| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Sarok repedésre lehet használni a lámpát?
Kis lámpám van itthon színekkel. | ||
| ||
| Szia!
Mivel 12 éve foglalkozom a Bioptron fényterápiával /és nem vagyok Zepteres/igen tudom milyen fényt bocsát ki a készülék . Polarizált fényt mely 480-3400nm között van a fény hullámhossza ,inkoherens -alacsony energiájú. A színek és a frekvenciák: Az energia hullámokban terjed.Az egymást követő hullámok közti távolságot hullámhossznak ,a hullámok egy másodperc alatti rezgéseinek számát pedig frekvenciának nevezzük!Minden színnek megvan a maga ,csak rá jellemző frekvenciája és hullámhossza!Hát ezért alaklmazható a színterápiás kezelés akkupunktúrás pontokon keresztül ..illetve a csakra kezelés .. Vakítani pedig maximum a lámpa fénye tud ha belenézel ..ezért szoktam csukott szemmel ajánlani .. De legjobb ha kipróbálod te magad ! Szép esté ! | ||
|
| ||
| Lejebb irtad hogy fekély gyógyitás és a feltalálót
Akkor nyilván tudod azt is, hogy ez a lámpa milyen fényt bocsájt ki Ezek tudatában miért ajánlgatod csakra gyógyitásra és mindenféle , 12, más betegségre Ne "vakits" senkit ezzel | ||
| ||
| Kedves Dior03!
Én egy kezdő Pro1 lámpa használó vagyok. Megvettem Dr. Deák Sándor könyvét is. Kaptam a lámpához is kezelési leírásokat, de annak 12 programnak amire te is hivatkozol a leírását sehol sem találom, ha tudsz kérlek segíts ebben. | ||
| ||
| :))Én is csak egy "használó" vagyok!
Nagy és kicsi lámpám is van! A kicsi a koliban a gyereknél! Szeretem! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
A Bioptron lámpa Nem Csoda lámpa!!De Dr Fenyő Márta/a feltaláló/ azt hiszem a saját szakterületén megkérdőjelezhetetlen !Nem kell hinni benne csak csinálni és a saját tapasztalatodnak hinni! Van mikor önmagában segít van ,hogy kegészítő kezelésként lehet alkalmazni! Ne a Bioptron lámpára haragudj hanem sajnos azokra akik szakértelem nélkül árulják -csak vedd meg! S ,hogy vannak -e tudományos iratok -szerintem biztos igy érdemes utánna nézni -de talán azok tapasztalata vagy véleménye még fontosabb akik használják! S még mielőtt az a ..vád ..érne Nem nem dolgozom a Zepternél ...de sok!!lábszárfekélyes beteget mentettem meg az amputálástól Lámpával!!! | ||
| ||
| A szkeptikus klubnak van erről egy évvel későbbi bejegyzése is - nem tudom, honnan szűrted le azt, hogy ez a Bioptron lámpa hatásosságát bármilyen módon igazolná.
http://szkeptikus.blog.hu/2011/12/14/szkeptikus_klub_a_p olarizalt_feny_biologiai_hatasai | ||
|
| ||
| " hogyan lehetséges, hogy egy ilyen "bűnszövetkezet" zavartalanul működhet hosszú évek óta? "
Jó kérdés. Azzal ugye minden leendő vevő tisztában van, hogy semmiféle tudományosnak mondható vizsgálat nem igazolja a Bioptron lámpa hatásosságát? Venni persze lehet, mindenki abban hisz és arra költi a pénzét, amire jónak látja. "Csak" tudományos eredmény nincs mögötte, amúgy biztos naggggyon hatásos :)) | ||
|
| ||
| Ártani biztos nem árt,de azt tudnod kell,hogy a lámpa főleg gyulladásos betegségeken segít!
Szerintem ezen,-sajnos-nem! Ez fejlődési zavar,ami nem korrigálható lámpával. Ha fáj a hasa,vagy náthás,azt tudod vele kezelni. | ||
| ||
| Érdeklődnék, hogy tudja e valaki, hogy pici babának lehet e használni a lámpát? 8hetes a baba és veleszületett szívfejlődési zavara van. A szívét lehet e kezelni vele? A választ előre is köszönöm. | ||
| ||
| Sziasztok!
Ha kell valakinek segítség, vagy információ az nyugodtan írjon nekem, a lejjebb említett "bűnszövetkezet" munkatársa vagyok, és amiben csak tudok segítek. | ||
| ||
| Szia!
