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

9. Picurbogi2009-01-09 10:51
Pontosan ezt gonodlom én is, ne azért tetszek meg valakinek, mert a parfümöm beinditja :)
(válasz Szivárvány:) 8. hozzászólására)

8. Szivárvány:)2009-01-09 10:48
Ha valakinek a feromonos parfüm miatt kellek, akkor megette a fene az egészet!!!!!


7. Picurbogi2009-01-09 10:40
A gondolattal egyetértek, hogy nem rossz dolog több pasival ismerkedni, viszont az egyik dolog, hogy kevés nő van, aki minden héten talál ujabb 3 szabad pasit :) másrészt én sem tudok csak ugy lazán mindig másra koncentrálni, nekem ehhez több idő kell hogy randira szánjam magam stb.
Maga a cikk jó volt, viszont én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ahol már belekerül a Feromon parfüm téma, ott már mindjárt gyanussá válik az egész, mert ezeknél a Feromon parfümös cikkeknél nekem ugy tünik, hogy a szöveg mind csak körités, és a fő cél az, hogy minnél nagyobb reklámot csináljanak a parfümnek! (bocsi Hoxa, ezt ugy általánosságban mondtam az összes Feromon parfümös cikkre...)

6. Csipkerózsika2009-01-09 05:10
Nem a szabad pasi kevés, hanem mód, alkalom, hely nincs az ismerkedésre.
Én egyetértek a cikkel, a mennyiségi témával is. Minél több féle pasival találkozik az ember, annál tisztábban látja önmaga előtt hogy mi az amit akar.
(válasz letty26 4. hozzászólására)

5. varbóc2009-01-09 04:43
megváltoztak az ismerkedési szokások


4. letty262006-12-18 18:14
Meg hát valljuk be, nem sokan vagyunk, akik csak úgy dúskálnak a jelöltekben...Legyünk bármilyen jó nők!:)))) Épp ez a legnagyobb baj ma, h kevés a lehetőség, kevés a szabad pasi...
Én az utolsó hárommal neten keresztül "jöttem össze", nem ismeretlenül, csak így vettük fel újra a kapcsolatot, szóval ha nem lenne net, nekem jó ideje nem lenne senkim.

3. cskata2006-12-18 12:47
igen, a mennyiséget én sem tudom ilyen lazán kezelni..:)))
persze ez biztosan egyéniség, gondolkodásmód és még ki tudja mi minden kérdése - de randizás témában én egyszerre mindig csak egy, esetleg 2 emberre tudok "rákoncentrálni" (de abból már az egyik általában csak "aranytartalék"..:)))
(válasz gyopár 2. hozzászólására)

2. gyopár2006-12-18 12:28
Tetszik a cikkben, hogy őszinteségre biztat. Azt hiszem, nagyon bosszantó, s talán valahol szánnivaló is, ha két ember másnak akar látszani, mint ami.

Viszont ezt a sokszor randizós ötletet furcsának találom, bár tudom, hogy sokan gondolkoznak így, s akár még élvezik is. Nekem az volt a gyerekkori/kamaszkori álmom, hogy én majd elsőre megtalálom a "nagy ő"-t, ki akartam hagyni ezt a keresgélős fázist. Ez végülis nagyrészt sikerült is, aminek következtében alig volt egy-két barátom, viszont utána interneten megismerkedtem valakivel, akivel azóta is boldogan élünk együtt... (mint a mesében, na jó, nem írok ilyeneket.)

Ti mit gondoltok ezekről a dolgokról?

1. Hoxa2006-12-17 23:15
Nincs semmi, ami nagyobb szorongást és aggodalmat vált ki - még a legmagabiztosabb nőkben is - mint az első randi egy sráccal, aki tetszik nekünk. Egy csomó dolog miatt aggódunk, hogy tetszeni fog-e neki a ruha, amit hordunk, bejövünk-e majd neki, miről beszélgessünk vele, stb...

A fórumhoz tartozó cikk már nem aktív, így további szövege nem olvasható.