Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?

Kategóriák: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché / Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Egyéb hobbi&otthon témák
A fórumhoz cikk tartozik, kattints ide a megtekintéséhez!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


2781. mazsumazsu2017-06-22 20:57
szia Alex. az előző életben és a karmában nem vagyok járatos de azt nagyon elképzelhetőnek tartom hogy ha van előző élet, akkor amit abban gonoszkodtak mások ellen azt előbb utóbb visszakapják. De nem mindig kell egy életet várni velem az alábbi történt tavasszal: egy kolléganővel összefutottam a villamoson és elmondott egy hatalmas hülyeséget amit csinált. Szégyenlem magam mert tudtam hogy nem kéne elpletyizni bent de nem bírtam ki, rajta röhögött mindenki pedig nem akartam. Nos két nap múlva a villamosmegállóban (8 körül ott vannak csomóan tőlünk) kiestem a tűsarkúmból és akkorát zakóztam, hogy a térdemen a naci szétszakadt.Mindenki baromira sajnált de a hátam mögött a fél irodaház röhögött egy hétig. Nos visszakaptam ugyanott, két nap múlva. Szerintem is van karma. A volt kollégádra visszatérve azt javaslom ne foglalkozz vele, próbáld még a gondolataidból is kiűzni, mert ha agyalsz rajta előbb utóbb bevonzod.
(válasz alext31 2780. hozzászólására)

2780. alext312017-06-22 20:49
Előző életek vannak, én sem hittem benne, amíg ilyen utaztatásokon részt nem vettem.
Előző életeink lenyomatai a mai életünkben is ott vannak. Ha valamit nem oldunk meg, megkapjuk más csomagolásban.
Bár még most sem értem miért akarnak megint nekem ártani, amikor nem is akarok velük találkozni vagy ártani sem.
Azt hittem a karma úgy működik, hogy ha valaki árt
valakinek majd azt egyszer visszakapja egy következő életben, de itt inkább ismétlődést vélek felfedezni, persze én nem akarok visszaadni semmit, csak engem hagyjanak békén. :)
Mostanában a megérzéseim nagyon beszoktak jönni és az a furcsa, hogy pont náluk érzek hamisságot, pontosabban a gyereknél, hogy mástól van a gyerek.
Sok ilyen előfordult már a mai világban, hogy azt hitték a saját gyerekük és leélnek egy életet úgy, hogy közben más gyerekét nevelik fel.
(válasz mazsumazsu 2774. hozzászólására)


2779. mazsumazsu2017-06-22 20:42
igen még pont ezt akartam írni, hogy várj vele amig nem történik valami olyan ami az álmodat "lenullázza". Hát látom nagyon egyformán kezdünk gondolkodni.
(válasz l.luiselotte 2778. hozzászólására)

2778. l.luiselotte2017-06-22 20:39
Szia Mazsu ! alig vártam, hogy válaszoljál. nem engedem ki, még jó, hogy ebben a kánikulában legszivesebben a gang kövén hűsöl, nem is nagyon kivánkozik ki. Kicsit többet foglalkozom vele, mint máskor, hogy elviselhetővé tegyem a " fogságát ".
Nem is engedem ki, ameddig legközelebb nem álmodok róla valami újat. ( vagy újabb " jelzést " nem kapok )
(válasz mazsumazsu 2777. hozzászólására)

2777. mazsumazsu2017-06-22 20:22
Szia Luiselotte! Akkor nagyon vigyázz a cicádra! Emlékszel írtam itt a cicás stb. topikokon hogy milyen beteg volt a cicám és előtte 1 héttel azt álmodtam, hogy a cicám kiment a kertbe és láttam "elsétál a kertből" rögtön tudtam hogy baj lesz belőle és sajnos. Ne engedd ki a cicádat.
(válasz l.luiselotte 2776. hozzászólására)

2776. l.luiselotte2017-06-22 11:53
Az én képességeimmel ilyet álmodni kész öngyilkosság. Azt álmodtam, hogy véres volt a Picimacskám feje. Nappal ki szoktam engedni, de ezután az álom után úgy döntöttem, hogy inkább bent tartom, mert főút mellett lakunk.
Remélem, ez az álom annak a jó példája, hogy figyelmeztet, hogy vigyázzak a cicámra.
De mikor engedhetem ki ? azt nem tudom megoldani, hogy őrizzem is, de kiskandúr, most udvarlási szezon is van, szóval jobb, ha nem megy ki.

