Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet rántott húst (pulyka) sütőben sütni? fórum

Hogyan lehet rántott húst (pulyka) sütőben sütni? (tudásbázis kérdés)


2009. máj. 4. 12:45

Hány fokon kell sütni? Forgatni kell a húst?

Mennyi olaj kell a tepsibe?

16. syria (válaszként erre: 7. - Mohonc)
2009. máj. 2. 13:57

Mikor megláttam a kiírást, meghűlt bennem a vér: rántott hús készítése sütőben?

De, olvasva amit leírtál, elgondolkodtam. A legközelebbi hosszú hétvégén ki fogom próbálni.

15. frollo (válaszként erre: 12. - Mohonc)
2009. ápr. 26. 21:18
Nos, akkor kanállal eszem :) Viccen kívül már rég gondolkoztam ezen, gondoltam, hátha valaki próbálta...
14. _kleo_
2009. ápr. 26. 21:13
Egyik rokonunk úgy készíti, hogy csak az egyik oldalát panírozza be a húsnak, aztán tepsiben egymás mellé rakja sorban panírozott felével lefelé, a másik, csupasz felére pedig tejfölt és sajtot tesz. Isteni, én imádom!
13. Marjann (válaszként erre: 11. - 7f83b27d5f)
2009. ápr. 26. 21:00
Ilyet már én is csináltam (szerintem pont ebből a receptből), tényleg nagyon finom!
12. mohonc (válaszként erre: 10. - Frollo)
2009. ápr. 26. 20:55
Szerintem necces. Ha kifolyik, az egész összeáll egy tömbbe. Bár akkor meg lehet utána szeletelni. :)
2009. ápr. 26. 20:54

[link]


Ez is nagyon finom:)

10. frollo
2009. ápr. 26. 20:45
Szerintetek rántott sajtot nem lehet? :)
2009. ápr. 26. 20:38

Sima pulykamell, fel van szeletelve. Elutazunk hétvégére, gondoltam kisütök 6 szeletet, az kettőnknek elég lesz 2 nap ebédre. Rizst meg simán tudok ott is főzni mellé.

De köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni! Nincs fritőzünk, kiönteni nem akarom az olajat, sem gyűjtögetni. No meg picit félek is a forró olajtól. Meg egészségesebb is így, nem?

2009. ápr. 26. 20:34
Pulykacombot rendesen fuszerezem es sutozacskoba sutom.Ha a pulyka hus nem mirelit szerintem elotte kell fozni es utana rantani,igy van levesed es sulted.
2009. ápr. 26. 20:27

Én így szoktam sütni, mert sokkal kevesebb olaj kell hozzá, és nincs olyan büdös, és nem ázik az olajban.

Rendesen bepanírozom, a legnagyobb tepsimbe öntök olajat (bőven befedje - kb 1-2 mm vastagon), beteszem a sütőbe, és ha forró, belerakosgatom a husikat. Néha megnézem, amikor kell megfordítom. Az íze ugyanolyan, mint a hagyományosan sütöttnek.

2009. ápr. 26. 20:24
Valamikor régen csináltam ilyet, talán jó lett. Bepanírozni a húst. A megdöntött tepsi sarkába öntöttük az olajat. Abba forgattuk a húst, és raktuk a másik végébe. Mire elfogyott az olaj, a hús is, és úgy sütöttük. Úgy emlékszem csirkeszárny volt.
2009. ápr. 26. 20:18
Nem tudom, még nem készítettem így, lehet kipróbálom, tetszik.
2009. ápr. 26. 20:17
Találtam neked: [link]
2009. ápr. 26. 20:17
Nem, simát. Olvastam olyat, hogy be kell panírozni, beolajozni és úgy meg lehet sütni. De mennyire hasonlít a rendes, bő olajban sütötthöz?
2009. ápr. 26. 20:16
Mirelitet?
2009. ápr. 26. 20:02
Hogyan lehet rántott húst (pulyka) sütőben sütni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook