15 felnőtt személyre hány kiló nyers színhúst számoljak rostélyozásnál? (tudásbázis kérdés)
19. GabryELLA18
2009. okt. 30. 15:05
Hááát...Nálunk a múltkor 6Személynél fogyott 5kg :D Ez tényleg attól főleg milyen étvágyúak a vendégek.Ha több a férfi,azt is számításba kell venni.
18. d4a2436008
2009. okt. 6. 13:59
Ha marhat,akkor szemelyenkent,25 dkg-os szeleteket,ha csirket,mindenkinek egy also-felso csirkecombot.Csinalj hozza francia salatat,es kesz a koret helyett is az etel.
17. gyöngyi
2008. aug. 1. 14:03
4-5 kilót.
16. vili62
2008. aug. 1. 13:58
Szia! Kilóban nem tudom, de 30 szelet tarja ,15 -alsó vagy felső- csirkecomb biztosan elfogy.
15. a74de3d08a
2008. aug. 1. 10:26
20-30 dkg személyenként.
14. mama35
2008. aug. 1. 08:33
Személyenként 25,dk
13. M_Marcsa (válaszként erre: 12. - M_Marcsa)
2008. júl. 15. 13:46
Jól leírtam...
12. M_Marcsa
2008. júl. 15. 13:46
:n 5 kg'ot venn;k, ha marad m'snap is jo.
11. fe6fe7671f
2008. júl. 15. 12:46
Szerintem a hentes fogja tudni. Kérdezd meg tőle előtte. Ők tudják,hogy az a hús milyen minőségű, tehát, hogy a sütésnél mennyire "megy össze". Nekik ebben már nagyobb a gyakorlatuk, mint egy felhasználónak.
10. 2577cdcc12 (válaszként erre: 9. - Klimpírozi)
2008. júl. 15. 11:46
A zöldségekkel egyetértek, én imádom is őket, de valahogy a pasik azon csak röhögnek :o(
9. Klimpírozi (válaszként erre: 7. - 2577cdcc12)
2008. júl. 15. 11:32
igen, igaz...bár a grillezett zöldségeknek / gomba, padlizsán, kukurica, paradicsom stb../ szintúgy nehéz ellenállni.. többféle saláta, desszertnek egy kis grillezett ananász, őszibarack, húúúú Villers megvan az Update menüsor:)))
8. szucsandrea
2008. júl. 15. 11:28
4 kg és akkor mindenki jól tud lakni
7. 2577cdcc12 (válaszként erre: 6. - Klimpírozi)
2008. júl. 15. 11:25
Hát nálunk ennyi még sosem lett volna elég :o), de ez persze függ a vendégek evési mennyiségétől. Én legalábbis azt tapasztaltam, hogy a húsból mindig sokkal több fogy, mint normális lenne, ellenben a köreteknek, salátáknak a nagy része ott marad...
6. Klimpírozi (válaszként erre: 4. - 2577cdcc12)
2008. júl. 15. 11:22
én is mindig sokkal többet veszek a létszámnál, ne érjen meglepetés..ez a standard éttermi adag, így emlékeztem..
5. 6b91894fae
2008. júl. 15. 11:21
Szia!
Én úgy tudom, húsból 12dkg.
Ezt onnan tudom, hogy dolgoztam vendéglőbe és gordonhoz, rántott húshoz sbt mindíg 12dkg-ot mértek ki egy adagba. Mivel a rostély megteszi, hogy összemegy sütés közben, meg gondolom ki akarsz tenni magadért, hogy senki ne maradjon éhes, számolj 20dkg-al, így akkor 3kg húsra lesz szükséged.
4. 2577cdcc12
2008. júl. 15. 11:17
Szerintem a 20-30 dkg kevés. Én általában szeletben számolom, és úgy is veszem. De a lényeg, hogy inkább több legyen, aztán legfeljebb beteszed a hűtőbe. Egyszer voltam valahol, ahol kevés volt a hús, hát elég kínos volt a házigazdának :o)
3. Klimpírozi
2008. júl. 15. 11:12
fejenként, természetesen..
2. Klimpírozi
2008. júl. 15. 11:12
20-30 dkg azt hiszem a felnőtt nyersanyagmennyiség..
1. a47449506e
2008. júl. 15. 11:11
15 felnőtt személyre hány kiló nyers színhúst számoljak rostélyozásnál?