2775. maryjane892017-06-21 21:32
Van aki járatos híres épületekben? Miket szimbolizálhatnak? Az Eiffel torony érdekelne.

2774. mazsumazsu2017-06-21 21:14
akkor nem mondtam rosszat ha egybevág azzal is. jobb ha kihagyod. Érdekes ez az előző élet amit írsz még nem foglalkoztam sosem ezzel elvileg nem is nagyon hittem benne de ki tudja lehet hogy van ilyen. nekem két dolog van amit sosem fogok megfejteni az életemben: gyerekkoromban sokat álmodtam egy kék fülbevalóról (az a szokásos régi kislányfülbevaló).sosem volt ilyenem és nem tudok rájönni mit jelent, a másik egy kulcs, templomban voltam szentmisén (álmomban) és a bordó bársony hímzett kis tarsolyra emlékszem és egy kulcsra. Na ezt sem fogom megtudni soha, hogy mit jelent.
(válasz alext31 2773. hozzászólására)

2773. alext312017-06-21 21:07
Tényleg hasznosnak tartottam az írásodat, mert legalább így elkerülhetem a rosszat és csalódást.
Nem vágytam oda vissza, csak naivan hallgattam másokra, hogy van ott még dolgom, de beláttam nincs olyan végzettségem, hogy ott fentebb kerüljek. Meg jó oka volt, hogy otthagytam és ezek után már nem is bánom ezt a lépést.
Az álomjelentése meg nagyon hasonlít, amit már megéltem pránanadis előző életbeli utaztatáson, engem érdekelnek az ilyen dolgok is. Szóval, akik álmomban ott álltak a gödör szélén, azok miatt haltam meg egy előző életben, szóval ez karmikus dolog. Tudom elég fura, de ennyire egybevág az álommal.
(válasz mazsumazsu 2772. hozzászólására)

2772. mazsumazsu2017-06-21 20:47
remélem nem befolyásoltalak túlságosan mert ez nem szándékom de én abból indulok ki hogy nekem saját részre mindig bejönnek az álmaim (főleg a figyelmeztető álmok) és akiknek álmot fejtek (sok embernek) azoknak szintúgy. Remélem később majd nem érzed úgy hogy kár hogy visszavontad a jelentkezésedet de én egyértelműen úgy érzem, hogy nem lenne jó ha odamennél főleg ahogy írtad is hogy ez az ember már ártott neked. Örülök hogy hasznosnak érzed amit írtam és remélem hogy lesz egy klassz munkahelyed is. Budapesten tényleg sok a lehetőség. Ja van egy javaslatom is. Amikor álmodsz valamit (pld ilyet amiről most beszélgetünk) mindig kell hogy legyen mellé valamilyen "érzésed" (rossz érzés, jó érzés, szorongás, öröm). Na ezt az érzést mindig "kapd el" és hallgass rá sosem hazudik. Egyébként én amikor álmot fejtek elolvasom vagy meghallgatom amit mesélnek az álmomról és amellett hogy a tényeket (béka, pók, víz és társai) "megfejtem" abban a pillanatban jön mellé egy érzés is ami még sokat elárul a helyzetről. Na erre figyelek nagyon mindig bízhatok benne.
(válasz alext31 2771. hozzászólására)

2771. alext312017-06-21 20:15
Ezek után tényleg jobb ha nem megyek oda vissza, nem akarok bajt a fejemre. Írhatnám úgy, hogy ne ismétlődjön meg a rossz.
Írni is fogok a cégnek, hogy töröljék önéletrajzomat és felhasználó fiókomat. Szerencsére telefonszámom nemsoká megszűnik így nem érnek el. :)
Budapestben jobban gondolkodok már régóta, remélem inkább arra felé vezet majd az út. :)
Köszönöm válaszodat, legalább felnyitottad a szemem, így jobban megértem az álom mondanivalóját.
(válasz mazsumazsu 2770. hozzászólására)

2770. mazsumazsu2017-06-21 20:03
Sajnos nem biztos hogy ezt a választ várod, de nekik semmit nem jelent a gödör, neked jelent rosszat ( jelképesen beleeshetsz vagy egyéb) és ők állnak mellette és néznek lefelé utánad a gödörbe mert ők okozzák hogy a gödörbe kerülsz. Ha oda is mész dolgozni nagyon vigyázz velük.
(válasz alext31 2769. hozzászólására)

