| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Vettem egy taposógépet is (twister), ami 2 nap után a szervizbe kötött ki(ilyen szerencsém volt, pedig nem haladom meg a 60 kilót), és mikor visszakerül hozzám, akkor szeretném kombinálni a callanetics-el. Zsírégetésre használnám a taposógépet (szerintem a callanetics csak formál, nem éget zsírt), amit úgy lehet elérni ha kis ellenállásra állítod és sokat csinálsz belőle gyorsan, 30 percnél tovább. . . mert ha nagy ellenállásra teszed, akkor az izmaid erősödni fognak és aki amúgy is vaskos combú, nem hiszem, hogy szeretne még vastagabb combokat. És zsírégetés után callanetics. Kíváncsi vagyok, hogy beválik-e ez a recept. Sok kitartást mindenkinek! | ||
| ||
| A tavaly augusztusban fogtam neki a régi callanetics-nek, majdnem két hétig csináltam kisebb-nagyobb szünetekkel és abbahagytam, nem volt elég kitartásom(pedig az eredmény kezdett kibontakozni).
Most nekifogtam a Callanetics Evolution-nak (tegnapelőtt kezdtem el, 2-szer egy nap), mintha könnyebbnek tűnnek a gyakorlatok mint a régi callanetics gyakorlatai. . . vagyis ugyanazt a gyakorlatot lehet többféleképpen csinálni(más-más pozícióban), attól függően hogy haladó vagy kezdő vagy-e. Eddig 4 órán vagyok túl, és mintha lenne eredménye. . . lehet hogy egyrészt csak oda képzelem az eredményt, de majd kiderül minimum még 10 óra után. A lényeg a kitartás! A Pilatesről nem sokat tudok, láttam a neten videókat, de számomra túl nehéznek tűnnek. | ||
| ||
| Kérdeznék valamit. A kék könyvben az áll, hogyha valaki csak a csípőgyakorlatokat csinálja, az nem ér semmit csak az 1 órás program. Régen csináltam az egy órásat de most csak a 4 féle csípő-fenék gyakorlatot csinálom. Fogyni nem akarok, csak a fenekemen, combomon formázni (lovaglóháj. . . )Tényleg nem fog érni így semmit???Kérlek, ne véleményeket, hanem tapasztalatokat mondjatok, azaz aki így csinálta mint én, mi lett az eredménye? Köszi! | ||
| ||
| Szia az előbb csacskaságot írtam szóval a neten van fent eredeti szupercallan. és van amiből százat csinál de sok gyakorlat kevesebb van ami csak 20 amugy szerintem próbáld minnél hejeswebben végezni és lassanként emelni .
1000% hogy hatásos lessz | ||
|
| ||
| Az egyik videós portálon talán a jutu | ||
|
| ||
| Az alapnál megcsinálsz mindenből 100-at és így is beleférsz az 1 órába?
Ha a super call. dvd-n megállítanám és mindenből 100-at csinálnék, akkor biztosan nagyon jó lenne, de akkor legalább 2 órát tartana, úgy pedig már minden torna hatásos. | ||
|
| ||
| Igen, fontos. Én is éreztem, ha nem úgy lélegeztem torna közben, hogy "beszorul a levegő" és az nagyon rossz. Van, hogy órákig fáj a levegővétel, ezt is meg kell tanulni, ezzel a mozgáskultúrával. :-) | ||
|
| ||
| én az alapot tornázom és kiegészitem egy 10 perces plussz csipő és fenék gyakorlattal, amit a neten találtam, azt hiszem az callanetics combi, de ott sem csinál semmiből 100-at, jobb esetben 3x8-at, de van amiből csak 1x8-at. . nemtudom, remélem elég annyi amennyit ő is csinál mert én is csak annyit szoktam, és már ettől is majd meghalok a végére:D | ||
|
| ||
| Megjött a super callanetics dvd-m. (Ditrió M féle) 60 perces ez is, de közel sem csinál 100 ismétlést semmiből. Így is elég, vagy állítsam meg és csináljak meg mindent 100x? (igaz akkor legalább 2 órát fog tartani)Aki már próbálta ezt, mi a véleménye? Igazából nem is értem, hogy miért tart ílyen kevés ismétléssel 1 órát? Több fajta gyakorlat van mint az alap call. ban? | ||
| ||
| igen | ||
|
| ||
| Valaki itt azt írta, hogy állítólag, amikor úgy vette a levegőt, ahogy kell, akkor sokkal nehezebb volt megcsinálni a feladatokat. (ebből gondolom, hogy az is számít). | ||
| ||
| szerintetek a légzésnek is van szerepe, hogy hogyan vesszük a levegőt? | ||
| ||
| sziasztok! Én a RR. 20 perceseire tornáztam már egy jó ideje. én is észrevettem magamon, amit itt már néhányan említettek, hogy a hasam egy idő múlva nagyobb lett. Úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes. Most már talán nem olyan, vagy csak hozzászoktam.
