Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús? fórum

Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
73. SF
2008. nov. 29. 19:23
Nélküle!!!!
72. klenex
2008. nov. 2. 08:48
Bőr nélkül!
2008. okt. 24. 15:05
A bőre tartalmazza a sok koleszterint. Ha teheted, ne edd meg.
2008. okt. 6. 16:00
Bőr nélkül egészségesebb, de bőrrel finomabb:-))
2008. okt. 6. 10:10
Természetesen bőr nélkül csinálom én.De ha valaki pl. a levesbe bőrrel együtt főzi,nem lesz tőle semmi baja,de nem kell megenni.
2008. okt. 6. 06:47
Régen azt mondták egészséges valami, ma azt mondják ugyanarra, hogy nem. Ki érti ezt? Bocsi, ha nem konkrétan a kérdésre feleltem.
2008. szept. 22. 23:48
Bőr nélkül, de nem kell aggódni. A csirkehús közel sem olyan "egészségtelen" mint a disznó.
2008. szept. 20. 11:52
bőr nélkül
2008. aug. 25. 14:15
Nélküle
2008. aug. 25. 11:32
azt mondják bőr nélkül. de nem strucc ez, hogy több kilónyi bőre lenne :DDDDDD
63. enci2
2008. aug. 23. 11:24
Bőr nélkül.
2008. aug. 22. 13:36
Azt olvastam, hogy a bőrnek nagyon magas a koleszterin tartalma.
2008. aug. 3. 21:24

Vagy egészségesen akarsz enni, vagy szereted a jó ropogósra sült finom csirkebőrt.


Szerintem nem eszünk annyiszor sült csirkét, hogy az olyan baromira egészségtelen lenne. Viszont nagyon finom!

2008. júl. 17. 16:44
Én csak akkor hagyom rajta a bőrt,ha sült csirkét csinálok.Ha rántom,vagy pörköltet csinálok,sőt még a levesbe valóról,is lehúzom.
2008. júl. 17. 14:22
Én mindig leveszem a bőrt. Kivéve sütésnél. :)
2008. ápr. 16. 09:36
Bőr nélkül egészségesebb, bőrrel meg finomabb. :)
2007. nov. 16. 05:13
... nélkül.
2007. nov. 15. 19:53
nélküle
55. Manhattan22 (válaszként erre: 54. - Manhattan22)
2007. nov. 3. 10:07

Elnézést!

tudgy=tudom

2007. nov. 3. 10:06
Nem tudgy egészségesebb, de mi bőr nélkül szeretjük...
2007. nov. 3. 05:30
Bőr nélkül.
2007. nov. 2. 15:28
Én bőr nélkül szeretem, de azt mondják, hogy a bőrben is van valamiféle vitamin.
51. dundy
2007. okt. 31. 06:53
attól függ,hogy van elkészítve. Néha én is megeszem, kifejezetten jó átpirítva fokhagymával.
50. LoLiNa
2007. okt. 31. 06:03
bőr nélkül, márcsak a zsír miatt is... de hülye lennék a legfinomabb részét otthagyni :D
2007. okt. 30. 19:17
szerintünk(én és a párom) bőr nélkül egészségesebb, de azért a jól kipiritott/sütöt csirkebőr finom :).
48. maca29
2007. okt. 30. 18:51
Bőr nélkül természetesen egészségesebb.
47. 9778ca1817 (válaszként erre: 46. - 9778ca1817)
2007. okt. 22. 16:55
nahát!! most láttam, hogy ezt már más is tudja!
2007. okt. 22. 16:54
a héjában van a vitamínja, nem igaz? dehogyisnem!
45. DOMA
2007. okt. 9. 08:24
természetesen bőr nélkül. Így még koleszterinmentesebb. A bőrét nálunk amúgy sem szereti senki
2007. okt. 8. 16:43
bőr nélkül. Egészségesebb is
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook