Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
| Részletes keresés

Fórum - Gamma-kés. Tud-e valaki róla? Van már Magyarországon?

Kategória: Összes fórumtéma >> Szépség & egészség >> Egészség

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

4. hudakzsuzs2009-10-18 15:11
Keresd Dr. Fedorcsák Imrét Budapesten az Amerikai úti Idesebészeti Tudományos Intézetben. Engem Ő kezelt gammakéssel tavaly és jól vagyok.
Nagyo emberséges.
(válasz judit0625 3. hozzászólására)

3. judit06252008-10-02 19:41
Nagyon köszi!!!!!!!
(válasz swallow18 2. hozzászólására)

2. swallow182008-10-02 18:54
Úgy tudom Debrecenben van. Ott most a Bognár az igazgató azt hiszem, vele kellene felvenni a kapcsolatot. Amúgy is ő a legjobb idegsebész Mo-n.
(válasz judit0625 1. hozzászólására)

1. judit06252008-10-02 18:45
Segitséget szeretnék kérni. Sajnos úgy néz ki, hogy a barátnőmnek megint agydaganata van. Csak úgy "fél füllel" hallott róla, hogy talán előbb-utóbb nálunk is elérhető lesz ez a gyógymód. A neten csak régebbi cikkeket találtam a témával kapcsolatosan. . .
Előre is köszi.

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tippek és trükkök a férfiak megszelídítéséhez

Minden jog fenntartva © 2010, www.hoxa.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: hoxa (kukac) hoxa.hu