| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| 16 éves lányom is nagyra tarja a könyveket:) | ||
|
| ||
| Jó volt ezt olvasni! :o)
Az én gyerekeim (17, 14) is imádnak olvasni. Számukra is a könyv a legnemesebb ajándék. :o) | ||
|
| ||
| Lányoknak szerintem ruha/véleményét kikérni a gyermeknek!!/,ékszer,illatszer,cd a kedvenc előadójától,mp3, mp4, kedvenc filmje dvdn,telefonjába memória kártya:)),esetleg egy új telefon stb... természetesen attól függ hogy mennyi pénzt szánsz rá.Fiúknak pedig egy klassz pc,ps2 ps3 ,xbox játék,vagy ugyanaz amit a lányoknál leírtam. | ||
|
| ||
| Attól,hogy könyvet kap még nem biztos ,hogy el is olvassa!! Sajnos tapasztalatból írom!! | ||
|
| ||
| Köszi az eddigi tippeket, egyéb ötlet? | ||
| ||
| CD-ket vagy DVD-ket;konyveket??!!! | ||
| ||
| *könyv, bocsi | ||
| ||
| *köny...én nagyon szeretek azt kapni :) | ||
| ||
| flash, vlm jó kis kabát/felsõ, dvd filmek, fényképezõgép, akármilyen kis dísz, attól függ fiú v lány :D bizsu/divatékszer, kiegészítõk, övek, táskák... | ||
| ||
| Könyvet!SAjnos a mai modern világban nagyon keveset olvasnak! | ||
| ||
| Én abban az időben karkötőket fontam. Szerintem valami kreatív könyvet a Hobbi boltból és hozzá egy két dolgot, amit meg tud csinálni. Pl. van a pontozásos varrás, egyszerű és azt is szerettem. Üvegfesték, gyertyaöntés, stb. | ||
| ||
| esetleg sminktáska, persze nem tele sminkcuccokkal,hanem hajgumik, csattok, esetleg egy parfüm, vmi csillámporos hajzselé vagy ilyesmi...
fiúnak semmi jó ötletem nincs. Makett, sz.gépes játék, szakkönyv arról ami érdekli, cd-tartó (lehet kapni böröndszerü tartót,amibe kb 100cd fér), parfüm, | ||
| ||
| 12 éves leányzó esetleg megkaphatja élete első parfümét. | ||
| ||
| unokahugom 12 éves, karácsonyra szövöszéket kap. szeret mindenféle kézműves dolgot. 3-4ezer körül van az egyik bevásárlóközpontban. Ilyen korú lány szerintem már örül vmi szép ezüst ékszernek is... (fülbevaló,gyűrű,karkötőt...) esetleg szép karóra.
Menő film a 'high school musical'. Unokatesóim is ezért bolondulnak illetve a Diddl egeres cuccokért. | ||
| ||
| Én a 12 éves lánykámnak könyvet veszek, könyvet, és könyvet. Amit be is fal majd pár nap alatt.
Lehet, hogy nem minden gyerek olvasós, de azért egy könyvvel mindenki bepróbálkozhat. | ||
| ||
| Köszi. | ||
|
| ||
| Viszont én is szeretnék érdeklődni,hogy 15 éves fiunak mit ajálottok karácsonyra.Van már neki MP3, MP4, discman,fényképező,mikro-hifi telcsi.ezen kívül szeretnék venni neki valamit,mert csak ruhát nem kaphat. | ||
| ||
| Én a 9 éves fiamnak kerekes cipőt szeretnék venni.
Az olyan aminek csak a hátuljába van kerék és tudja használni rendes cipőként is.A márkás üzletekben elég drága,de a Lurdy-ban van egy sport bolt ott akciós.Sajnos az üzlet nevét nem tudom.A 12 éves lánynak meg ha nincs akkor MP3-at tudsz venni.Ja meg attól függ mennyi pénzt szánsz rá.Egyenlőre hirtelen ennyi jutott eszembe. | ||
| ||
| Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem, mi a menő/minek örülnek a mai 12 éves lányok, illetve a 10 éves fiúk? (rajongott filmek, irányzatok... stb) Ajándékötleteket szeretnék, köszi. | ||
| ||
| Ajándék mai tinédzsereknek? | ||