Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Nem az én kutyám, nem én vagyok a gazdája. Az eredeti gazdájának nem kellett és én egy időre magamhoz vettem. Nekem van egy kaukázusim de két kutyus nem fér meg együtt. Sajna nem lehet őket összeengedni, ezért inkább a németjuhásznak keresek egy szerető gazdit. Az én kaum 3 hónapos kora óta velem van, őt nem adhatom senkinek. | ||
| ||
Nagyon szép a kutyád. Nekem nem lenne szívem továbbadni. Nincs az az akadály számomra, amiért egy ilyen kutyától megválnék. Ne tedd, te sem! | ||
|
| ||
sose tudnék megválni a kutyámtól és nem tudom megérteni azokat, akik ilyet tesznek, csak egészen kivételes esetben.
a kutyának a gazdája mellett a helye, inkább az nem lesz jó neki, hogy lepasszolod. | ||
|
| ||
mert városba panelba nem szeretném bevinni, nem lenne jo neki | ||
|
| ||
miért adod el? | ||
|
| ||
Eladó 2.5 éves ónémetjuhász szuka!
Törzskönyves, fajtiszta nem volt még fedeztetve, nagyon okos, tanítható, fogékony a csibészeltetésre. A lapomon megtekinthető róla a kép (nincs lácra verve, csak a kép készítéséig) tel: 06302671192 e-mail: mitus@invitel.hu | ||
| ||
Szerintem is.:))) | ||
|
| ||
Olyan gyönyörűek... : [link] | ||
| ||
nagyon hű a gazdájoz:))) | ||
|
| ||
Azok bizony,mindegy hogy a németjuhász melyik fajtája:)))) | ||
|
| ||
A németjuhászok mind zsenik. :-) | ||
|
| ||
Nekem az volt,cservörös,fekete,az életben még egy kutyát nem fogok annyira imádni!Olyan okos volt,csak épp beszélni nem tudott. | ||
|
| ||
Az ordas szerintem szebb, de végülis németjuhász, az a lényeg. A németjuhász a legszebb fajta. :-)))
Szerintem nézz körül menhelyeken, biztosan találsz. | ||
| ||
A keresőbe ha beírod hogy Ó Németjuhász kiadja őket.. | ||
| ||
Ugy tudom az ordasfarkasban is van hosszúszőrű,nekem is az tettszett,de mivel azok "lányok"voltak,nekem igy rövidszőrű "fiú"van:))) | ||
|
| ||
A hosszú szőrű fajta..Sokkal nagyobb dúsabb a bundája..
És ritkább is mint a "sima" németjuhász. | ||
| ||
Lányok milyen az ó németjuhász?Ilyen kifejezést még nem hallottam:))) | ||
| ||
Ajándékba szeretnék..
Ők hobby célra családtagnak és házőrzőnek tartanák.. | ||
| ||
Szia! Mi célból keresel szép Ó Németjuhászt? | ||
| ||
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.. | ||
| ||
Hol találok szép Ó Németjuhász kutyust? | ||