| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Meridol fogkrém és szájvíz. Nekem bevált. :-) | ||
| ||
| zsályateás öblögetés szokott használni | ||
| ||
| a propolisz tinktúra is nagyon jó. | ||
| ||
| a férjem fogai el voltak feketedve a gyulladt sorvadt ínytől mondom jó a pálinka rá sokáig reggelente és lehet tinkurát csinálni a pálinkával a lándzsás útifű nagyon hatásos amugy lassan a természetben megjelenik ez a nővény és be lehet dörzsölni a beteg felületet | ||
| ||
| szájöblögető+Szájspray+gyulladáscsökkentő fogkrém +ínyre való vitamin+gél | ||
| ||
| Persze, egyértelmű, hogy ha fogkő okozza, akkor nem használ.Ezért kell megmutatni fogorvosnak, és ő tudni fodja, hiszen ez a dolga:) | ||
| ||
| Sziasztok,
nekem az orvos mindig leszedi a fogkövet. A Cordodyl csak ideig-óráig segít. Kb. két hónap hónap után ugyanott vagyok, ahol kezdtem. Magától nemmúlik el, fogkő nélkül sem. A bionetest kipróbálom, köszi az ötletet. A pálinka sem rossz ötlet, csak munkahelyen ciki:)) | ||
| ||
| Attól függ mi váltotta ki az inygyulladást!!!
Mert hiába öblögetsz bármivel ha mondjuk fogköved van ami fenntartja a krónikus gyulladást,csak pénzkidobás.Le kell szedni és akkor megszűnik. Ha viszont valami akut dolog okozza(megszúrod valamivel,virusfertőzés..stb)akkor jót tesznek ezek az öblögetők. | ||
| ||
| Szia!Cserszömörcés szájöblögető:)segíteni fog | ||
| ||
| A férjemnek azt mondta az orvos a fogai kihullanak fogínygyulladás miatt 22éves volt ekkor reggelente pálinkával öblögette 35 éves korában kellet először fogathuzatina még 62 évesen is van foga. | ||
| ||
| Sziasztok, nekem igazából a bionetes foggél használt. Most találtam meg a honlapját leírom Nektek, ja nem lehet honlapot írni :(
De ha beírjátok a keresőbe hogy bionetshop, foginygyulladás akkor ki fog jönni a honlap. Szóval már nagyon visszahúzodott az ínyem, és ebben van Q 10 is, ami nagyon jó mert sejtépítő. Nemcsak fogat mostam vele, hanem 5 percre pakolásként is használtam. Kb. 1 hónap után már nagyon szépen meggyógyult az ínyem. Ajánlom Nektek is. | ||
| ||
| Ok, köszi, kipróbálom! | ||
| ||
| Igen, recept nélküli. Az árára nem emlékszem :( de baromi sokáig jó, mert csak kis mennyiséggel öblögetsz. | ||
|
| ||
| Köszönöm! Recept nélkül kapható, ára elfogadható? | ||
|
| ||
| Corsodil oldattal öblögess! Nekünk az vált be. Nem csak ínygyulladásra jó, hanem bármilyen szájüregi gyulladásra is. | ||
| ||
| Fogínygyulladásra otthoni, hatásos gyógymód? Vagy valami más, a fogorvoson kívűl? | ||