Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagy darab reggiano parmiggiano sajtom megmenteném.. fórum

Nagy darab reggiano parmiggiano sajtom megmenteném.. (tudásbázis kérdés)


2008. aug. 22. 12:27
Mikróba tenni pár percre?? Nem tudom, csak esetleg...
8. Klimpírozi (válaszként erre: 7. - 7abb7adbf0)
2008. aug. 21. 23:29
a robotdaráló ledarálta egy részét, de jókora megmaradt amivel egyszerűen nem bírok..egyébként is a darálón "reszelem" a sajtokat, mert szebb az állaga, mint a reszeléskor..
7. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 6. - Klimpírozi)
2008. aug. 21. 23:27
Én robotgéppel szoktam "reszelni". Csak az vitte ezt a keménységet. De viccen kívűl, azt viszont csak hidegen lehet! Sajnos, fondűnek nem jó, mert a parmezán nem olvadékony sajt! Ha nincs robotgéped, éles késsel vágd fel apró kockákra és úgy tedd tésztára.
2008. aug. 14. 17:57
köszönöm a válaszokat...órák óta kinn dekkol a konyhapulton, az istennek sem puhul...így valószínű olvadék lesz belőle, másra alkalmatlan:(((
5. b46d5f17a9 (válaszként erre: 2. - Klimpírozi)
2008. aug. 14. 14:19
elméletileg a parmezánt, ha ebben a melegben kiveszed a hűtőből, akkor puhul, mivel olvad, de mióta van meg, hogy ennyire keményre összeszikkadt?
4. f5302bda64 (válaszként erre: 2. - Klimpírozi)
2008. aug. 14. 14:01

Szia!

Olvaszd be sajtfondübe,nagyon finomakat lehet csinálni!

2008. aug. 14. 14:01
Rakd bele egy kis tejbe.
2008. aug. 14. 13:54
hűtőben tárolt, fóliázott 30 dekányi sajtom nem hajlandó megpuhulni, a reszelő visít, ujjaim szintén, sem vágni, sem darálni nem tudom..mentő ötleteket kérek!!!
2008. aug. 14. 13:52
Nagy darab reggiano parmiggiano sajtom megmenteném..

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook