| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Szeptemberben és decemberben. Ekkor fizetnek. Az előttem válaszolónak igaza van, augusztusban és novemberben kellene...... DE | ||
|
| ||
| Sziasztok. Megszeretném kérdezni, hogy valaki nem-e tudja mennyi időbe telik a fogyatékossági elbírálási ideje. ( Kérelem igénylésétől a határozat megkapásáig.) Nagyon fontos lenne ha valaki tudna ebben segíteni, mert már anyukámék 26.-án lesz 4 hónapja, hogy beadták a kérelmet. A M.Á.K.-ot ahányszor felhívták csak össze-vissza mondanak mindent. Majd ekkor, majd akkor. Kis türelmet kérnek, de hát szegény embereknél a türelemmel nem lehet jól lakni. Minden válasz érdekel. Köszönöm. | ||
| ||
| Igen van hóközi utalás mert nekem rosszul utaltak és reklamáltam de mondták nyugi mert már van hóközi utalás....11.én meg is kaptam ami elmaradt..:) | ||
| ||
| Remélem én is meg kapom 20. ig | ||
| ||
| Van. Én tavaly hóközi utalással kaptam meg a lányom után a csp-t. Olyan 20-a körül. | ||
|
| ||
| Sziasztok! A Máknál van hó közi utalás? | ||
| ||
| augusztus végén,és november végén. | ||
|
| ||
| Sziasztok.Tudja valaki a gyermekvédelmit mikor szokták fizetni? | ||
| ||
| én itt újpesten ma megkaptam..biztos viszik holnap már felétek is. | ||
|
| ||
| Esteleg nem tudjátok mikor hozza a családit a postás?Remélem holnap hozza.Elöre is köszönöm ha valaki érdemleges infót tud. | ||
| ||
| Pest megyében,Érden családit kapott valaki,postai úton? | ||
| ||
| Tesóm mikor így volt táppénzen, délelőtt jött neki sms. | ||
|
| ||
| Sziasztok, én azt szeretném tudni, hogy most fogok először az oep-től táppénzt kapni, és tudja-e valaki közületek, hogy ez még az utalás napján rajta lesz a számlámon vagy úgy mint a családi pótlék, csak másnap? | ||
| ||
| BP. Gyed megjött! | ||
| ||
| Nálunk most hozta 5 perce a postás családit,gyet-et.(Baján) | ||
| ||
| Köszönöm! | ||
| ||
| Ma hozza! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Megjött a GYED! Gy-M-S megye! (Annak, akit érdekel!) | ||
| ||
| Szerintem ma hordja! | ||
|
| ||
| Tudja valaki mikor hozza a postás a családit!Miskolc | ||
| ||
| Én is használom! Győr Moson-Sopron megye, Vas megye.
Alszik a széken a kabát szunnyadozik a szakadás máma már nem szakad tovább aludj el szépen kis Balázs /József Attila/ | ||
|
| ||
| kártyára kapom és csak a családit kapom | ||
| ||
| postán kapod vagy kártyára mármint az ápolásit és a családi postán mikor jőn | ||
|
| ||
| szerintem csak holnap hordja a postás.. | ||
| ||
| Valahol ma hordja a postás a családit?? | ||
| ||
| Én még mindig nem kaptam meg :( | ||
| ||
| ma kaptad vagy tegnap az ápolásit | ||
|
| ||
| Igen. | ||
|
| ||
| egen tájszólás :) én is használom néhaaki írta alfődiesen beszél. tudod öttem könyeret rögge' ha nem köll, tödd el, majd mögöszöm rögge' :D | ||
|
| ||
| megvan a BMW-s köröm , vacsira vajas kenyér volt Gratulálok szomszéd | ||