Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni. fórum

Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni. (tudásbázis kérdés)


2012. márc. 30. 07:22
rakott kelkáposzta.,töltött paprika,töltött gomba
21. mmacus
2011. júl. 24. 18:51
Szia. Én töltött karalábét főznék belőle, és lefagyasztanám. Majd 1-2 hét múlva elővenném. Legfeljebb csak megfőzni, s ha fagyóból előkerül, akkor rá a tejföl. Így frissen készült hatása lenne.
2011. júl. 24. 18:48

Azt tudod, hogy ezt kitűnően lehet fagyasztani?

Tehát érdemes többet főzni belőle.

Egyébként a töltött kápiba is ugyanez kell.)

2011. júl. 24. 17:51
Én olyankor teszek hozzá tojást és gombócokat formálok belőle és ráteszem a megtöltött paprika tetejére, hogy ellepje a víz, sosem főtt szét és paradicsomoshúsgombóc lesz belőle.
18. varga ágica (válaszként erre: 1. - Hermina.t)
2011. júl. 24. 16:05
mindenféle zölségből csinálj rántás nélküli levest(mint a húslevest)főzd meg külön vizben csirkemájat, a megfőtt csirkemáját keverd hozzá ledarálva a rizses nyers húshoz,és kiskanállal szaggasd a levesbe,én is már jártam igy,és isteni finom lett a leves.Egyébként rakott kelhez is felhasználhatod
17. Dorka29 (válaszként erre: 16. - Hermina.t)
2008. aug. 22. 17:08
Akkor nem ment kárba!:))
16. hermina.t (válaszként erre: 14. - Dorka29)
2008. aug. 22. 14:29

rizottó féleséget :)

raktam bele mindenféle konzerveket. finom lett :) !

2008. aug. 21. 21:51
Bármilyen rakott zöldségfélét húslével felöntve.
14. Dorka29 (válaszként erre: 13. - Hermina.t)
2008. aug. 21. 21:27
Végül mit készítettél belőle?
2008. aug. 21. 16:39

nem fagyasztottam vissza, nem mertem kockáztatni.

köszi az ötleteket

12. smudlaagi54 (válaszként erre: 3. - Hermina.t)
2008. aug. 21. 05:37
Azt a húst amit a fagyasztóból kiveszel,kiolvasztasz,azt nyersen SOSE fagyaszd vissza.Ha megfözöd,akkor már visszafagyaszthatod.Ebböl a bekevert húsmasszából,csinálhatsz töltött káposztát,kapros húsgombócot.
11. Dorka29 (válaszként erre: 9. - Ttina)
2008. aug. 20. 22:30
Én is rakott zöldségrekre gondoltam, nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek. És milyen fini.:)
2008. aug. 20. 22:21

Vissza ne fagyaszd!!!

Nincs valaki aki nem szereti a paprikát és megenné sima húsgombócként a szósszal?

Bármit csinálj, de le ne fagyaszd újra!!!

2008. aug. 20. 22:10

Töltsd bele húsba, süsd meg, az sokáig eláll és hidegen is fogyasztható.

De csinálhatsz belőle rakottas dolgokat is: káposzta, karfiol, karalábé, cukkini.

2008. aug. 20. 22:07
igen, de nincs benne semmi extra füszer
2008. aug. 20. 21:56
Sima rizses hús, vagy be van már ízesítve?
6. 9ac093e955 (válaszként erre: 5. - 9ac093e955)
2008. aug. 20. 21:48

Na ezt most nagyon értelmeseen írtam le.:))))

Úgy nézz ki aludnom kell:))))) bocsika

5. 9ac093e955 (válaszként erre: 2. - Bobcsi2)
2008. aug. 20. 21:47
Töltött karalábét,de én szoktam úgy is hogy a karalábét felkockázom és melléteszem a húsgombócot,felengedem vízzel és utána ugyanúgy készítem el,mint a rendes karalábé főzeléket.
4. hermina.t (válaszként erre: 2. - Bobcsi2)
2008. aug. 20. 21:45
különben én is a töltöttkáposztára gondoltam hogy késöbb azt csinállok belöle. de holnap a paprika után nem a legtalálóbb étel lenne :)
3. hermina.t (válaszként erre: 2. - Bobcsi2)
2008. aug. 20. 21:43
már egyszer volt fagyasztva a hús. attól függetlenül, én most beraktam vissza.... de ha valaki mond egy jó ötletet akkor inkább nem rizikózok az ujrafagyasztással.
2008. aug. 20. 21:41

Én a gombócokat kifőzném vízbe .Főznék hozzá finom zöldség levest és húsgombócként tálalnám.

Vagy le is lehet fagyasztani ,később töltött káposzta?

2008. aug. 20. 21:37
Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook