Sushi (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sushi

1 2 3
2011. márc. 30. 10:55
Sziasztok!Mi rendelni szoktunk,érdekes sok étteremben jártam már,de itt volt az első olyan élményem,hogy az étel ugy néz ki a tányéromon mint az étlapon!Ja,és a zöldségek zsülienre vannak vágva és ropogósak!
72. Ancsi86 (válaszként erre: 71. - Db78bacc4f)
2011. febr. 22. 21:19
A Wasabiba beülni érdemes. Mi mindig oda megyünk, és mindig meg vagyunk elégedve a minőséggel. Az a jó benne, hogy futószalagon mennek a kaják, és kis mennyiségeket raknak ki, így bármit meg tudsz kóstolni. És ott garantáltan friss az étel, be lehet látni a konyhára, plusz szólni is lehet nekik, ha valamit hiányolsz a futószalagról.
2011. febr. 21. 09:51
Én általában rendelek. Változó honnan-. Általában Wasabi, de múltkor nagyon rossz volt amit hoztak, úgyhogy rájöttem, csak hétvégén érdemes rendelni mert akkor tuti friss. A Laguna ténylég jó, voltam már ott én is.
70. Svaehri (válaszként erre: 52. - Zsófyc)
2011. febr. 20. 10:36

Nem tudom, írták-e, nem olvastam végig (bocsánat:)), de mi a XVIII. kerületben a La-Guna Sushibárba járunk. Nagyon kedvesek, bőséges a választék, az árak pedig kifejezetten jók :)

50-es villamos Árpád utcai megállójánál van :)

69. Ancsi86 (válaszként erre: 64. - E974230abd)
2011. febr. 20. 10:06
Akkor jársz a legjobban, ha keresel a youtube-on sushi készítős videókat. Én megnéztem párszor, hogy hogy csinálják, megvettem a hozzávalókat, sushi tekerőt, és már első alkalommal tökéletesen sikerült :)
2011. febr. 19. 21:48
én nem szeretem, de a férjem imádja. Időnként elmegyünk japán étterembe és akkor dőzsölhet.
67. e2579acec2 (válaszként erre: 66. - E974230abd)
2011. febr. 19. 21:36
Direkt van olyan rizs, ami sushikészítéshez való. (Sokkal drágább, mint a rendes.) De kell még bele rizsecet is.
2011. febr. 19. 21:33
Rizsben van speciális??Mert én tudok olyan sushis jellegűt főzni...de ha jól látom van sushi rizs speciálian is...
65. e2579acec2 (válaszként erre: 64. - E974230abd)
2011. febr. 19. 21:28

Nem titkos egyáltalán. Viszont a sushi készítés rejtelme a rizs készítésben rejlik.

Mindenképpen azt javasolnám, hogy először probáld ki, hogy egyátalán ízlik-e meg milyen fajta izlik...stb

64. e974230abd (válaszként erre: 63. - E2579acec2)
2011. febr. 19. 21:21

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor 20 maki ,nem 20 cuki majom:DDD

Persze láttam ,hogy sokféle van a sushiból...és nekem midegyik fekszik/Kivéve az egy évig érlelt halkúsos..azt nem hiszem hogy bevállalnám/alaprecepteket titkos lenne feltenni??nem tudom,ez mennyire okkult tudomány...??Ez már kelet..és mint olyan misztérium...szóval nem tudom....

63. e2579acec2 (válaszként erre: 61. - E974230abd)
2011. febr. 19. 21:17
A maki az egy sushi fajta:)
62. e2579acec2 (válaszként erre: 60. - E974230abd)
2011. febr. 19. 21:17
A vásárcsarnokba van ilyen ázsia bolt, ahol lehet venni hozzávalókat.
2011. febr. 19. 21:16
..és 20 makit...inkább nem mondom meg mire gondolok...mi az a húsz maki???
2011. febr. 19. 21:14
..és hol???..én még kezdő vagyok..nem kicsit..:D
2011. febr. 19. 20:48
10 lapos blue dragon aktuális árfolyama sztem 1300-1500 Ft között lehet. Abból 20 makit lehet csinálni.
2011. febr. 19. 20:34
És mennyiért?naná:DDD
2011. febr. 19. 20:33
Hol veszitek hozzá az algát????
2011. febr. 19. 20:33
Én szeretem ..bár sima párolt rizs vmilyen betét kombó sásban csomagolva kombóért nevetséges árakat kérnek el,nem???
55. zsófyc (válaszként erre: 54. - Andi6020)
2011. febr. 19. 20:18
Hu, ez csak nekem tűnik brutáldrágának?:O:O:O
54. andi6020 (válaszként erre: 52. - Zsófyc)
2011. febr. 19. 20:13
Nobu :)
2011. febr. 19. 20:13
Én is nagyon szeretem és én is tudok csinálni:)
2011. febr. 19. 20:08
Ja úgyhogy várok tippet pesti nem túl drága sushis helyre:) Köszi:)
51. tina68
2011. febr. 19. 20:08

Én is nagyon szeretem :D:D:D


És megtanultam már készíteni is :)

2011. febr. 19. 20:08
Még nem próbáltam, de nagyon kiváncsi lennék rá:)
2011. febr. 19. 20:07

:)

Én imádom :D

2010. nov. 14. 21:04
tényleg a rizshez kell cukor?
47. maszatt (válaszként erre: 4. - Ada12)
2010. nov. 14. 20:56
la-guna sushi bár!
46. zoard001 (válaszként erre: 43. - Elisa001)
2010. febr. 24. 12:07
bátran tegyél bele zöldséget is, van olyan finom mint bármely más. Pl: kalifornia paprika (sárga,zöld, piros)- 5mm-es csíkokra vágva - wasabi helyett mehet bele krémsajt, így lesz egy finom kalifornia tekercsed. Vagy főtt spárga+krémsajt jégretek+rákhús, jégsaláta+ rákhús vagy lazac... szintén finomak, vagy ezek bármely variációja...szerintem ezek könnyen beszerezhető élelmiszerek. Ne feledjétek, a fantázia az ízlés - no és persze némi kísérletező kedv- kell csak, hogy finomat kreáljatok, ne ragaszkodjatok a sztenderd dolgokhoz... csak bátran :)
2010. febr. 24. 11:55

Ancsi!

A helyzet az, hogy a Kapy út szinte az egyetlen olyan hely ahol szinte mindent megkapsz, ami Magyarországon elérhető. Régebben bizonyos élelmiszerekér még akár Bécsbe el kellett utaznunk, pedig éttermek részére már akkor is volt beszállító, akinek ezt meg kellet volna oldania.... Szóval nem tudok más helyet javasolni jelen pillanatban

2010. febr. 24. 11:50

Sziasztok!


Bocsánat, egy jó ideje nem voltam erre felé, de látom azért mindíg akad akit érdekel a japán konyha, Jól teszitek! Európában inkább trend mint kultúra, de sebaj attól még lehet jó :) Kedves Hölgyeim és Tisztelt Uraim! Bátran kérdezzetek, írjatok, vitatkozzatok! Kötelező! Szükségem van a véleményetekre, ugyanis ha megnézitek elég szűk "csoport" vagyunk akik egyáltalán sejtik mi folyik egy Japán, NEM KÍNAI, Japán konyhán:)

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook