Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A paprikás krumpli mivel a legfinomabb? fórum

A paprikás krumpli mivel a legfinomabb? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4
2012. ápr. 5. 18:29
És csípős kolbászkarikákkal és pici füstli virslivel szoktam csinálni. Mi így szeretjük. :)
101. globus
2012. ápr. 5. 09:51
Pirított szalonnával.
100. Tunde31
2012. ápr. 5. 09:27
Fodros nagykockával és akkor öhön a neve. Nokedlivel pedig nyögvenyelö. Legalábbis felénk Szabolcsban.
2012. ápr. 4. 21:42
Kanállal.:)))
98. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 97. - Zebracsikó)
2012. ápr. 4. 21:19
igen.én is erre gondoltam:)
2012. ápr. 4. 21:16
füstölt csípőskolbásszal
2012. ápr. 4. 21:14
Virsli karikákkal.
2012. ápr. 4. 21:11
Tarhonyával
94. retny
2010. márc. 27. 22:53
Galuskával! :D
2010. márc. 27. 22:17
sörrel
2010. márc. 27. 22:08
üresen, kovi ubival.
2010. márc. 27. 10:08
tejföllel!
90. pista55 (válaszként erre: 89. - Orsova)
2010. márc. 25. 22:55
Bográcsban már a hangulata miatt is jobb.
89. Orsova
2010. márc. 25. 19:50
Bográcsban, parasztkolbásszal!! :)
88. pista55 (válaszként erre: 86. - Őszi)
2009. dec. 5. 21:16
Megmondom őszintén, nem Én hanem a feleségem szokta főzni. Azt mondja, hogy először kuktába főzi a füstölt oldalast vagy nyulját úgy 50 percig és mikor a paprikás krumpli ott tart, hogy ráteszi a paprikát és felengedi akkor önti rá a húst levével együtt. Aki szereti és birja a füstöltet annak nagyon finom.
87. zebracsikó (válaszként erre: 86. - Őszi)
2009. dec. 5. 21:07

ha már a füstölt oldalas szóba került:

maradt itthon egy kis darab, s gondoltam, beleteszem a székelykáposztába. Egyszerre tettem bele a hússal.

Párom szerint eddigi legjobb székelykáposztám lett. Ajánlom.

86. Őszi (válaszként erre: 71. - Pista55)
2009. dec. 5. 21:05
A füstölt oldalas,sokkal tovább fő,mint a krumpli..vagy elötte megfőzöd?ilyet még nem hallottam..lencsefőzeléket,azt azzal szoktam..ott elötte megfőzöm a füst.oldalast,a levében a lencsét,és a végén beleteszem a felaprított oldalast..
85. Őszi (válaszként erre: 79. - M_Marcsa)
2009. dec. 5. 21:02
pusztapörkölt:)vagy valami ilyesmi..:))
2009. dec. 5. 20:29

a hagymát kicsit lecsós szerű alappal készítem és arra rá a krumpli..a többi a hagyomány szerint..

majd füstölt házikolbászt karikázok bele...


friss kenyérrel, savanyúsággal - mikor milyennel...

83. dbabi
2009. nov. 13. 08:44
debrecenivel, vegyes vágott savanyúsággal és nokedlivel!
2009. nov. 13. 06:24
visli
81. Magdi8
2009. nov. 13. 03:03
virslivel
2009. nov. 13. 00:56
virslivel, fejessalátával, vagy kovi ubi
79. M_Marcsa (válaszként erre: 73. - Pista55)
2009. nov. 12. 20:46
hanem mi az ?
2009. nov. 12. 12:43
kolbásszal,nokedlival,zöldborsósan szeretm :)
77. dzsigg
2009. nov. 12. 10:44
savanyu ubi:)
2009. nov. 12. 10:18
nokedli,uborka
75. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 71. - Pista55)
2009. nov. 12. 09:23
Én lángolt kolbásszal szokta, de füstölthússal megpróbálom majd kiváncsi leszek :)
2009. nov. 12. 09:20

gabonakolbááááááász :)

fehér kenyér

cékla

73. pista55 (válaszként erre: 72. - M_Marcsa)
2009. nov. 12. 08:36
Az már nem paprikáskrumpli.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook