Fórum - Miért fagy le a számítógép,
vagy indul újra magától?
Kategória:
Összes fórumtéma »
Egyéb témák »
Minden más
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
|
|
sziasztok!! érdekelne tudja e valaki miért fagy le a gép időnként, néha amikor a skyp-on akarok hivni??
Köszi! |
|
|
|
|
| Alapos takarítás,rendszerellenőrzés, fölösleges programok eltávolítása nagyobbrészt Ccleaner-rel. |
|
|
| 49. lilmo | 2010-07-29 18:15 |
|
| Letöltöttem a dvix programot, de sajna a vezérlőpult elemei közt is ott van. Most mit csináljak? Amúgy mostanában elég sokat szarakodik a gépem is. |
|
|
| 48. neroo | 2010-06-04 14:23 |
|
Sziasztok!
Lefagyhat még attól is, hogy ki van mozdulva a RAM vagy pedig a processzor, Vedd ki mindkettőt majd rakd vissza. |
|
|
|
|
| Egyik osztálytársam azt mondta h vegyem ki a vinyót és vigyem el "átformázni,,! háth nem tudom micsináljak! vki segítsen! előre is köszönöm... |
|
|
|
|
| Hmm...! újratettük a Windows-t de ugyanúgy kikapcsol! Ma megkérdeztem Info tanárom azt mondta hogy forr a gép! De elfelejtettem megkérdezni tőle h ilyenkor mi a teendő!? |
|
|
|
|
| Őhhmm... az az érdekes h anyukámnak iet nem csinál!xD Itt van 2 óra hossszáig nem kapcosl ki tt vagyok 1 óra hosszáig kikapcsl vagy 4x-5x meg az avast semmit se talál! vagyis egyet talált de az system32 azt nem törlöm le! de holnap inkább újratezem! de van takarítóprogim is! asszem ez=>CCleaner! szal holnap újrateszem a win-t! de köszönöm a segítséget!:) |
|
|
|
|
Talán törölni kéne egy pár felesleges programot, amiket már nem használsz.
Vagy még egy jó takarító programot kéne telepítened, ami letakarítja a hibás és felesleges letöltéseket. |
|
|
|
|
Biztos, hogy vírust kapott a géped.
Futtasd le a vírus irtót, majd a végén töröld ki a gyanús elemeket. |
|
|
|
|
| Sziiasztok! Segítsetek! Nekem annak ellenére hogy újraraktam a Win-t akkor is kikapcsol! De nem kék halál meg semmi a táp is rendben van! a hűtőnek sincs semmi baja semminek! csak az h kikapcsol 20 percenként kb! nmtudom mi a baja...! Légyszíves írjatok minél hamarabb! |
|
|
|
|
| valószinű, hogy virus támadta meg. |
|
|
|
|
| Szervízbe vittem a gépet,mert már folyton újraindult,a winchester volt benne a rossz,jó pénzért raktak bele egy újat. |
|
|
|
|
| Vírus, mégpedig egy nagyon nehezen kiölhető. Vidd el profi szakemberhez, ez házilag nem orvosolható. |
|
|
|
|
| Valami vírus csinálta nekünk is. S téleg a Windows frissítése vált be, ahogy előzőleg már írták. Teljesen újratelepítettük a programot. |
|
|
|
|
Windows frissítését kell megcsinálni.
Nekem is ezt csinálta régebben és nem tudtam,hogy most miért kapcsol ki magától,majd újra indult,bemelegedett a gép. |
|
|
|
|
| Akkor ,szerinted is az újratelepítés lenne jó. Kössz. |
|
|
| 34. winny | 2008-11-11 17:25 |
|
Köszi......
Már innen csak elbotorkálok valahogy.
Ha megakedok segítségért jövök:)) |
|
|
|
|
| hajrá winny.nem olyan boszorkányos, ha kell szivesen segitek. |
|
|
| 31. winny | 2008-11-11 17:09 |
|
Kösz.
Regiztem. |
|
|
|
|
| Amúgy a korábban említett program ingyenes, és okos. Letöltése magyar nyelvű verzióban -> http://download.chip.eu/hu/CCleaner-1.37_132253.html |
|
|
|
|
Ha korábban ez nem volt jellemző a gépedre, akkor én fertőzésre gyanakodnék.
Javaslom a windows újratelepítését, normális tűzfal/virusírtó program használatát. Előtte természetesen teljes adatmentés.
Az előttem említett tisztító programok csak részben oldanak meg problémákat.Egy újratelepített windowsnál nincs gyorsabb és stabilabb. |
|
|
| 28. winny | 2008-11-11 17:01 |
|
Köszi!
Megtaláltam.
csak azt nem tudom magyarúl sem,hogy mi az ami megszabadít a sok kacattól? |
|
|
|
|
| lehet ezt ujra kéne telepiteni?????? |
|
|
|
|
| Az én számítógépem külön lelkiéletet él. Attól függ, milyen kedve van. Általában egyszer minimum lefagy mielőtt bejön a net, de sokszor kétszer is, ritkán egyszer sem és ezek végtelen variációja. Az sem ritka hogy a képernyőn oda nem illő dolgok vannak pl windows feliratok a fórum oldalon. Az Esc billentyűre nem csinál semmit és még sorolhatnám. Egy oldalon szétvagdosva megjelenít kétféle oldalt stb.. |
|
|
|
|
| elöször a futtatást lenyomod magyarul ki ir mindent ha kész akkor elemzés és ezzel a hibákat javithatod |
|
|
|
|
| http://download.chip.eu/hu/Easy-Cleaner-2.0_935474.html ez magyarul van |
|
|
| 23. winny | 2008-11-11 16:17 |
|
Kérlek!
Segítsen valaki!))) |
|
|
| 22. winny | 2008-11-11 16:08 |
|
Szia
Megtaláltam az oldalt.Köszi.
A hiányos nyelvtudásom miatt nem tudom használni.
Kérlek írd me,hogy mit kell csinálni,ha ez nem nagy kérés!
Köszönöm szépen. |
|
|