| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| lehet, hogy csak az a baj, hogy már számtalan karácsonyos topic van. .
Többek között: Karácsonyi ajándék ötlet, utolsó pillanatban, annak, akinek mindene meg van?! (Kreatívságok) Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (Kreatívságok) Karácsonyi őrület (Csevegős témák) Mindjárt itt a karácsony. Örülünk? (Csevegős témák) Mit szeretnél Karácsonyra? (Csevegős témák) Van valami amivel szertnéd, hogy karácsonykor meglepjenek eltalálva mit szeretnél? (Csevegős témák) Vásárlás, ajándék, karácsony (Psziché) . . meg az is lehet, hogy az ember már november elején a háta közepére kívánja a Karácsonyt és kedve sincs egy ilyen témájú fórumba írni. . ;)) | ||
|
| ||
| Csak tudjátok mi a vicces?A másik fórumomon ilyenkor már rég 50hozzászólás volt. Ebből látszik, hogy az embereket a provokatív, megbotránkoztató dolgok érdeklik jobban. Az, hogy végre jól megmondhassák és az eddig felgyülemlett negatív szimpátiájukat közölhessék. | ||
| ||
| Szükből is lehet jókat kihozni. Anno fősulis koromban nekem si volt pár ilyen évem, szal tudom.
Szemöldök az jóó:-)Én most azt kaptam (magamtól):-) | ||
|
| ||
| Én az tuti, hogy szemöldököt, mert eléggé kopott ami van:D és, hogy még mit azt nem tudom. De hogy én mit veszek, majd lopok mások ötleteiből. Szűk költségvetésből kell megoldanom:-( | ||
| ||
| Háát páromat már tudom, ő ruhákat, dvdket, könyveket biztos kap. Én ruha, cipő, ékszer szintén esélyes. . S remélem uj ciciket is:-P
Kislányom ruha, játék, dvd lejátszó, mesék, ágynemű, könyvek. Hugom könyvek, ruha. . Szüleim . . hát ez nehezebb kérdés. Tulajdonképpen ezt le sem irnám, mert még elolvassák:-P | ||
| ||
| Itt legalább már előre megoszthatjuk egymással az ötleteket. | ||
| ||
| az én férjem a 6. gyerek a családban, úgyhogy játékot kap!! | ||
| ||
| Én például valami dobozkát fogok Neki csinálni, szalvéta-technikával díszítve. | ||
| ||
| szia!
magamból indulok ki. ne vegyél semmit!!! kicsit bővebben, miért muszáj anyagiakban gondolkozni, lepd meg valami otthoni kis egyszerű dologgal, vard a nevét 1 ik zoknijába vagy akármi, azok az igazi ajándékok nem azok amiket meg lehet venni, én személy szerint itt tartok de ha mindenképpen jót akarsz vegyél neki Rejtő Jenő könyvet :) | ||
| ||
| Nem tudom, hogy mit vegyek a barátomnak karácsonyra! :(
Nem dohányzik, szinte mindene megvan, amit akar. Ha van valami jó ötletetek azt megköszönném. :) | ||
| ||
| Most rendeltem a rossmann-ból fotófüzetet! Nagyon jó lett! Azt kapják a mamák, nagyik. | ||
| ||
| A 13 bűvös szám és van akinek szerencsés is :) | ||
|
| ||
| Most már 13. Hajrá! | ||
|
| ||
| hurrá, hurrá, kezdődik a karácsonyi fórumnyitási láz, végülis még csak 12 darab van. . . | ||
| ||
| http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=8919 | ||
| ||
| Karácsonyi sütik
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9749 | ||
| ||
| Idén mi is kipróbáljuk ezt :) | ||
|
| ||
| Karácsonyi topikból nem kellene újat nyitni, már így is sok van, nem tudom,melyikbe mit írok...
Pl.: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9644&p4=1 És van külön karácsonyi receptes, meg Mindjárt Karácsony, örülünk? v. valami ilyesmi... | ||
| ||
| mi narancs szeleteket száritunk és tesszük fel a fára olyan jól mutat (gyerköc mindig szól , el ne felejtsük :D ) | ||
| ||
| sziasztok
írjatok sok-sok mindent ;) ÉN VÁROM! ha kell recept karácsonyi küldök szivesen : cicaanya@citromail. hu -itt kérhetek! Karácsonyi pogács receptek. doc Karácsonyi édes süti receptek. doc Karácsonyi ünnepi sütemény receptek. doc Karácsonyi muffin receptek. doc Karácsonyi torta receptek. doc | ||
| ||
| Köszi az ötleteket!!!
