| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| sziasztok!lenne egy kérdésem.a vőlegénnyemmel már nagyon szereténénk babát,vettem ovulációs tesztet ami kimutatja mikor van peteérésem.álltalában maximum 3 napig tart a peteérés de nekem 21-dikétől tart az az 9 napja kijön a két csik az ovulációs teszten!9 napja van peteérésem.ez mért van?talán sikerült teherbe esnem?légyszi irjatok! | ||
| ||
| Ha engem valaki teherbe ejtene: garantáltan megkapná az orvosi-bilógiai NOBEL-díjat!!!!!! | ||
| ||
| Ezt hívják provokált tüszőrepedésnek. Szóval aki szeretkezik, az teherbe is eshet... Addig jár a korsó a kútra, amíg...... oáoáoáoáoáoáoáoá | ||
|
| ||
| Lehet, hogy csúnyán, de a tény, az tény marad. Azt mondják egyes genetikusok, hogy annál szebb és egészségesebb a baba, minél "korább" termékenyül meg a sejt, mert a sejt teljesen "friss"... Tehát marad az algopirin a két térd közé szorítva :-DDD | ||
|
| ||
| Én azt is hallottam, hogy egy jó orgazmus is kiválthat peteérést. :-D | ||
| ||
| Mekkora élmény lehet ha az ember nem is sejti. asszem nagyon-nagyon csú
nyán néznék:)) | ||
|
| ||
| Van ún. "provokált" tüszőrepedés is... Szóval bármikor teherbe lehet esni... Ritkán, de előfordul. (Akár mens alatt is.) | ||
| ||
| Peteérés spontéás is lehet, pl hirtelen ingertől. Nem törvényszerű mindíg ugyanarra a napra esnie. :) | ||
| ||
| Hőmérőzz!!! Nekem a 7. napon volt peteérésem, 2 hét múlva remélem megszületik az eredménye :) | ||
| ||
| Nekem az első terhességem a ciklus végén a, második terhességem a ciklus 2-3. napján fogant. | ||
| ||
| Volt egy méhen belüli fertőzésem, amit az ott levett egyik kenet mutatott ki. Előbtte hiába jártam orvostól-orvosig.
Eggy doboz gyógyszer és peteérés figyelés. Így pontosan tudjuk, hogy mikor fogant::)) | ||
|
| ||
| És kaptál valamilyen kezelést, vagy pedig spontán sikerült a kislányod?( bár gondolom, hogy pár nap kezelés hatására nem jöhetett össze...) | ||
|
| ||
| Igen, ,csoda volt.
El kellett jutnunk a meddőségi központba és ott meglett a csoda. A ciklus azt hiszem 9. napján kellett először mennünk, a következő menstruációm már meg sem jött...:))) A másik csodám holnap lesz 21 hónapos. Az ő története az adatlapomon. Az igazsághoz tartozik, hogy sohasem volt pontos a ciklusom. | ||
|
| ||
| Nekem novemberben a 18. napon volt az uh szerint tüszőrepedés, de akkor is a 12. napon éreztem a tüneteket.
Azért furcsállom, hogy most meg hogy lehet ilyen hamar.... Gratulálok a lányodhoz! Csak azt nem értem, hogy ha olyan későn volt peteérésed, hogy volt ideje beágyazódni, mert azt mondják, hogy ha későn van peteérés, akkor a nyálkahártyával együtt leválik az épp beágyazódó baba is... ...de hát vannak csodák:-) | ||
|
| ||
| Azon vagyunk!!!;-) | ||
|
| ||
| Lehet.
Van korai és késői peteérés is. A lányomnál figyelte a doki na peteérésemet, a 21. napon volt. Csináltam LH tesztet és az is valamint az Uh is azt mutatta. Most múlt 6 éves.:))) | ||
| ||
| akkor sex! :) | ||
| ||
| Most a 7. naptól nagyon fájnak a melleim( most van a 10. nap), volt folyás is, hasszurka is 2-3 napja. | ||
| ||
| Lehet, nem törvényszerű a pontos ciklus. Rengeteg dolog befolyásolja a peteérést. | ||
| ||
| Lehet már a menzesz utáni 7. napon peteérés? Nekem eddig mindíg a 12. nap körül volt. | ||