| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Töltsd le a Linux boot cd-jét, ami telepítés nélkül, cd-ről egy operációs rendszer. Tedd be a gépbe és indítsd újra a gépet. A Linux automatikusan felismeri a hangkártyát. Aztán vedd ki a cd-t és kész. Ez nálam is így működik, mert nem sikerült windows alatt feltenni, | ||
| ||
| Azóta sincs hang a gépemen,Senkinek nem sikerült feltelepíteni-letölteni a gépemre-pedig eredeti Windos van rajta:((Szomorú vagyok:(( | ||
| ||
| Nálam a youtube-on és a többi videóoldalon nincs hang. A media playeren viszon van. Mi lehet a hiba? | ||
| ||
| Köszi:)Jön ma a haverom,és megpróbáljuk.
Informatikus ismerősöm is van.Itt lakik a közelben.Ha nem sikerül,megkérem,nézze meg. | ||
|
| ||
| Próbáld meg betenni a hangkártya lemezét, vagy internetről lefrissíteni így:
Sajátgépre klikk a jobb egérgombbal - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelő! Ha itt látsz sárga felkiáltójelet a Hangnál, akkor klikkelj a jobb egérgombbal rá, utána pedig az "illesztőprogram frissítésére". Itt kiválaszthatod, hogy vagy az internetről frissíted le az illesztőprogramot, vagy beteszed a hangkártya lemezét, és úgy! Szerintem próbáld meg mindkettőt, valamelyik csak megoldja a problémát! :) Ha nem, akkor egy informatikus kell! :S | ||
|
| ||
| Állítólag már telepítve van a hang,csak egy illesztőprogram hiányzik,amit nem találunk,ezért nem működik. | ||
| ||
| Hát lehet, hogy neked nem jelentene gondot, mert már csináltad párszor ahogy én is, de mi sem a kisujjunkból ráztuk ki!
Ha Ő életében nem csinált még ilyet, inkább kérjen segítséget egy szakembertől, minthogy valamit elrontson a gépén! Nem mindenkinek olyan egyértelműek ezek a dolgok, mint neked! | ||
|
| ||
| Szerintem ez nem akkora probléma, hogy ne lehetne megoldani egyedül. Én nagyobbakat is oldottam már meg egyedül. Routerhez kellett egy kis utánajárás, de most már az is megvan segitség nélkül. | ||
| ||
| Azt hiszem ez lesz a legegyszerűbb megoldás. :) Jobb ha valaki olyan nyúl hozzá, aki gyakorlott! Sok sikert! | ||
|
| ||
| Nekem is volt ilyen gondom a laptopommal. Néhányszor azon is elcsúsztam, hogy központilag ki volt kapcsolva a hang :)
Ezt is ellenőrizd. Ha be van kapcsolva és mégsem szól, akkor hangkártya probléma. Talán telepíteni kéne egyet. Én kaptam a géphez egy cd-t, azon volt rajta a megfelelő driver. De pl wifihez nem volt driver a cd-n, azt le kellett szednem a netről. Azóta működik. Nézd meg milyen fajtájú a hangkártyád, és ahhoz keresd meg a megfelelő drivert a neten. Ezt kell majd feltelepítened a gépre és várhatóan akkor működni fog. | ||
| ||
| Igen,én is erre gondoltam mentő megoldásnak.
Szólok egy ismerősömnek,aki ért a gépekhez,hátha sikerül alkotnia valamit. | ||
|
| ||
| Hát, ha tudod a hangkártya típusát, akkor lehetséges, hogy netről is le lehet tölteni! Ha nem, akkor szerintem csak egy informatikus tudja megoldani a problémát! :S | ||
|
| ||
| Ó,hát az nincsen sajnos.
Anélkül nem megy sehogy sem? Utánanézek ennek a lemeznek. | ||
|
| ||
| Nem, hanem a hangkártya telepítőlemeze! | ||
|
| ||
| Az XP telepítőlemez? | ||
|
| ||
| Kellene a telepítőlemez hozzá! | ||
|
| ||
| Újra lett telepítve a laptopom /Lenovo/.
Azóta süket,hasztalan próbálkozunk már jó ideje. Hangkártya van a gépemen. Ha valaki tudna segíteni,megköszönném.:)) | ||
| ||
| Hang telepítése számítógépre S.O.S | ||