| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Rengeteg folyadékot kortyonként, sok-sok zöldséget-gyümölcsöt, aszalt szilvát.
Ne orvosságot egy valószínűleg táplálkozási problémára!! | ||
| ||
| Szia!
Nekünk komoly gondunk volt 3-4 napja nem volt széklet,és a doktornő 5 csepp guttalaxot javasolt.Az nem hatott semmit sajnos,úgyhogy megemelte 10-re és annak már volt hatása.Nekünk ezenkvűl semmi nem vált be.Mindent kipróbáltunk.Szerencsére amióta nem issza a kakaót azóta nincsen ilyen gondunk :) | ||
|
| ||
| szilvalekvár éhgyomorra | ||
| ||
| Mira babyvizet. Természetes gyógyvíz. 3 hónapos kortól adható babáknak is. Nekünk ez vált be. | ||
| ||
| Gyümölcslevet, lekvárt - ne gyógyszert! | ||
| ||
| Én aktimelt adtam a lányomnak, és banános üditőt itattam vele.Sokan mondják a banán fogja a székletet,de nem ez az üditő,igencsak meglazitotta a székletét.Ugyan vettünk neki DUPHALAC szirupot, de én szivesen maradok a természetes gyógymódnál. | ||
| ||
| szia!
szerintem ha egy ilyen kis gyereknek ilyen komoly székrekedése van, (hogy a táplálkozás alakításával nem lehet rajta érdemben segíteni) azt mindenek előtt ki kéne vizsgáltatni hogy mitől lehet . (vitamin, ásványi anyag hiány, hiányos bélflóra stb), mielőtt gyógyszerrel próbálkoznál. ha esetleg betegség utóhatása, akkor mindenképp bélflóra javítót adj neki, erre lehet jó a normaflore, protexin (nem tudom gyereknek lehet e), esetleg probiotikus tejtermékek. mióta van ez nála? | ||
| ||
| Hashajtót ne, próbáld ki az Activiát. Először azt hittem, hogy átverés az egész, de az "eredmény" döbbenetes volt a lányomnál. Az édesfehér nagyon finom, szívesen megeszi, csak aztán győzni kell pelenkázni és szellőztetni utána : ) | ||
| ||
| Duphalax. Nagyon jó! | ||
| ||
| narancslé frissen csavarva | ||
| ||
| Beteg volt,és szerintem az erős gyógyszerek mellékhatása,amikor még nagyon pici volt,volt itthon,de le is járt a szavija,kidobtam.Köszi. | ||
| ||
| Szia nálunk a tejszínhab vált be!!! Igaz elfogy egy flakon, de bevált :) | ||
| ||
| próbáld ki a glicerines kúpot,gyógyszertárban megkapod | ||
|
| ||
| A laevolac-ot adtam neki már tegnap is meg ma is,de semmi eredmény.A gyümölcsre meg végképp nem. | ||
| ||
| glicerines kúp | ||
| ||
| Laveolac laktalózt lehet adni nem szokik hozzá a kicsi de nagyon jó székletlazító hatású | ||
| ||
| laevolac-ot adhatsz neki,az székletlazító | ||
| ||
| Szerintem lehet elöbb gyümivel kellene próbálkozni, próbáltad már? | ||
| ||
| Szia!
én a fiamnak Glicerines kúpot adtam | ||
| ||
| Milyen hashajtót lehet adni egy 2 és fél éves gyereknek? | ||