Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy milyen drága a készítmény, s ez igaz is! Az én több mint félliteres(kb.6,5 dl) adagom 300 Ft-ba került....
Gondolom most felkapták a fejüket egy páran,s azon gondolkoztok, hogy lehetséges ez?? Nagyon egyszerű, elmondom!
Vettem a boltban egy liter tejet ( házi tej meg jobb, gondolom ), feltettem főni. Amikor már majdnem felforrt, belecsavartam egy nagyobb fél citromot. Tovább főztem, amíg szét nem vált túróra és savóra.Apró lyukú levesszűrőn leszűrtem, hagytam kicsöpögni és a savót hagytam hideg helyen kihűlni. Amikor kihűlt hozzáadtam 15-20 csepp grapefruitmag kivonatot,egy kevés - 2 adagolókanál por alakú C vitamint (nekem JutaVit-es van otthon ) és "Menthachol" étrend kiegészítő cseppből ízlés szerint 5-10 csepp. Az egész nem több mint egy szűk óra + amíg kihűl.
A terméken ugye olvasható az összetétel, na hát én ez alapján készítettem, mert az ugye az nincs ráírva, hogy otthon nem készíthetek tejsavót.... Mivel a tejsavó az alapja az egésznek ( 99% ), elrontani sem nagyon lehet! :)Az én készítményem is nagyon kellemes ízű és hatásos, egy hét alatt 1,5 kg ment le a megfelelő táplálkozás betartása mellett.Jó "kotyvasztást" Nektek, mármint annak aki rászánja magát...:)
Sziasztok :) Egy különc recept :) Aki nem szereti a főtt csirkelábat, az ne olvassa tovább!!!:)Horrorisztikus lehet :) Ez eredetileg koreai recept, de magyarosítottam, egy kis olaszos beütéssel, szóval nemzetközi ha úgy vesszük :P Ha szép fehér a csirkeláb a hentesnél mindig elcsábulok erre a nasira - mert ezt csak zugban ehetem, ha a férjem nincs itthon :) Viszont absztrakt kinézete ellenére roppant egészséges, mert jót tesz az ember ízületeinek, porcainak - mint ahogy a körömpöri is :) Szóval, kb. 1 kg szép tiszta fehér csirkeláb (azért még át kell esetleg kapargatni, tisztítani persze) kuktában szoktam főzni, kb. 2 dl sós víz, 2-3 gerezd fokhagyma, egy csipet majoranna elmorzsolva - ez sistereg kb. 25-30 percet, fazékban főzve kb. 3/4 - 1 óra, nem kell,hogy teljesen szétmenjen úgy mint mondjuk a húslevesben. Miközben fő, pirítok egy kis szalonnát, hagymát, erre öntök paradicsomlevet (saját befőzésű), esetleg lehet sűríteni a natúr paradicsomlevet 1-2 evőkanál liszttel, sózom, pirospaprika, majoranna, fokhagyma, bazsalikom, oregánó, római kömény, tört vegyes bors (fehér,piros,fekete) csili paprikapehely, pár édesítő bogyó (4-5 db). Ha megfőttek a csirkelábak, kiszedem őket egy tálcára, hogy egy cseppet megszáradjanak, 10-15 perc után beledobom ebbe a mártásba, jól átforgatom benne, majd mehet a sütőbe kb. 20 percre :) Partedli szükségeltetik :) Hogy fokozzam a horrorisztikáját, Koreában ezt a fűszeres sült csirkelábat az utcán is, hurkapálcára tűzve árulják nasinak, sátras étteremben pedig egy nagy tállal, fodrászos neilon partedlivel, kis neilon kesztyűvel szervírozzák. Aki szereti a csirkelábat, ezt ne hagyja ki:P Regenoros Jó Étvágyat! :)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Láttam regenoros receptet, amibe ghee-t kell tenni. (Azt írja tisztított vaj) Az mi lehet? Amit a tescóban árulnak ezen a néven az növényi zsír, de tele van repce, napraforgó... olajokkal. Nem vettem, mert a növényi zsír tilos.
Megállt egy ideje a fogyás. A kaliforniai paprika lassíthatja? Köszi a válaszokat! Nem adom fel! 2,5 kg-nál tartok fixen már régóta. 5 kg még jó lenne.
Köszönöm Lívia 1990!
Annyira pontosan odafigyelek minden étkezésre, sok vizet iszok, pontosan megiszom a Regenort is.
Olvastam, h vannak személyek akik alig fogynak 4-5 kg t.
Pedig úgy el terveztem, h legalább 10 kg leadok! Nem adom fel, Húsvég csinálom a kúrát!Üdv
Sziasztok
Most szeretném elkezdeni kérlek segítsetek milyen kenyeret kell venni, ami megfelel a kizárásoknak is!
Szia :) Küldöm a linket - [link]
Az ecet helyett friss citrom leve, olívaolaj helyett pedig olvasztott kacsazsír, vagy disznózsír - egy trükköm van, hogy finomra darált mustármagot veszek a gyógynövényesemnél, de ehhez itthon pirítok egy evőkanálnyi mustármagot (nem kell zsír alá) csak éppen hogy megkapja a magokat a hő, és utána durvára töröm a mozsárban - ezzel frissítem a mustár ízt. A többi fűszereket akár el is lehet hagyni, és csak azzal ízesíted amivel szimpatizálsz :) Tegnap esti vacsim > zsíros pirítós - reszelt nyers cékla+lila hagyma+répa enyhén lesózva, majd friss citromlével megbolondítva :) őszintén szólva 3 fej céklából, fél szál répa, és 1 fej lila hagymából csináltam, hogy jusson a férjemnek is :P de csak egy kis tállal kapott, mert a többit naturon megettem, annyira jó volt (ja, a hosszúkás cékla erre nem jó, sprődebb az íze, földesebb íz, míg a kerek (nem az a túl nagy, de nem is bébi) enyhébb földes ízt ad, és egy kicsit édeskés árnyalata van :) Regenoros szép napokat :)
Reg-enoros mustárt hogy készítitek?Ma majdnem elszontyolodtam,tervezés hiányában először..hajnaltól estig otthontól távol,kimerülve,hasmenés,(valaki rámprüszkölt valami sunyit)..
De megmentett egy csésze húsleves(egyik helyen az utolsó adagot vitték el az orrom elől,kezdtem elbúsulni..),meg egy jóféle hosszúkávé.
Sokszor csak annyi kell,hogy az ember tovább szimatoljon,merre a megoldás.De véget ért a zűrös nap és holnap könnyebb lesz!Kitartást,zsírpusztító Gyógyulók!
Ebben nálunk még a krómon kívül sok minden más ásványi anyag is van.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Borravaló megosztás a vendéglátásban hogy lehet igazságos?
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása