Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Én is többnyire csak olvasó vagyok mert nem vagyunk mindnyájan egyformák és minden szösszenetet leirunk. HÓPIHE mindig ezt hiányolja . Olyan búszke volt arra hogy ő lehelt a fórumba életet és egyszer csak se szo se beszéd. eltünt. Egyébként ha néha irunk nem vesztek figyelembe és a más véleményt sem nagyon tűritek... | ||
| ||
Hm., sajnálom, hogy sértődés a vége a nem írásnak.
Én olyan depis vagyok, hogy a fogyókúrát elnapoltam. Késik a tavasz, kellene a fény a rossz kedvem ellen. Hiányzik a fiam is ... Talán a havi nem vásárlást sikerül véghez vinnem, ennyi sikerülhet az életmód váltásból egyelőre. | ||
| ||
Mår Te sem? Pedig folyamatosan olvastalak, ėn csendben voltam mert semmi ėrdemleges nem történt velem. Sajnálom az elmúlt hónapokban jól működött a fórum! Mi ez a széthúzás? | ||
|
| ||
Gyere csak nyugodtan, miért is ne jönnél?
Nem azért maradtam, maradtunk el, mert te itt vagy, hiszen elmaradásunk előtt már hónapokig jól meg voltunk itt együtt. Nincs azzal semmi baj! | ||
| ||
Sziasztok. Mától nem jövök. Akkor talán majd visszajön Hópihe, Heléna, Vicalány meg a többiek, és megint olyan lesz ez a fórum, mint régen. Legyetek kitartóak az életmód valtasban! | ||
| ||
Ma megettem három szelet pizzát. Holnap vissza kell állítani a mérlegét 5 kilóval. | ||
| ||
Ma reggel 92,1 kg. Kb. ott vagyok, ahol március elején.
Nagyon szeretnék túllépni ezen a holtponton és 90 kg alatt lenni. | ||
| ||
😅 Ja. Végül is benne van a nevében: életmódváltás. | ||
|
| ||
Összes kcal bevitel: 1589.81
Kcal égetés (50 perc erőltetett menet a Kiskutyával): 292.12 Kcal égetés (Alapjárat kcal égetés): 1923 Napi mérleg: -625.31 (99.05%) 9983 lépés. Sütizés volt. Bea névnap. | ||
| ||
Örökké. :)
Rágcsálj sárgarépát. Igyál gyümölcsteát. Majd ha sulytartás lesz, már mehet az 1800-2000 kcal, de akkor se csipszből. | ||
|
| ||
Beleolvastam.Szó mi szó igaza van.Az a baj csak a kitartáson múlik. Esetleg akik már hónapok óta átálltatok meddig tart ez a nehéz időszak? Én úgy bezabálnék most :D | ||
|
| ||
2 dl száraz vörös is belefért ;) | ||
|
| ||
Összes kcal bevitel: 1290.31
Kcal égetés (testmozgással): 128.25 Kcal égetés (Alapjárat kcal égetés): 1932 ------ Napi mérleg: -769.94 (90.53%) | ||
| ||
Naugyehogyugye :) | ||
|
| ||
Vagy félórája olvasgatom a naplóját:) nem semmi,és nagyon motiváló. | ||
|
| ||
Köszönöm, holnap eloveszem a mérleget kivancsisagbol. | ||
|
| ||
Szerintem az 1600 kcal is jó. | ||
|
| ||
En jan 1-től csinálom. | ||
|
| ||
Szerintem az igen jó. | ||
|
| ||
Nem is tudom... Mondom, mikor kimérem, kevésnek tűnik, mikor megeszem, úgy érzem, elég. Hmmmm... Próbáld ki. | ||
|
| ||
A konyhában ott a mérleg, a munkahelyi fél adag menzás menüt saccolom. | ||
|
| ||
A törpém 200g körüli adagokat eszik meg a főzelékből...a 300g nagyon kevésnek tűnik. Nagyon ügyes vagy, hogy így tudod tartani! | ||
|
| ||
Én most kerek 70 napja vezetem illetve számolom a kalóriát. Van egy kis mérlegem,ami mindig ott van a pulton és bármit eszek méricskélek. :) Én a tápanyag-bevitelre vagyok mindig a nap,vagy a hét folyamán kíváncsi. Érdekes,hogy pl, a mai 1600kalóriában 140gr szénhidrát volt. Ami szerintem nem rossz vagy igen? | ||
| ||
A 300 gr - rá gondolok. | ||
|
| ||
Ez nagyon jó ötlet, de hogy tudod kivitelezni, folyamatosan ott a mérleg, vagy meropoharat használsz, esetleg egy idő után már szemre is megy? | ||
| ||
Szuper 1200 kcalos étrendeket pedig bogáncs71 naplójában találtok. | ||
| ||
Javaslom, hogy próbáld meg picit csökkenteni a cukrot a kávéban. Ne egyszerre hagyd el mindet. | ||
|
| ||
Én is sokat főzök, de igyekszem megoldani, hogy olyan kaja is legyen közte, amit megengedhetek magamnak, és bevezettem a 300 g-os limitet. Ennyit ehetek egyszerre. No mint látod, a paradicsomos kaposztával meg a hussal tul léptem tegnap is, de azért igyekszem betartani. Sokszor szemre kevésnek találom, de mikor megeszem, rájövök, hogy elég annyi | ||
|
| ||
Most volt egy hét visszaesésem, fel is ugrott mindjárt két kiló, de tegnaptól újra itt vagyok a fedélzeten. | ||
| ||
A kávét nem tudom csak tejjel és nádcukorral inni,ellenben minden teát üresen iszok :) nekem még az 1500 kalóriás étrend is nagyon nehezen megy. Elég sokat sütök-főzök,szóval csábít a bűn. Több hónapnak kellene eltelnie,hogy 1200kalóriás étrendem legyen..A kb.2000-ről egy ideig 1700-re csökkentettem,aztán 1500-re mostanában. Nos,ügyes vagy mindenesetre! Gratula! :) | ||
|