Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Dr. Molvarec Attila nőgyógyász endokrinológus vélemény

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. Tünde862018-02-13 17:22
Köszönöm a véleményeket. Hormonális problémával mentem hozzá, azért választottam őt, mert endokrinológus is. Ilyen téren valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Aztán a vizsgálat során kiderült, hogy polipom van, meg kell műteni. Azt mondta, az I. sz. szülészeti és nőgyógyászati klinikán műt, hívhatom bármikor, és akár a jövő héten is megcsinálja. Mivel először voltam nála, kicsit bizalmatlan vagyok, mármint biztosan igaza van, csak előtte azért szeretnék róla több információt. Van akit műtött már?

4. nono1232018-02-12 08:41
Nála szültem, ő gondozta végig a terhességemet. Nem egy jopofizos valaki, lehet, hogy humorérzéke sincs nagyon, viszont nagyon ért a dolgahoz, komolyan vett engem és a veszélyeztetett terhessegemet. Mindig volt rám ideje, de kérdéseket fel kell tenni mert magától csak a lényeget mondja. Nem választanám legjobb barátomnak, de nála szülnek mégegyszer ha úgy alakulna.


3. jonapomvan2018-02-12 08:25
Szia, én a Genium-Mednél voltam nála egyszer, mert a saját dokim aznap nem rendelt. Olyan kis komótos, öreguras a stílusa, bár még annyira nem öreg. Velem kedves volt, mindent magyarázott az ultrahangon is, kérdezhettem is, és amit nem értettem, azt kedvesen elmagyarázta. A végén volt kicsit fura, mert kérdezett valamit, de a választ már meg sem várva, közbevágott. Ennek ellenére az átlag nőgyógyásznál előzékenyebb és kedvesebb szerintem. Állandó dokimnak nem szeretném őt, mert nagyon más a stílusa, mint amit én kedvelek, de így, egyetlen vizsgálatra nem volt vele semmi problémám.
(válasz Tünde86 1. hozzászólására)

2. Adruzs2018-02-12 08:03
Szia! Én a Geniumban voltam nála a 20 hetes ultrahangon, kétszer is, mert egyszer rossz volt a felvétel. Nekem annyira nem volt szimpatikus. A babára sietve nézett rá, ami másnál 24 perces felvétel volt, nála mindössze 4 perc. Végig azt hajtogatta, hogy milyen rossz pozícióban van ez a gyerek, nem lehet normálisan lemérni. Hogy épp mit néz arról semmit nem mondott, a pár perc után bejelentette, hogy semmi kórosat nem lát. Ami persze tök jó, csak nekem jobban esett volna, ha elmagyarázza, hogy épp mit látunk vagy valami.

Ettől függetlenül biztosan jó orvos, lehet csak rossz passzban volt, vagy hasonló. Nem tudom mivel szeretnél hozzá menni, de ha a Geniumba ultrahangra, akkor én dr. Mosonyi Pétert jobban ajánlom, a másik két nagy ultrahangot nekem ő csinálta és sokkal alaposabb volt.

1. Tünde862018-02-11 20:51
Sziasztok! Dr. Molvarec Attiláról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni. Az I. sz. szülészeti és nőgyógyászati klinikán dolgozik, illetve a Genium-med-ben rendel magánban. Köszönöm!