Főzés repceolajjal (beszélgetős fórum)
7. 8a68aecda6
2008. szept. 24. 16:20
Szerintem büdös, a múltkor gyönyörű combot vettem a hentesnél és ebben a sz..-ban sütöttem ki, csak elrontottam vele a rántotthúst, mellék íze lett. Többet soha.
6. c8b6b88a9e (válaszként erre: 2. - 9c8432d068)
2008. szept. 21. 20:49
Egyetértek Bévi48-al.
5. varbóc
2008. szept. 11. 08:39
Az olaj finomított változata is "illatos". Főzésre ugyan alkalmas, és egészséges is, de elterjedését nejezen lehet megjósólni.
4. h.editke
2008. szept. 8. 16:52
Nekem büdös, nehezem tudom elfogadni. Azt is tudom, hogy sokan szeretik.
3. tinendo (válaszként erre: 2. - 9c8432d068)
2008. júl. 7. 13:25
És minden étel főzéséhez hasnálod?
Pl. ugyanúgy lehet benne sütni rántott húst, mint a napraforgóolajban?
2. 9c8432d068 (válaszként erre: 1. - Tinendo)
2008. júl. 6. 19:50
Én rendszeresen használok repceolajat.
Használom sütéshez és főzéshez is.
Nem érzek semmi mellékízét,semmi gondom nincs vele.
Ha tehetem,én repceolajat veszek.
1. tinendo
2008. júl. 1. 08:51
Főz/főzött valaki repceolajjal?
Nincs mellékíze az ételeknek a repceolaj miatt?
Milyen ételeket készítettetek repceolajjal?
Jobb, mint a napraforgóból készült étolaj?
Köszi előre is a hozzászólásokat.