Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - A töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztassam be?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

26. sunshine192014-11-21 12:17
en vizben szoktam aztatni.

25. M_Marcsa2010-11-15 18:35
vízbe


24. demeeri2010-11-15 17:33
Anyukám mindig tejbe áztatja...szerintem tejbe.

23. magdi 652010-04-04 19:01
Szakács a fiam,tőle tanultam.Inkább zsemlyét áztatni vizbe,jól kifacsarni.Tapasztalat,kicsi vizbe áztatni ,gyorsan kifacsarni.

22. demediná2009-11-15 16:36
Vizbe szoktam de lehet tejbe is.

21. M_Marcsa2009-11-15 16:12
tejbe

20. Nemtudomka2009-11-15 15:04
Vízbe--- a sülés során az ebből kipárolgó víz puhítja a húst!

19. zebracsikó2009-03-03 16:17
legjobb, ha ropogósra pirítasz kenyérkockákat, és utána ezeket áztatod tejbe

18. zebracsikó2009-03-03 16:16
tejbe

17. Jázminka2009-03-03 16:12
Én soha nem áztatom,viszont apró kockára vágom és megpirítom teflon serpenyőbe,mert úgy nem kell alá olaj.Igaz ami igaz,1 nyers tojással többet teszek bele,és soha nem hullik szét.A húsnedv úgyis "feláztatja". Próbáljátok ki,nem bánjátok meg! :)

16. Viki352009-03-03 16:03
Én bele szoktam!
(válasz lissa20 6. hozzászólására)

15. educi952009-03-03 15:59
Szia!Bár én még csak 13 vagyok,azért szoktam anyunak segíteni,és ő általában tejbe áztatja bele.
Örülök ha segíthettem.
Edina


14. gabikka2009-03-03 15:58
Vizben aztatni , majd csavarni ,(kiszoritani),nyers tojast hozzadni stb.

13. gyöngyi992009-03-03 15:56
Szia! Tejbe is szokták, de én vízbe szoktam, és igen jól szokott sikerülni. A hangsúly a fűszereké.

12. mami5812009-03-03 15:53
Zsemlét és vízben áztatni és összenyomni ill.kicsavarni.Mit teszel még vele? A töltelék igen sokféle lehet.

11. csehe2009-03-03 15:45
Beleteheted, csak ne legyen kemény, mire a töltelékbe kerül. És szintén víz, a mamám is így csinálta...
(válasz lissa20 6. hozzászólására)

10. cseteica2009-03-03 15:45
Bele, én jobban szeretem benne mint a belsejét.
(válasz lissa20 6. hozzászólására)

9. k.tünde782009-03-03 15:44
Langyos tejbe kell áztatni,és igen a kenyér héja is bele mehet.petrezsejem zöldel megbolondítva,pirított hagyma gomba kis fokhagyma bele,még istenibb lesz.

8. g1977g2009-03-03 15:44
én a kenyér héját nem szoktam beletenni, mert nem tudom rendesen eldolgozni. tejbe áztatom.

7. Borsa2009-03-03 15:42
Tejbe. Esetleg mehet belelegy kis víz is.

6. lissa202009-03-03 15:41
Nagyon köszönöm a válaszokat. És még egy kérdés: ha kenyérből csinálom akkor a héját is bele tehetem?

5. szanád2009-03-03 15:38
én is...
(válasz tapsi hapsi 3. hozzászólására)


4. Viki352009-03-03 15:38
Tejbe! Vagy ha sajnálsz annyi tejet akkor fele víz fele tej!!

3. tapsi hapsi2009-03-03 15:38
csak sima vízbe. én legalábbis mindig így csinálom

2. Elek Éva2009-03-03 15:37
Én vízbe szoktam!

1. lissa202009-03-03 15:37
Sziasztok! Tudna nekem valki abban segíteni hogy a töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztasam be? Előre is köszönöm.