| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Szuperságos:-) megint egy lépéssel közelebb a vágyva várt célhoz! | ||
|
| ||
| Nagyon közel fogsz hozzá kerülni meglátod ahogy telik az idő,és egyre jobban hallja a hangod,nem csak érzi a közelséged, egyből reagálni fog,ha hozzá szólsz:-)Állítólag más hangszínnel beszélünk a babánkhoz,és ezt hamar megkülönböztetik,és később felismerik,megnyugszanak tőle születés után is. | ||
|
| ||
| Laaaanyok, mindjárt tuszot repesztek, eeees 36 óra mulva leszivas:)) | ||
| ||
| Teljesen normális ne aggódj. Én is már azt hittem, hogy vége a hányingeres korszakoknak, majd rá két hétre olyan vacakul voltam, hogy egész nap felkelni sem bírtam. Jelzett Babó, hogy hééé ennyivel nem úszod meg! :) De csak egy napig, aztán minden rendesen ment tovább. :) | ||
|
| ||
| Köszi Csajok! Akkor megnyugszom...
Jaaaaj Avike, nagyon ügyik vagytok h így húzzátok!!! :D Beszéld meg Madlen Lillával h hallgasson Anyára, és úgy történjen minden, ahogy Anya szeretné!!! :) Egyébként alkalmazom amit meséltél, h fürdéskor beszélgettek Ti csajok, na én speciel zuhanyzom, de akkor szoktam fennhangom elmondani Bébibogyónak, h mennyire imádjuk és mennyire várjuk és mennyire reméljük h makk egészséges!!! ;) ;) | ||
|
| ||
| Nincsen gond Kkala! a tünetek jönnek mennek,és igan a leg váratlanabb pillanatban jöhetnek elő!
Mi jól vagyunk még egyben a kiírt dátumig 28napunk van hátra:-) | ||
|
| ||
| normális:-)ne aggódj:-) | ||
|
| ||
| kitartás:-) | ||
|
| ||
| Sziasztok Csajok!
Pillangó szuper hírek!!!! :) Avike hogy vagytok??? Csajok az létezik, hogy 2-3 hétig semmi hányinger és ma meg egész nap kínoz??? Ez normális??? V menjek el vhová UH-ra nincs e esetleg gond??? | ||
| ||
| Bírom-Bírom hétfőt várom nagyon 17, 15-kor megyek dokihoz,hát kivi leszek mizu hogy állunk,hogy haladunk? meg remélem végül látom még uccsóra a pici arcocskáját amit annyira imádok!mert ugye múltkor mindkét kezecskével takargatta magát!aztán már sűrűsödnek nekünk is a programok vége a jó világnak mert már minden héten lesz NST,és védőnő is. | ||
|
| ||
| Igen mondtam is hogy ez nem lesz nagy élvezet uh,mert hamar lezavarják,de a lényeg a lényeg,hogy minden szuperságos:-) ja aha akinek látszik rendesen vékony a hasfala annak hasi uh van nekem is az volt. | ||
|
| ||
| Persz, kell! Sok folyadék sok fehérje!! Stim alatt lehet szexelni csak a leszivás előtt nem 5 napig hogy apának jól legyen a katonái. | ||
|
| ||
| :-) | ||
|
| ||
| Mielőtt terhes lettem, úgy gondoltam azt csináltatom meg. Mostanra átértékeltem a dolgokat. :-) | ||
|
| ||
| :-)Mintha magamat olvasnám:-)
Akkor zajlik az élet:-)nem is kell bevállalni csak ha tényleg indokolt. | ||
|
| ||
| Kedden védőnő, szerdàn vérvétel, 3-án diabetológus, 2 hét múlva UH a saját dokimnál, júni 19-èn pedig az Istenhegyire kombináltra Hajdú dr.-nőhöz. Nem mertem bevállalni a cvs-t első körben, max. ha ő mondja. De minden rendben lesz.:-)
Amúgy émelygés tovàbbra is, minden dèlelőtt egy kis menetrendszerű hányás, este beájulás, 1 és 3 között meg forgás az ágyban. De nem panaszkodom, élvezem. Perverz vagyok, mi? ;-) Megkívánok kajákat és persze hülye dolgokat is, mint pl, uborkalé. Tegnap uram azt hitte, elpárolgott az üvegből. Szorulás is akad, így hiába várom a fogyást. | ||
|
| ||
| értem, és köszönöm:) | ||
|
| ||
| hogy vagytok?bírod még a nagy pocod?:-) | ||
|
| ||
| hát meglepődtem:-)1 hét alatt 12, 5 mm?durva nem?de 1 perc sem volt az uh és hasi volt.nektek is annó? | ||
|
| ||
| Szuper hírek:-) akkor neked is épp mint nekem minden alaklommal nagyobb volt 1 héttel a picúrka:-) 5.hónapban már kérdeztem akkor nekem nem 9 hónap lesz a terhesség? csak 6-7?:-))) | ||
|
| ||
| mindenkinek máshogy adják vissza.2-3 naposan visszakapod ha nagyon változóan fejlődnek és könnyű a legszebbet kiválasztani.5 naposat akkor ha sok van és egyformák.akkor kivárják leáll-e még pár.
én 2 db 3 naposat kaptam, de Győrben nem is engednek többet | ||
|
| ||
| Jajj, köszi ezt is:)
Azt mondta a doki, hogy 2-5 nap múlva lesz a beültetés a leszívás után. 2 naposan is lehet? Lehet, hogy már kedden visszakapom? Ja, és Neked mennyit tettek vissza? Én msot azon tipródom, hogy mit mondok, ha megkérdezik, hogy kettőt vagy hármat szeretnék visszakérni? | ||
|
| ||
| ezzel nem leszel egyedül:-) | ||
|
| ||
| Az alvás amúgy rám férne, mert szerintem előtte lévő éjszaka semmit nem fogok aludni:) | ||
|
| ||
| 3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik 2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át 3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából 4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan 5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába 6ntu. . . folytatódik a beágyazódás 7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje 8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t 9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével 10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével 11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség 5 napos (blaszto) transzfer 1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából 2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához 3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát 4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát 5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak 6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba 7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével 8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik 9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség de természetesen én ezt megcáfoltam 3 naposokkal 9. napon pozit teszteltem:-)megy a drukk:-) | ||
|
| ||
| :-)altatás?:-)nekem annyit mondtak számoljak 10-ig,4-nél filmszakadás volt:-)aztán párom mellett ébedeztem:-)és töök jól kipihentnek éreztem magam:-) | ||
|
| ||
| utána meg már szépen meg is nyugodhatsz, következik a 2.trimeszter, ami állítólag a legjobb!
remélem, én június 12 körül már kétcsíkosakat tesztelek:) tényleg, beülti után hanyadik naptól érdemes tesztelni? vagy ez attól is függ, hogy hány naposan kapom vissza? | ||
|
| ||
| ahogy olvashattad, paráztam a lányoknak egy sort, még mindig az altatástól:)
amúgy kiválóan érzem magam, nem érzek semmi extrát a szuriktól, és ma este kell beadnom a tüszőrepesztőt. | ||
|
| ||
| hát látod azt hittem 9 hetesek vagyunk aztán majdnemhogy 10 lett méret alapján:-) | ||
|
| ||
| Gratulálok:)
Már így rohan az idő, hogy bő 2 hét múlva (na, jó, 3:)), már a 12. heti uh jön? | ||
|