Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Jár vagy járt valaki TB tanfolyamra? Tanuláshoz szeretnék tippeket kérni.

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Minden más


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

7. tuxy2011-01-14 08:14
Balga Béla rendelkezik egy heti 20 órás munkaviszonnyal (régóta). Később létesít egy 15 órás megbízásos jogviszonyt, ahol később megbízásos tevékenységének végzése közben baleset éri és keresőképtelen is lesz. kap tp-es papírt mindkét helyére, milyen ellátásokra tb-ellátásokra jogosult?

6. tuxy2011-01-14 08:11
na ha jár most valaki, vagy úgy érzi tudja a helyes választ az alábbi esetre írja meg, köszi előre is. :D
következőben írom az esetet


5. ediklara2010-06-13 17:29
Sziasztok! Én 7 évig dolgoztam könyvelő irodában (sajna most munkanélküli vagyok). Egyéni vállalkozók és cégek voltak az ügyfelek, sok-sok alkalmazottal. Mindnek én számfejtettem a bért. Én is elvégeztem a TB-i ügyintéző, később szakelőadói tanfolyamot, és az a szomorú meglátásom, hogy kevés munkaügyi ismeretet adnak át. Egyre csak nőnek a követelmények a munkaügyi felügyelők részéről, de soha sehol nem indítanak tanfolyamot, ahol segítenének a könyvelőknek vagy vállalkozóknak. A Munka Törvénykönyv ad mindenre választ, de azt sokszor nehéz megérteni. Úgyhogy munkaügyis munkakört csak szakirányú végzettséggel merek bárkinek is ajánlani. Mindenkinek kitartást, aki ebben a munkakörben dolgozik, hiszen nem egyszerű helyt állni. Sziasztok!

4. amálka202009-05-11 11:34
Hellóka!
Nem tudom, aktuális-e még, de én most iratkoztam be egy komplex tanfolyamcsomagra:D Általában hétvégi képzéssel 3 modult csinálok meg: pénzügyi-számviteli ügyintéző, tb és bérügyintéző. a tandíj nekem húzós, de részletekben fizetem. nem tudom, van-e esetleg valakinek tapasztalata már a témákban, mert akkor megbeszélhetnénk. Az én sulim címe: [link] minden infót szívesen veszek:D

3. Agines2009-01-13 19:53
Ok! Kipróbálom! Szerinted ettől a képzéstől vki el tud látni egy munkaügyis munkakört? OKJ-s tb-vel el lehet helyezkedni?

2. Cservenák Vali2009-01-13 18:05
Húzd alá a fontos dolgokat és csak azt jegyezd meg,mert sok olyan van benne ami teljesen felesleges. Én már régen tanultam de szerintem most is ugy van ,hogy sok fölösleges dolog van leirva.Szia.

1. Agines2009-01-13 18:00
Most kezdem és szeretnék a tanuláshoz tippeket kérni.:O)