A RR nagyon jól megmozgat, alakított is rajtam, de ettől jobb csak akkor lesz, ha a súlyokat növelem, attól meg félek, hogy vastagítani fog. Ebből kifolyólag kerültem erre az oldalra és nagyon tetszik, hogy a callan. nal ilyen jó eredményeitek vannak. Tegnap megvettem egy pilates dvd-t Maggie Rhoades útmutatásaival. Ismeri valaki ezt? Egyszer csináltam meg, de én nehezen tudom elképzelni, hogy ettől sok változást el tudnék érni. Ha meg nem ér semmit, akkor sajnálom rá az időt. kb. 3x csinál meg egy gyakorlatot. Nem is fárasztó, habár ez a be-kilégzés eléggé megkavart. | ||
| ||
| Szia!Callanetics, de csak azért mert fejből tudom
a gyakorlatokat és így könnyebb. Viszont a Pilatesről azt hallottam, hogy hatékonyabb! | ||
| ||
| szia, nekem nincs meg a könyv csak a dvd, én arról csinálom, a könyvben nem tudom, mennyivel van több vagy kevesebb. Egyébként kitartás kell és tényleg látványos. Én most még futással is kombinálom, remélem meg lesz annak is az eredménye:D Sok sikert Neked is, remélem beválik! :) | ||
|
| ||
| Sziasztok! Én is gondolkodom a callaneticsen, nagyon meggyőző. Az a kérdésem, hogy egy területre hány féle gyakorlatot kell megcsinálni a mielőbbi hatás érdekében? Ami benne van a kék könyvben azt sorban megcsináljátok? | ||
| ||
| Biztos müködik így is, de én úgy tudom vannak 20 perces tornák is, akkor lehet, hogy érdemes lenne azt megnézned! Egyébként én minden mozgással úgy vagyok, hogy többet ér mintha nem mozognánk, tehát valamit biztos ér! | ||
|
| ||
| Még annyit szeretnék kérdezni, hogy diétáztál is mellette? Vagy azt a szép eredményt sikerült csak tornával elérned?:) Lehet, hogy írtad ezt is már korábban, de nem emlékszem. | ||
|
| ||
| Sziasztok én most csak lélekben tornázom veletek még mindig nics időm semmire azt tervezgetem hogyreggel meló előtt kéne tornázni lehet hogy jó kis lendületett adna a napnak.
Ti minden nap tornáztok? Már arra is gondoltam , hogy ketté veszem és gy napi harminc percet callanoznék . . . . . . szerintetek igy müködhet? | ||
| ||
| Szia! Köszönöm, hogy írtál, visszaolvastam néhány hsz-odat, és gratulálok, nagyon ügyes vagy :)) És most nekem is adtál erőt a továbbiakhoz :))) | ||
|
| ||
| Hello!
Én itt vagyok! A mérleg nem is fog moztulni egy darabig. Vagy még az is lehet hogy felfelé mozdul! De ne izgulj! Egy idő után menni fog lefelé a kg is és a cm is! | ||
| ||
| sziasztok, eddig egy másik callanetics topicba irtam, de ott eléggé hallgat mindenki:) Remélem itt vagytok még sokan.