2769. alext312017-06-20 21:26
Igen ez az álom lehet a belső félelmeimre utal, hogy miatta nem merek oda visszamenni, mert félek tőle, hogy megint árt nekem.
Akkor úgy kérdezek a gödörre, hogy nekik mit jelentett az álomban? Álmomban egy frissen ásott gödör mellett álltak és néztek bele, de nem fogták egymás kezét, pedig házasok.
Erre kíváncsi lennék mit jelent, mert van egy megérzésem velük kapcsolatban.
(válasz mazsumazsu 2768. hozzászólására)

2768. mazsumazsu2017-06-19 18:19
szerintem a gyereknek ehhez nincs köze főleg ha volt kollégádat láttad az álmodban. Ha jó ajánlatot kapsz és odamész, azért figyelj oda erre az emberkére akit álmodban láttál.
(válasz alext31 2767. hozzászólására)


2767. alext312017-06-18 20:03
Van akivel nem szeretnék találkozni, azok miatt nem is mennék vissza.
De ha jó állásajánlatot kapnék, jó fizetést csak el kellene vállalnom, mert a semminél csak jobb lenne.
Persze oka, hogy 4 éve otthagytam, csak volt olyan, hogy valaki azt jósolta, hogy van még ott dolgom.
Kettő olyan ember is ezt jósolta, akik nem is ismerték egymást, tudom elég hülyén hangzik, mert annyira nem hiszek a jóslásban.
Baljóslatúnak inkább a gyerekükkel kapcsolatban érzek, bár a gödör nem tudom itt mit jelent, de remélem nincs hozzá köze.
(válasz mazsumazsu 2766. hozzászólására)

2766. mazsumazsu2017-06-18 18:17
Ne menj oda arra a munkahelyre semmiképp. Ahogy leírtad az álmodat éreztem belőle, hogy baljóslatúnak, fenyegetőnek tartod és félelmetesnek. Én is ezt veszem ki belőle.
(válasz alext31 2765. hozzászólására)

2765. alext312017-06-18 17:42
Tegnap este megint volt egy furcsa álmom.
Azt álmodtam, hogy kocsit vezetek, magamban ültem a kocsiban. (ez azért is furcsa mert nincs jogsim, meg nem is tervezek ilyeneket.)
Ismerős volt az út, szóval valóságosnak tűnt, mintha filmet néztem volna álmomban.
Éppen mentem kocsival ahhoz a munkahelyhez, amit 2013-ban hagytam ott, (de most is jelentkeztem, csak nem a termelésbe hanem az iroda központba, szóval oda visszamennék.)
Az út szélén volt egy gödör kiásva, a szélén ott állt egy nő és férfi és néztek a gödörbe, a férfit ismertem onnan a munkahelyről, de volt vele összetűzésem, nem volt jó a viszonyunk.
Szóval álmomban tudom kik álltak ott a gödör szélén, az a furcsa , hogy nekik most decemberben született egy kis fiúk, és ez az álom után nem érzem, hogy ez olyan jó dolog lenne, de remélem csak tévedek.
Az álom vége úgy ért véget, hogy lehajtottam egy másik utcába és olyan mintha felborultam volna a kocsimmal, a vége elég zavaros volt, de nem lett bajom.

2764. alext312017-06-18 17:41
Köszönöm az eddigi megfejtéseket is.
Tényleg jó ha az ember odafigyel az álmokra, főleg ha bejönnek.
A munkahelyemen lehet még maradok, addig amíg nincs új, addig is csak kapok pénzt.
Sokan szeretnék ha maradnék.
A rosszindulatú embereknek meg úgyis visszanyal a fagyi egyszer.
Ha meg jön az új váltok. :)
(válasz mazsumazsu 2749. hozzászólására)

2763. alext312017-06-18 17:25
Már májusban is kértem segítséget, voltam családállításon az anyagi gondjaim miatt.
Lehet ez kavarta most fel az "állóvizet" a munkahelyemen, csak éppen nem úgy sült el a dolog.
(válasz *Zolcsika* 2754. hozzászólására)

2762. mazsumazsu2017-06-17 12:37
szivesen
(válasz Naarcissz 2761. hozzászólására)

2761. Naarcissz2017-06-17 06:55
Köszönöm szépen!
(válasz mazsumazsu 2760. hozzászólására)

2760. mazsumazsu2017-06-16 20:25
A pók az általában szerencsét jelent kivéve ha megcsíp mert akkor rosszindulatra, támadásra számíthatsz de ha te láttad és nem csípett, akkor jó. A ló lendületet iramot előrehaladást jelez. Tehát pozitív dolgokban fogsz előre haladni nagy lendülettel az életed valamely területén. Szerintem ez egy jó álom.
(válasz Naarcissz 2759. hozzászólására)

2759. Naarcissz2017-06-16 10:14
Azt álmodtam, hogy a kapuban, a homokban, találtam két érdekes figurát. Mikor felemeltem őket, olyanok voltak, mintha fémből (ólomból) lettek volna, de azután megelevenedtek. Az egyik egy pók volt, a másik egy versenyparipa. (Az eredeti nagyságukat nem változtatták meg, de "éltek", a paripa pl. futott.)

2758. mazsumazsu2017-06-15 18:29
bocs nem megálmodtam, hanem megálmodtad.
(válasz mazsumazsu 2757. hozzászólására)

2757. mazsumazsu2017-06-15 18:28
Ennek az álomnak nem konkrét jelentése van hogy mi fog veled történni, hanem az érzelmeidet jelzi. Félelmeid vannak jelenleg az életedben, valamiért valahol nem érzed magad biztonságban. Ez lehet a kár a családod, akár a párkapcsolatod, esetleg a munkahelyed. Lehet hogy tudod is ezt de lehet hogy még nem tudatosult benned de az álom jelzi hogy valami nincs rendben. Az pedig hogy a bevillant pár kép a jelenedből (sulid csoporttársaid) illetve a közelmúltadból azt jelzi, hogy ezekben illetve a régebbi kapcsolatodban még valószínűleg megvolt a biztonságérzeted. Próbáld alaposan átgondolni azt mi zavar, vagy rosszabb kifejezéssel élve mitől félsz a jelenlegi helyzetedben és próbálj azon gondolkozni, mi lehet a megoldás. Minden esetre a jelenedben valami nem jó. Szerintem alapjában véve nem rossz hogy ezt megálmodtam és ezzel "figyelmeztetve lettél" ezekre.
(válasz pet3r 2756. hozzászólására)

2756. pet3r2017-06-15 10:13
Sziasztok!
Az álom azzal kezdődött hogy autóval utaztam egy barátommal,ő vezetett én pedig az anyósülésen ültem.
Nagyon gyorsan mentünk és emiatt eléggé féltem.
Ezután egy kacskaringós erdei útra érkeztünk ahol már lassabban haladtunk,később észrevettem hogy az erdő tele van csontvázakkal.
Ezután az iskolában találtam magamat a jelenlegi egyetemista csoporttársaimmal és ott volt az exbarátnőm is.
A tanár beszélt valamiről,de arra már nem emlékszem,ekkor a zsebemből aprópénz esett ki,erre a tanár mondott valamit majd nevetni kezdtünk.

Mit jelenthet ez az álom?


2755. mazsumazsu2017-06-14 19:13
ez igaz. csak sokszor illetve inkább nagyrészt nem tudjuk az okokat.
(válasz *Zolcsika* 2752. hozzászólására)

2754. *Zolcsika*2017-06-14 01:41
Nekem nem egy élethelyzet volt, amiből nem tudtam hogy lesz, de apró magocskák, amiket nem vesz észre az ember, csak arra jön rá, hogy el lett ültetve, és arra eszmél, hogy egy napon egy gyönyörű növény lesz belőle. Szóval fázisok vannak és át kell rajtuk menni. Még az "értelmetleneken" is, mert azok is vezetnek valahová! Csak figyelj és kérd az útmutatást! Ha bajban vagy, kérj segítséget, bárkitől!
(válasz alext31 2746. hozzászólására)

2753. *Zolcsika*2017-06-14 01:36
Nem rögtön jön a tuti. Szokott lenni némi átvergődési idő, amíg helyet csinál az életed az újnak. Ha benne van a sorsodban, nem kerülheted el.

Ha pedig nem oldottál meg valamit, ugyanazt a leckét kapod, csak más környezetben.
(válasz alext31 2748. hozzászólására)

2752. *Zolcsika*2017-06-14 01:34
Az ilyet nem kell sajnálni. Oka volt hogy jött és hogy megfejtetted. Annak is oka van, hogy át kell mennie ezen.

Ok nélkül nincs semmi az Univerzumban.

Ezt nem én mondtam.
(válasz mazsumazsu 2747. hozzászólására)