Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Minden más


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

10. Aggodomatesomert2018-04-13 14:27
Hát az még kérdéses, jelenleg itthon vagyok a kicsivel. Ősszel lesz óvodás, akkor szeretnék menni dolgozni is.

9. papája2018-04-13 13:22
Ezek szerint csak volt. Talán válassz úgy, hogy hová könnyebb a közlekedés. Én sokat tanultam vonaton is. Számít az is, hogy oldják meg a konzultációkat. Van ahol havonta egy hét, ritkább a hétvége, vagy este. Munkahelyed hogy tolerálja a távollétet ?
(válasz Aggodomatesomert 8. hozzászólására)


8. Aggodomatesomert2018-04-13 12:13
A SzIE nem indít Békéscsabán, csak Gödöllén és Budapesten emberi erőforrás szakot :/

7. Aggodomatesomert2018-04-13 11:29
Bocsánat, lehet félreérthető voltam, a gyerekeket nem a tanulás miatt említettem, hanem a távolság miatt :) hogy ne vegyen el túl sok időt az utazás.
Tudom, hogy tanulni kell, de ez nem tart vissza! Szerintem az nincs magánál, aki azt gondolja, hogy nem kell tanulni diplomához :D
(válasz papája 6. hozzászólására)

6. papája2018-04-13 10:14
Békéscsabán is van ilyen szak. Nem tudom mennyire menő, de szerintem nem rossz és ez úgy tűnik nincs hozzád messze. Ami a gyereket és munkát illeti ne aggódj, nagyon sokan tanultunk így, nincs már ebben semmi különös. Az hogy nehéz ? igen az, de mit adnak ingyen ?
(válasz Aggodomatesomert 5. hozzászólására)

5. Aggodomatesomert2018-04-13 09:49
Huu, hát ez nem jó hír!
Az orosházit választanám, az csak 70 km nekem, pest viszont 120 kb. Ezért gondoltam a Kodolányira, de akkor sanszos, hogy még sem ezt fogom választani. Ja gyerek és munka mellett csinálnám levelezőn.
(válasz VincaMinor 4. hozzászólására)


4. VincaMinor2018-04-13 09:19
Fejvadász cégnél dolgozom.Ha az élezrajzban Kodolányi vagy Károly Róbert főiskola van csak megadva,vagyis csak ott szerzett diplomája van valakinek,egyértelműen csak B kategóriás jelölt.Ezt az tudja felülírnu,ha nagy nevű cégeknél releváns pozicióban töltött el pár évet.

3. Aggodomatesomert2018-04-13 08:45
Hát agyalok folyamatosan:D dolgoztam már HR-en, bár csak asszisztensként... és tetszik, szerettem. Ezért is jött ez számításba, illetve ide beszámít az érettsègim, mert közgázba jártam. A szülésznőhöz érettségiznem kellene újra, és az idő. Szeretném minél hamarabb elkezdeni. Köszönöm az információt :) Sok helyen olvastam, hogy kiröhögnek ha kodolányis diplomád van... azért az gáz, ezt nem szeretném a saját bőrömön tapasztalni.

2. papája2018-04-13 08:26
...mégsem szülésznő ? Mellesleg nagyon jó az emberi erőforrás is, tetszik. Ismerősöm ide járt még akkor, amikor csak 3 szak volt. Nem ájulnak el a végzettségétől, főleg iskolájától. Azóta nagyon felhígult, oktatnak ott mindent, ami bele fér. Kérdés ad-e akkora tudást, amitől kapós leszel a munkaerő piacon. Helyedben egy jónevű iskolát választanék, még ha messzebb is van. Mellesleg volt szívatás és árverés is bőven. Pl. felvételt nyert, volt öröm, szeptemberben kiderült, hogy néhány kivétellel nulladik évfolyamra vettek fel mindenkit. Ez teljeskörű oktatás volt teljes tandíjjal, de rögtön 5 éves lett a 4 éves fősuli. Nulladik után közölték, hogy két nyelvvizsga kell a diplomához, hát ez sem korrekt.(id. forg. szakon) van több is, de ezek régi dolgok, talán kapsz frissebb tapasztalatot is.
(válasz Aggodomatesomert 1. hozzászólására)

1. Aggodomatesomert2018-04-13 07:45
Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.