Ma egy hete kezdtem a callaneticset itthon tornázgatok a videora, ma lesz a 7. alkalom, előtte lemértem magam és úgy tervezem hogy majd 10 alkalom után mérem magam újra. Nagyon bizok a jó eredményben, mert ha tükörbe nézek nem látok sajnos különbséget és a mérleg sem mozdul. . Nagyon remélem hogy centiben lesz jó eredmény, az kitartást adna a továbbiakhoz. Ti hogy álltok vele? Vannak jó eredmények? Később végigolvasom majd a hozzászólásokat, de addigis irjatok :) | ||
| ||
| Heló mindenkinek nem tüntem el csak el kezdtem dolgozni és még kicsit átt kell álni de azért ha tehetem tornázom :) | ||
| ||
| Szia szerintem is szuper ezek a fajta edzések számomra megmutatják hogyan tudom kicsinyenként kiljebb tolni a határaimat. Azt hiszem ez a két mozgás hasonló nyujtások és mélyizomzatot meg mozgató torna? | ||
| ||
| nekem ma volt az elso pilates oram es imadom. kicsit nem tagadom durva volt, mert kemenyebb orat tartott az edzo, de annyira jo erezni a fajdalmat utolag :) | ||
|
| ||
| Szerintem ez mellé olyan diétát válasz amit lehet hosszan tartani szóval inkább életmód váltás jellegű nem valami drasztikus .
Én update-ezek de nem tul szigoruan de az számomra legalábbis könnyedén tarható. Képzeljétek tegnap nem volt ovi és kénytelen voltam a lányok előtt nekiálni tornázni hát persze hogy csatlakoztak a hasizom gyakorlatoknál szédültek ki a nappaliba így most nem az erőkifejtéstől rázkódott a hasam hanem a nevetéstől a három éves ülve végezte a hasizmot de nagyon szabályosan csak egy ici picit mozgott előre hátra , a nagyobbik tényleg csinált néhányat majd közölte de anya ez fáj . . . . . . . :D Hát mondanom se kell lőttek a tornának. De majd ma. | ||
|
| ||
| Sziasztok!
A pilates tornával kapcsolatosan szeretnék írni egy pár sort. Barátnőm már 2 hónapja csinálja de nagyon látszoik rajta, teljesen átformálja, ezért én is felbuzdulva megvettem a kezdőknek való Dvd-t és elkezdem csinálni. Persze melette diétáznom is kellene, csak nem tudom melyikbe fogjak bele. | ||
| ||
| Szerintem is figyelni kell a testünkre és nem szabad erőltettni semitt és az is biztos hogy nem mindegy mikor kezdjük el . Mert nekem is itt lapult évekig költözött velünk inenn oda de mégsem tudtam jól használni.
Eleinte próbálkoztam de egy két alkalom után feladtam . . . . . Most viszont szó szeint élvezem , hogy mindig egy kicsivel töbett vagy nyujtottabbat tudok csinálni. Apropó ti nem vettétek észre , hogy az eggyik oldalon könnyebbek bizonyosgyakorlatok? | ||
|
| ||
| Most én is szintr minden nap tornázom bár még most az előttem álló napok talányosak én majd egy két honap mulva ha már ezeket jól elsajátítom át szeretnék térni a super callaneticsre. . . . . de ez még a jövő zenéje . | ||
| ||
| Bocsánat, csak most jártam újra erre.
Nem, nem csináltam mást mellette, csak a callanetics volt. A táplálkozásra nem igazán figyeltem oda, illetve valamennyire igen, de nem diétáztam. Azt semmiképpen nem akartam, hogy valami drasztikus beavatkozást csináljak az étrendemben, hiszen nem kívánok egy életen keresztül éhezni. Talán annyi volt csak, hogy este 6-kor ettem utoljára és csak könnyű zöldség, sajt, túró vacsorákat. Napközben ugyanúgy, mint előtte bármikor. A szűztea pedig hozzásegített az anyagcsere újraindításához, begyorsításához. Hozzá kell tennem, hogy ezek a plusz kilók a dohányzás abbahagyása után rakódott rám, mert egyszerűen lelassult az anyagcserém. Heti háromszor a teljes programot végigcsináltam, köztes napokon pedig a könyv végén található szintentartót. Tehát alapjában véve 3 hónapig minden nap mozgattam magam. Volt úgy, hogy este 9-10 körül volt csak rá időm, de akkor is megcsináltam. Később persze ritkítottam. | ||
|