Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Flippermúzeumi látogatás

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Programajánlat, utazás
A fórumhoz cikk tartozik, kattints ide a megtekintéséhez!A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

2. caravell2018-02-20 11:37
Nagyon köszönöm, hogy megírtad ezt a cikket, még nem hallottam erről a helyről, de tetszik. Mi biztosan el fogunk menni :)
Ha valaki még tud ilyen jó helyeket, ne tartsa magába :) Cserében én is ajánlok egyet: Titok galéria Kő Ferenc titokzatos és nem mindennapi festményeit különleges effektek segítségével, szinte interaktív módon ismerheti meg a látogató, más más hullámhosszú fénnyel megvilágítva más-más festmény látható, a rétegek egymás alatt vannak.Most újították fel :)
(válasz 10milliószorosnap 1. hozzászólására)

1. 10milliószorosnap2018-02-06 09:34
Gyerekkorom szép emlékei fűződnek a helyi presszóban felállított flipper géphez. Nagyon szerettünk rajta játszani, bár ez volt a ritkább, pénzünk nem lévén... de mások játékát nézni is nagyon szórakoztató elfoglaltság volt akkoriban. Nemrég hallottam a budapesti flippermúzeumról, el is határoztuk a baráti társasággal, hogy mindenképpen megnézzük. Érdemes volt, csak ajánlani tudom másoknak is.