☺☺☺ | ||
|
| ||
| 3dimeniós puzzle?Bőr foci labda?Vagy más sportfelszerelés(pl:térdvédő, basaballütő)?Van egy nagy daru az egyik hiperben, kb:110cm magas és távirányítós és nem drága!No, hirtelen ennyi jutott eszembe! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Ma nem tudom, hogy miért el kezdtem gondolkodmi azon, hogy mivel is kellene megajándékoznom a szeretteimet Karácsonykor:férjem, fiam, lányom??????? Férjemnek és a 2 éves lányomnak már kitaláltam, de a 10 éves fiamnak fogalmam sincs, hogy mit kellene. . . . ő persze a 21-ik markolót szeretné megkapni. . . . hááááát. . . . . Ha valakinek van ötlete, azt megköszönném! | ||
| ||
| Sziasztok!Én nagyon szeretem a Karácsonyt, legfőképpen a fiaim miatt!Mézeskalácsházat szoktunk sütni Jancsi és Juliska figurával meg büdös banyával és tök jókat bábozunk velük, aztán a fiam "büntiből"megeszi őket!Milyen lelkesek!Nálunk minden évben csak ezüst fenyő van, ezüst(esetleg+kék)díszítéssel. És most itt gondban is vagyok, ugyanis a nagyobbik fiam nagyon szeretne kicsi kék csengettyűket a fára-de sehol sem találok ilyeneket!Már 1000 és 1 helyen kerestem, sajnos hiába. . emlékszem gyerekkoromban pedig sok ilyet lehetett kapni, nekünk is volt. Most lesz a 4 szabadnapban Szombathelyen egy óriási karácsonyi vásár(állítólag szem olyat még nem látott), remélem tényleg lesz is belőle valami!!!Talán ott találok csengettyűket:)Az ajándék listám már meg is van(kinek-mit?), én is elég korán neki szoktam állni a beszerzésnek. A szüleimnek állólámpákat gondoltam, a gyerekek Thomas&friends mániások-úgyhogy itt nincs sok gondolkodnivaló. A tesómékkal megegyeztünk, hogy "csak a gyerekek", anyósoméknak pedig ruhaneműt gondoltam. A férjemmel sincs sok probléma, ő már szólt, hogy minek örülne. Úgy néz ki, sohasem volt még ilyen simán lefutó Karácsonyom! | ||
| ||
| Mi csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, a felnőttek nem kapnak. Viszont karácsonykor van egy nagy népi banzáj, leszünk tizen akárhányan. A kaján, meg a sütin már most gondolkodom, nagy vonalakban már megvan, mert vannak nagy-nagy kedvencek, amit ha nem csinálok meg egy évig azt hallgathatom. A fa piros arany lesz, mert tavaly kék ezüst volt. Szaloncukor helyet meg azt hiszem sűtök diszeket rá. Amit lehet már előre elkészitek, hogy ne kelljen annyit ugrálni. | ||
| ||
| Gondolkoztatok azon, hogy mivél dobjátok fel a karácsonyt?Mi legyen az ünnepi fogás, Milyen ajándékokat vesztek vagy csináltok, milyen szinűre díszititek a fát, stb???
Én már gondolatba készülődök a karácsonyra mert anyagilag is előre fell kell rá készülnöm meg az ötleteket is össze kell gyüjtenem!!! Nálunk a fán kék és ezüst díszek lesznek, és most nem csak kókuszos szaloncukrot veszek(tavaly csak kókuszost vettem , mert az kék csomagolásu) persze olyat is veszek mert az illik a fára, de mellé még veszek konyak meggyet, rumos diót, joghurtos eprest és mogyoró krémest is!!!Főzni még nem tudom mit főzök, telán valami különlegességet, sütni mákos és diós beiglit, zserbót és túró tortát fogok. (öszintén megmondva nem sütök hanem megvesszük, mert csak ketten vagyunk a párommal. Ugyis eszünk házilag készitet sütiket a szüleinknél (ahogy ismerem őket még csomagolni is fognak, tavaly is csomagoltak, innen is innan is összegyült egy csomó sütit és a végén ránkpenészedett!!! Az ajándékokba még nagyon tanácstalan vagyok!!!Mindenkinek valami hasznosat szeretnék, aminek örül, de még nem tudom!!!!remélem majd tudok ötletet meriteni azokból amiket ti írtok!!! | ||
| ||
| Hát Én eltudnék képzelni sok-sok mindent! | ||
| ||
| Én megrögzött karácsony mániás vagyok! Eszméletlen milyen transzba tudok esni amikor elkezdődik advent hava! Nálam november 30. án totál díszben a lakás, minden helység csocsi-ragyi. Mézeskalácsból házikót, templomot és kisvonatot sütök. Különböző díszeket gyártok. Bár tényleg elanyagiasodott az ünnep, de azért a feeling meg van. És ez a lényeg! A nyugalom és a szeretet!:) | ||
| ||
| Pont tegnap délután gondolkodtam el rajta hogy 3 és fél hónap!!! Ez nagyon gyorsan elzelik! Ajándékokat általában novembertől szoktam kersgélni. | ||
| ||
| Én már ősz vagyok, ha úgy tetszik. :)))
Karácsony?? Pfúj. Egyre jobban rühellem, mert akárki akármit is mond, anyagiasodik. Az igazi ünnep, a lényeg kihalóban. Bármennyire is dolgozik ez ellen az ember, s próbálja a szépet mutatni a gyerekeinek, az undorító reklámhadjárat tönkretesz sok mindent. Eddig még csak decemberben volt förtelem, de tavaly már novemberben kezdődött a csicsázás, vedd meg ezt-azt műsor. Rémes. Lassan már azon se lepődnék meg, ha holnap belefutnék valami karácsonyi akcióba. :)) | ||