| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Hello,
én kb egy hét múlva megyek KITEX szakmai német középfokú idegenforgalmi nyelvvizsgára, esetleg valakinek van kidolgozott tétele? Nagyon hálásan köszönöm a választ előre is! | ||
| ||
| Sziasztok!
Látom ez egy kihalt fórum, de hátha valaki tudna segíteni.Én is szakmai idegenforgalmi német középfokúhoz gyűjtöm a tételeimet, de sok hiányzik még, aki egyszer már kidolgozta biztos nem dobta ki, nekem pedig nagy segítség lenne.Légyszi ha tudsz segíteni írj privit, megegyezünk! Köszi!T. | ||
| ||
| Sziasztok!
Eladó a következő könyv: Gyakorló feladatok KITEX szakmai vizsgára (B2, német,Idegenforgalmi) (CD-ROM-mal) Használatlan, teljesen új könyv. Amennyiben érdekel, email címem: s.olimpialilla@gmail.com Ára: 1000 Ft | ||
| ||
| Hello
eladó a három alábbi könyv: 1, Berczelédi Zsolt - Deák Ágnes - Jánki Zsuzsanna :Készüljünk a BME nyelvvizsgára Német középfok HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS 2 CD melléklettel 2, Lőrincz Zsolt: Német nyelv az idegenforgalomban, a vendéglátásban, a szállodaiparban 3, B. Zuba Mariann, Karácsonyi László Tamás, Kovács Krisztina, Révné Lőrincz Anna - Tourismus, hin und zurück /felkészítő és gyakorlókönyv a német szakmai nyelvvizsgákra/ Természetesen mindegyik kitöltetlen... Ha érdekel írj emailt, az árban megegyezünk.. ;) chab.horvath@gmail.com | ||
| ||
| Sziasztok!
Kb. 1 hónap múlva megyek nyelvvizsgázni és azt szeretném kérdezni, hogy nincs e vkinek kidolgozott szóbeli tétele a némethez. Nagyon kéne. köszi:) Zsófi | ||