Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Milyen rumeszencet lehet venni, amelyik még jó is?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

6. ilko722008-09-12 09:04
a dr otkrsl azt tapasztaltam h nagyon hig es rossz az ize, hasznalni nem mertem, mivel gyakran hasznaltam most azt tapasztaltamm h megromlott, a kis fiolanak meg vmi izet erzem,a rummal az a helyzet hogy ha kremekbe hasznalom, el folyositsa a kremet

5. szimre2008-09-11 16:19
Ezt mondtam én is, Petrak, csak nem tudtam, hogy létezik sütőrum. A rendes rum is tökéletesen jó (az esszenciáknál mindenképpen jobb). Az a kis alkohol minden konyhai manipuláció (sütés, főzés, kavarás stb.) során elpárolog.
(válasz petrak 4. hozzászólására)


4. petrak2008-09-11 16:16
Miért nem jó a sütőrum? Nem lesz olyan kis mennyiségtől semmi baja senkinek. Nem véletlenül találták ki így.

3. ritaanyu2008-09-11 16:03
a dr oetkeres az jó iagz kicsit több kell bele mint a régi zöld kupakos rumaromából de nincs műize...

2. szimre2008-09-11 15:51
Szerintem a legjobb, ha rumot használsz, nem esszenciát. Az alkohol elpárolog, de az aroma marad.

1. ilko722008-09-11 15:44
Milyen rumeszencet lehet venni, amelyik még jó is?