Melyek azok a készételek, amelyek birják a fagyasztást és felengedést? (tudásbázis kérdés)
3. 'szti
2006. júl. 24. 13:02
Én sokszor lefagyasztom, semmi baja nem lesz. Talán icipicit vizesebbé válik, de mindenképpen jól össze kell forralni felengedés után. Tésztát ne fagyassz le.
2. Mókica
2006. júl. 24. 12:41
Csináltam egy nagy adag bolonyait (sogú) múlkor azt most lefagyasztottam....
Szerintettek lesz baja felengedés után? A paradicsomos szósz megtartja az eredeti állagát?
1. Mókica
2006. júl. 23. 21:18
Melyek azok a kész ételek amelyek birják a fagyasztást és felengedést,anélkül, hogy veszitenének valamit is a normál izükből,állagukból?
További ajánlott fórumok:
- Befőzés-eltevés télire.. Vagy fagyasztás?
- Kaptam egy láda élő garnéla rákot, mit csináljak vele? Le szeretném fagyasztani.
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- A rántott húst le lehet fagyasztani?
- Olyan étel, süti receptek, amelyeket le lehet fagyasztani, s utána is kitűnőek