| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Anyukám 46 volt amikor a kishúgom született. Fura helyzet volt mert én is akkor vártam babát. A fiam és a húgom közt 2 hónap a korkülömbség.
Én most vagyok 32 éves, ha 35 éves koromig nem jön össze még egy gyerek akkor én már nem akarok szülni. | ||
| ||
| unokás, az igen:) jó is lenne már. . . | ||
| ||
| Igen, mert akkor jóval fiatalabb lennék! | ||
| ||
| :) | ||
| ||
| Megint terhes? | ||
| ||
| Szerintem csak meg kell nézni a róluk készült képeket. Azok maguktól beszélnek! | ||
| ||
| . . . ez hogy jön most ide?:)
mindenki tudja! | ||
|
| ||
| Már régen megszült. | ||
|
| ||
| Nem. | ||
| ||
| Lehet félreértettem a kérdést és a pici nevéről kellett volna értekezni, ahogy néhányan teszik?
Ha igen, szép neve van a picurnak; meg hát a szülők szíve-joga, hogyan nevezik el a gyermeküket. | ||
|
| ||
| Én tisztelem-becsülöm Gabit, amiért "bevállalta" ezt a picit, de a kérdésre adott válasom: nem.
Én nem örülnék, ha rólam lenne szó, mert azt tartom, mindennek megvan az ideje; s egy gyereket fel is kell nevelni, s nem túl szerencsés lenne, ha olyan "öreg anyukája" lenne a gyermekemnek. (Persze, ha az ember új házasságba kezd, s ezzel szeretné azt teljessé lenni, vagy ha valaki elveszített gyermeke helyett szül másikat ebben a korban, mint a barátnőm - azt megértem). De nem tartom ideálisnak ezt a kort a gyerekszülésre, akkor se, ha manapság divat is idősebb fejjel gyereket vállalni. | ||
| ||
| Szívből gratulálok Gabinak, és a picurkának!!♥♥♥ | ||
| ||
| Gratulálok és sok egészséget kívánok Jakupcsek Gabriellának, és a kis csöppségnek is! | ||
| ||
| Szerintem gyönyörű:))bár az én fiam Milán Mór, mi mást mondhatnék ugyi? | ||
| ||
| Tiszta szívből gratulálok Jakupcsek Gabriellának és férjének közös kislányukhoz! Jó egészséget, vidámságot, boldogságot kívánok nekik. | ||
| ||
| szerintem szép név
minek kritizáljátok, ennél sokkal furább nevek vannak a milyen nevet adz a gyerekednek fórumban. . . | ||
| ||
| nem, rossz, csak másoknak furi,
roza az, ugy szép de mellé az emma. hát. . . . | ||
|
| ||
| nekem is valahogy idős emberek jutnak eszembe ezen nevekről, de ha nekik tetszik. . . :):) és hát a retro a divat mindenben :D:D:D | ||
|
| ||
| Nem is kell. ))
Egyébként én is örülök a hírnek, jó, azért, hogy összejött neki, mert a férjének ez a kicsi az első gyereke. | ||
|
| ||
| Ugye, hogy ugye. . . . .
Bár ízlések és pofonok. . . lehet, hogy ha nem lenne a családomban két 60-70 év közötti Emma, akkor még nem is tartanám olyan szörnyűnek. . . a másik név viszont iszonyat. . . | ||
|
| ||
| Nem olvastam végig a fórumot, nem tudom te miért jársz ide én csak jót akartam, hogy erőt kapjanak azok is, akik 40 körül vannak és babára várnak, hogy örüljenek más örömének stb. , de valaki úgyis beszólt volna előbb-utóbb, na mindegy nem fogok neked magyarázkodni. | ||
|
| ||
| nekem, bejön olyan, mint az annamari!
nekem, olyan brazilos nem? | ||
|
| ||
| Kliegl Emma Róza a neve! háááát. . . . | ||
|
| ||
| Nem akartam kötözködni, de így is már olyan sok felesleges topic van, ugyanolyan témáról.
És ennek van is köze a másikhoz, mert szinte ugyanarról szól. Itt is már elkezdődtek az elmélkedések: milyen bátor, hogy bevállalta, a másik topicba ugyanezek vannak. Egyébként bocs, hogy megjegyeztem. )))) | ||
| ||
| Gyönyörű nevet kapott a kislány :) | ||
| ||
| Egyébként babát vár és te mernéd-e vállalni 45 évesen a fórum címe rákerestem. | ||
| ||
| nővérem, meg 43éves volt, mikor a másadikat. | ||
| ||
| én, 37éves voltam mikor szúltem. | ||
|
| ||
| itt, nem az a, lényeg hogy első v mharmadik!
ha, nem 45 évessen, egészséges babája lett! | ||
| ||
| Igen, de engem anyu anno 36 évesen szült és akkor még nagy szó volt 36 évesen szülni, most már nem. Én becsülöm benne, hogy be merte vállalni. | ||
|