Igen lehet évszaktól ,kortól függetlenül használni a készüléket! Kezelésekkel kapcsolatban ha tudok segíteni valakinek csak irjon!!! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a bioptron lámpát lehet-e használni nyáron is? | ||
| ||
| Kedves Caca
Egyébiránt fogadd mélységes együttérzésemet, a családban Nekünk is keletkezett egy ilyen Bioptron lámpa, Nekem meg egy Tescós Premium PR-4040 tip. hajszárítóm bánta. Nem mondom, hogy nem venném meg a Bioptron lámpát, ha valami reálisabb áron adnák, mondjuk egy nagyságrenddel lejjebbről lehetne lealkudni a felét. Persze az Interneten találsz már harmadáron is, vagy méginkább a bolhapiacokon akár 40 körül is, ami azért már közelít. Mindenesetre egyáltalán nem zárnám ki a lehetőségét, hogy használni is fog, úgyhogy ha már megvan, örülni kell neki és használni! | ||
|
| ||
| Kedves Caca! Megértelek, ha elsőre, vagy talán sokadszorra is csak a folytatólagosan, bűnszövetkezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja merült fel benned :D, de a tudományos levezetéseddel azért vitatkoznék. A sejteknek is és a színeknek is van rezgésszáma, vagy frekvenciája, ha úgy tetszik, méghozzá színenként és sejtenként különböző. Wiki,fény: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9ny Mondjuk a rákos sejteknek példának okádék más a frekvenciája, mint az egészségeseknek. A sugárterápia (aminek ehhez mondjuk semmi köze) például ma már nem nem számít kuruzslásnak, és egyéb módszerek is hasonló elven születtek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Onkotermia (talán az elv miatt van köze mégis van köze). Tehát nem jelenthető ki, hogy csalás lenne. Javaslom a kedvenc klubomat, a szkeptikusok klubját, Neked is tetszeni fog: http://szkeptikus.blog.hu/2010/03/12/szkeptikus_klub_gyogyit _e_a_polarizalt_feny Különösen Szabó Gábor: Fényterápia fizikus szemmel c. videóját javaslom. A gyakorlati megvalósításban és ennek költségeiben egyetértek, az adataid jobban megközelítik a valóságot, mint az ár amit elkérnek érte, ezzel teljesen egyetértek. Egy hajszárítót átalakítva 10e Forintos nagyságrendből megoldható egy legalább olyan hatékony lámpa, aminek nem a kreativitás, hanem csak a levédett szabadalom szab gátat. Amíg nem kereskedsz vele, az sem. Jobbulást, Üdv | ||
| ||
| Egyébként szerintem is csak pszichoszomatikusan hat a lámpa, legalábbis többségében. Ráadásul a feleségemnek súlyos alvszavarai vannak, mióta este 8 után tud csak lámpázni. | ||
| ||
| Sziasztok!
Visszér műtétem volt pénteken, a lábam be van kötve. Tudnátok tanácsot adni hogyan használjam a lámpát? Négy kis vágás,de ágyéktól bokáig ki volt szedve az ér. | ||
| ||
| Sziasztok!
