Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - A csokoládémázat mikor teszitek a zserbóra?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

13. Anyagi2017-12-25 09:29
Nekem csak az étcsoki jön be mázként!
(válasz emagdi 10. hozzászólására)

12. bea08242017-12-25 07:33
Valaki leírná a főzött csokimáz receptjét. Olyat keresek amit teljesen megszilárdul ha kihűlt. Egy ismerősöm kérdezte, de én mindig olvasztom rá a csokit.


11. adgr.p2017-12-25 05:52
Ha nem viszek belőle senkinek,én is magam készítem a mazat,de amúgy étcsokoládét szoktam olvasztani kevés olajjal, így jobban szállítható.
Viszont a főzött csokimaz szazszor finomabb.

Mindig a teljesen kihult süteményre teszem
(válasz emagdi 10. hozzászólására)

10. emagdi2017-12-24 20:20
nem tudom, nekem annyira furcsa, hogy csokit olvasztotok a zserbóra, és nem csináljátok a mázat (kakaóból :)). egészen más az íze

9. szeretekolvasni2017-12-24 16:37
Ha igazi csoki és nem utánzat, akkor lehet jó.
(válasz dominós 7. hozzászólására)

8. spann2017-12-23 23:04
Szerintem lehet. Valamire el kell használni.
Kóstold meg, és ha nem romlott (még ha le is járt a szavatossága), akkor jó.
(válasz dominós 7. hozzászólására)

7. dominós2017-12-23 20:08
Figyu? Van még húsvéti nyulam... azzal is lehet??? :DDDDDD

6. dominós2017-12-23 20:08
Ez 10 pontos válasz, és megér egy próbát! :DDDDD
(válasz spann 5. hozzászólására)

5. spann2017-12-23 19:07
Én akkor szoktam, amikor már kihűlt, de volt egy kolléganőm, aki a sütőből kivett forró tésztán sétáltatta a mikulásokat, amíg rá nem olvadt.


4. magdalénamagdika2017-12-23 17:30
Amikor még kissé meleg.

3. lovelyly2017-12-23 13:21
Mikor teljesen kihűlt a tészta.

2. dioevi2017-12-23 13:18
a zserbóra ?
(válasz dioevi 1. hozzászólására)

1. dioevi2017-12-23 13:17
A csokoládémázt mikor teszitek