Miért ragad bele a kuglófsütőbe a süti? (tudásbázis kérdés)
Számomra büdi a zsír, én megérzem, emelkedik a gyomrom tőle. Mondom, hogy jó zsíros sütőmargarinnal kenem, nem azzal a fehérrel, ami sistereg, hanem amiben akár rántani is lehet, ez olyan áttetsző és tiszta zsír (kókusz, vagy pálma).
Facsúsztatóknál (Szlovákia) CERA néven árulják ezüstpapírban, 15 korona körül.
Szeintem attol függ mivel van ki kenve a tepsi vqagy a kuglóf sütő.
Mert csak gondoljunk bele ha margarint, vagy vajat felteszünk sepenyőbe akkor sistereg mert vizes. (Itt van a kutya elásva) a nedvesség!!!!
csak tiszta fehér zsirral szabad kikenni akár a tepsit vagy bár mibe sütünk. De tepsibe tudunk sütőpapirt tenni a kuglófsütőbe nem.
NINCS ANNAK ZSIR SZAGA Év tizedek óta sütök és csak zsirral kenek ki mindent.Pedig nem használok zsirt a főzéshez de fél kg zsirt veszek erre a célra.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, mikor kell leszedni a sütőpapírt a sütiről úgy, hogy ne ragadjon rá?
- Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a muffin ne ragadjon bele a papírkosárkába?
- Hogy kell sütni a sajtos tallért, hogy ne ragadjon bele a sütőbe?
- Kekesz kinyomóval csinálok sütit, a tészta vége felé járok és nem ragad a tepsihez? Mit lehet tenni?
- Miért ragad bele a muffin a papírjába?
- Miért ragad bele a muffin a papírba?