| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| sziasztok.szeretném a segítségeteket kérni mert nem értem mi bajom...junius 2o dikán voltam beteg és utánna rá két hétre enyhe alhasi fájdalmaim voltak és most nagyon érzékenyek a mellbimboim..nagyon nyugtalan voltam és csináltam egy tesztet ami persze negativ lett..szerintetek van amiért aggodjak? | ||
| ||
| Nem lehet, hogy csak peteérésed van? Peteéréskor nekem is szokott fájni. | ||
|
| ||
| Napvédőkrém, de csak a bimbóra :) | ||
| ||
| Én is a szolira gyanakodtam először, és úgy néz ki tényleg az. Már szerencsére alig fáj... :)
Te az ilyet hogy véded ki? | ||
|
| ||
| Lehet, hogy csőcsere volt, de az is lehet, hogy melltartó nélkül vettél fel egy felsőt, ami egy picit megdörzsölte ott a bőrt. Akármitől lehet, ha maga a mell, tapintásra, nyomásra nem érzékeny, csakis a mellbimbó bőre, én a szolira gyanaokdnék (velem már előfordult :) ) | ||
| ||
| Az lehet, de eddig még sosem fordult velem elő. Igaz ritkán járok szoliba, de volt amikor 4 percnél többet voltam bent és semmi bajom sem volt. Lehet csöveket cseréltek?
Egyébként már szerencsére nem olyan észveszejtően fájnak.. :(:) | ||
|
| ||
| A szoliban is megéghetett, a bőr ott sokkal érzékenyebb :) | ||
| ||
| Vettem tesztet, nem lett pozitív. Akkor lehet hormonális? Azzal menni kéne orvoshoz, ugye? :( | ||
| ||
| Még nem volt. 3 hete vettem be az utolsó tablettát. bő 1 hét múlva várható | ||
|
| ||
| A tabletta elhagyása után volt már mensid?
vagy lehet hormonállás vagy esetleg babuci? | ||
| ||
| A szoláriumtól nem lehet. Ha nem múlik el, menny el az orvoshoz! | ||
|
| ||
| Szerda óta nagyon érzékenyek a mellbimbóim, folyamatosan meg is vannak keménykedve, néha fájnak is. Szerdán voltam szoláriumban délelőtt, délután már ezek a "tünetek" voltak. Lehet ettől? Volt már valakinek ilyen? Mit lehet csinálni, hogy elmúljon. Vagy lehet összefüggésben azzal, hogy 3 hete hagytam abba a fogamzásgátlót? | ||
| ||
| Érzékeny, kissé fájó, kemény mellbimbók. Mitől lehet? | ||