A színterápiával kapcsolatban többen írtatok igy egy -két dolgot megosztanák veletek: A színterápiának a gyógyító hatását én kétfele osztanám: 1.Rásegít a betegségek kezelésére:pl: zöld -fertőtlenítő,nyugtató hatású sebek,hegeknél (amikor friss)előszőr pásztázunk zöld színnel (mennyiben kislámpa van)vagy ráirányítjuk a zöld színt(ha közepes lámpa van). pattanások torokgyulladás szemölcs A kék szín -hűsítő és nyugtató hatású hőemelkedésnél gyulladt terület kezelése fogínygyulladás izületi gyulladás Lila szín:-a lélek színe,nyugtatja az idegeket migrénes fejgörcs álmatlanság fejfájás (segít ,,kikapcsolni) Piros szín:-élénkítő hatású vérkeringés javító csak rövid ideig és keveset szabad használni !!!! érszűkűletnél Narancs szín:görcsoldó hatás és ,,bőrszépítő vesegörcs menstruációs görcs szépítő hatását pedig ajánlom minden hölgy figyelmébe:ránctalanítás ,régi hegek,bőrfeszesítés!! Citromsárga szín:szembetegségek kezelésénél segít sokat!! A másik terület a 12 öngyógyító program (kislámpánál)vagy a csakra program (közepes lámpánál illetve a kislámpa ha már az újabb 7 db-os színlencsés változat!!) Ezeket a kezelésket már ,,kúra,,szerűen kell elvégezni napi rendszereséggel kb 2-3 hétig programtól függően!Pl: Pikkelysömörnél nem csak külsőleg kell kezelni azt a területet ahol jelentkezik a probléma hanem a méregtelenítő és immunerősítő programot is kell végezni !!(ez kislámpánál)csakrakezelést(közepesnél)!! Ez csak egy kis ízelítő hiszen nagyon sokminden van még amit jó tudni a színek hatásáról ...Van egy könyv ami boltokban kapható és a legjobb leírást adja :Dr Deák Sándor könyve !!Olvasható és nagy segítség s nem is túl drága!! | ||
| ||
| Van Bioptron lámpám-szeretem is - egyetlen színt kaptunk hozzá, mert így olcsóbb volt, a sárgát. A tájékoztatón azt mondták, ez a szín, egy általános szín, - mindegyikben ezt az alapot használják. - eredetileg ez volt csak. Mi is megkérdeztük, hogy akkor ez most mire lesz jó, azt mondták, ez a szín általános gyógyító. A színek persze sokkal hatékonyabbak. azt nem tudom melyik mire, de leírtam amit tudtam, hátha... | ||
|
| ||
| Valaki segítsen nekem! Melyik szín mire jó? milyen betegségeket lehet vele kezelni és hogyan?
Köszönöm! | ||
| ||
| Elolvastam és megsajnáltam a feleségedet!
Düh és indulat."Tiszta baromság!" Ja hát a hatását még nem próbáltad! Tiszta baromság! Arra nem gondoltál,hogy ennek a "bűnszövetkezetnek"lehetnek eredményei? A magyar gyártású lámpa sokkal olcsóbb!Nem volt kötelező megvennie a feleségednek sem! Valószínűleg jót akart szegény feleséged is! De ha már megvan,kipróbálhatnád!:-)) | ||
|
| ||
| Friss Bioptron-károsultként írom az alábbiakat. (Ez úgy értendő, hogy a napokban palizták be a feleségemet, amíg én kórházban voltam.) Aztán elolvastam a Compact 3 géphez (+ ún. fényterápiás készlet) átadott ismertetőket. Alapszintű fizika-ismereten alapuló megállapításaim a következők.
1. Az alapkészülék által előállított polarizált fény sejtműködésre gyakorolt hatása (mert állítólag van ilyen neki) logikai alapon nem zárható ki. Esetleg megállhatják tehát a helyüket azok az itt-ott olvasható infók, hogy sebek, műtéti hegek, hasonlók kezelésére alkalmas ez a szerkentyű (Más kérdés, hogy a fény polarizálása egy egyszerű polárszűrővel megvalósítható. Egy ilyennek az ára fotókellékként néhány ezer ft . Kérdés tehát, hogy hogyan kerülhet egy lámpa, na jó, ventilátoros hűtéssel együtt, meg egy polárszűrő - vagy ahhoz hasonló dolog - 184000 Ft-ba.). 2. Na most akkor jöjjön az ún. színterápia! Ez aztán – az írott és az ügynök által előadott infók szerint - az égadta világon minden betegség, fájdalom, bú és bánat orvoslására alkalmas. Hát ez aztán a baromság a javából. Csak néhány érvet hozok fel ennek alátámasztására. - A lámpa által produkált eredeti, fehér fény (mint minden fehér fény) tartalmazza a spektrum valamennyi színét, tehát pl. a kéket is (ezt ők le is írják). Ha a kék színű fény alkalmas valamely betegség gyógyítására, akkor vajh miért ne érvényesülne ez a hatás akkor is, ha mellette egyidejűleg jelen van a színkép többi színe is? (Azaz: miért ne rendelkezne a fehér fény is ugyanazzal a gyógyhatással, mint a kék?) - Összemossák a következő két dolgot. A) a pl. kék színű környezet megnyugtat, B) a kék lámpa a csuklóra irányítva vérnyomáscsökkenést eredményez, tahát mintegy „megnyugtatja” a vérnyomást. Az A) eset nyilvánvalóan pszichés hatás (a színt a szememmel látom, ez hat rám úgy, ahogy hat), a B) esetben csak fizikai hatás hozhat változást, tehát a két dolognak semmi köze egymáshoz. - Azt írják, hogy minden szervnek van rezgésszáma, amely megegyezik valamely színhez tartozó rezgésszámmal. Tiszta baromság. - Azt írják, hogy a fény sebessége színenként eltérő, így az egyik színű fény hamarabb éri el a testet, mint a másik színű. Tiszta baromság. - A csakrák. A csakrakérdés általános boncolgatása nélkül csak ezt: milyen különös, hogy a csakrák ábra szerinti sorrendje a fejtetőtől lefelé pontosan megegyezik a színeknek a spektrumban jelentkező sorrendjével. Micsoda véletlen! - stbstbstb. - Hogy kerülhet 7 db istenverte színes üveg 142000 Ft-ba? És végül: hogyan lehetséges, hogy egy ilyen "bűnszövetkezet" zavartalanul működhet hosszú évek óta? Versenyhivatali vizsgálat indult ugyan ellenük néhány évvel ezelőtt (ennek nyoma van a GVH honlapján), de határozatot, vagy az ügy bármiféle lezárásáról szóló iratot már nem találtam. | ||
| ||
| Megosztoam veletek!!Próbáld ki Te is!
Állandó gyomorpanaszokra :egy pohár vízet zöld színnel lámpázz meg 8-10 percig és aztán idd meg !Naponta többször is megteheted! | ||
| ||
| Szia!
Műtéti hegeknél színte azonnal elkezdheted a lámpázást!!!Ha szép a heg és nincs gyulladásban akkor a natúr fénnyel pontról -pontra kell kezelni végig a heget (hogy ez mennyi ideig tart az a heg nagyságától is függ)aztán jöhet a szín:narancssárga!!!Ha gyulladásban van akkor a végén a narancs helyet a zöldet mert fertőtlenít és a kéket ami pedig hűt!!!a színekkel már tudsz pásztázni !!nem kell pontról-pontra!!Remélem tudtam segíteni!Szép napot!! | ||
| ||
| Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék tőletek, műtéti hegekre melyik szín a legalkalmasabb, és mikortól lehet vajon lámpázni a heget? Mennyi ideig érdemes? Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Előre is köszönöm... :) | ||
| ||
| Akkor a kicsivel inkább csak kis felületeket lehet kezelni? | ||
| ||
| Általában nagyobbra cserélik a lámpát.Mi is kicsivel kezdtük,de macerás volt 2-3 sípolást várni és újra kezdeni.Most a nagylámpával 5 perc alatt nagy felületeket is tudok kezelni.
Én nem adtam el,a húgom használja az ikreihez. Nekünk kb.10éve van lámpánk.Ezalatt 1X kellett javítani,azt is azért mert elejtettük. A nagyhoz nincs színterápia,erről nem tudok neked beszámolni. Gerincsérvre meg holnapra megnézem neked a könyvben,hogy kell használni. Van egy könyvem a fényterápiáról,abban szoktam megkeresni ami érdekel.:-)) | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Én még új vagyok a témában, úgyhogy lenne egy csomó kérdésem. Remélem valaki megszán és válaszol nekem. Első és talán legfontosabb: aki el akarja adni a lámpáját miért teszi?-érdemes-e használtan lámpát venni? Bevallom félek, hogy már valami baja van. MEghibásodhatnak ezek a lámpák? Mert ugye az ára miatt nem mindegy, hogy új vagy használt lámpát vesz az ember. A közepes lámpa sokkal hatékonyabb, mint a kicsi? Vagy csak rövidebb ideig kell lámpázni vele? HA a férjemnek gerincsérve van-időnként fáj neki, de nem vészes-akkor is használhatja, vagy jó rá kifejezetten? Melyiket érdemes megvenni? Mire kell odafigyelni? Színterápia szükséges? Bocs a tudatlanságomért, de ilyen infókat nem nagyon találtam sehol | ||
| ||
| sziasztok.
olvastam itt hogy használjátok fülzúgásra a bioptron lámpát.Sajnos nekem is zúg a fülem elég sokszor és a fül-orr.gégészeten nem találtak semmit sem.. A kérdésem az hogy melyik színt használjátok fülzúgásra? | ||
| ||
| Sziasztok!Ínhüvelygyulladásom van visszatérő probléma ez nálam.Tudna segíteni valaki, melyik szín használjam a hatásos kezelés érdekében?
Előre is köszönöm!!:) | ||