| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| izzókészlet csüt. reggeltől (10.01) nem lesz kötelező... de addig igen! akár tudod cserélni akár nem! | ||
| ||
| kötelező: a biztosítási kötvényt!!! is magadnál tartani | ||
| ||
| Az izzó készlet minek?Mert az izzó cseréhez szervizbe kell vinnem az autót és ott adnak izzót.Vagy a rendőr kicseréli,nem azért mert nőből vagyok,de célszerszámok nélkül más se tudja. | ||
| ||
| Kötelező: elsősegély doboz, izzó készlet, háromszög, pótkerék, emelő, kerék kulcs.
És igen, a kötelező biztosítás csekkje, olyan mint a forgalmi. ha az nincs, büntetnek. ajánlott: sárga mellény, tűzoltókészlet, olaj, fagyálló, ablakmosó folyadék, szerszámkészlet. | ||
| ||
| Igaz,hogy nem tartozék,de úgy tudom a kötelező csekk
is legyen mindig Nálad. Állítólag már azért is büntethet:( | ||
| ||
| Mindenkinek köszi, aki komolyan vette a kérdésemet. | ||
| ||
| Kötelező: kormány, kerék, ajtó, motor,benzin vagy gázolaj, slusszkulcs,
Ajánlott: szélvédő, ablaktörlő, ülés, fék, stb. | ||
| ||
| gondolom igen,valószínű hogy szín szerint,pl.piros kocsiba rózsa illatú.
Amúgy a legfontosabb kötelező tartozékokat kifelejtettétek:első két ülés minimum,négy kerék,két ajtó minimum,motor,ez a lényeg.Ja és az üzemanyag,mert anélkül fölösleges bármelyik. :D | ||
|
| ||
| Úristen! Kötelező a törlőkendő, meg az illatosító? Mióta? És az meg van szabva, hogy milyen illatú legyen?:DDD | ||
|
| ||
| Egészségügyi doboz, pótkerék, emelő, kerékkulcs, kis tüzoltó készülék, törlőkendő, kerékkulcs, tartalék izzók, elakadásjelző, legalább 1 liternyi hűtőfolyadék, ablaktörlőhöz folyadék, illatosító az utastérbe. Ezen kivül már csak azt, amit jónak látsz. | ||
| ||
| Én úgy tudom elsőkörben, hogy: háromszög, eü doboz, izzókészlet, emelő.
Ez tuti kötelező. Ajánlott: szerszámkészlet Hirtelen ennyi | ||
| ||
| Izzókészlet, elakadásjelző, elsősegélycsomag, láthatósági mellény, forgalmi.:)
Szerszámkészlet, telefon, hifi, óvszer.:D | ||
| ||
| Mik az autó kötelező, és ajánlott "tartozékai"? | ||