Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Erre vigyázz, ha túlsúlyos vagy!

Kategóriák: Összes fórumtéma » Diéta & fitness » Egyéb diétás témák / Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. Zsókica212017-11-28 16:59
Szia Hópihe14!Katus73-ról tudsz valamit?Régen fordult elő!További sikeres napot!
(válasz hópihe14 3. hozzászólására)

4. Icuska5382017-11-14 14:58
Na erre nem sokan jönnek, pedig problémák vannak biztos másnál is


3. hópihe142017-11-13 14:24
Meglehet, hogy a tizedét sem soroltam fel azoknak a problémáknak, mik lehetnek az elhízásból eredő egészségügyi problémák.
Szerencsére engem elkerültek (még eddig) ezek a gondok. Ezért várjuk ide azokat, akik bármilyen gondra, problémákra fel tudják hívni a figyelmet, és azokat is, akik tudnak ebben másoknak tanácsot adni, segíteni.
És akinek bármilyen gyanúja, kétsége van, hogy mivel is áll szemben, azok itt sorstársaktól kaphatnak segítséget, felvilágosítást, kúrákról, gyógyszerekről, módszerekről...

2. hópihe142017-11-13 14:17
Egész biztosan mindenki tudja, hogy elsődlegesen a cukorbetegség a leggyakrabban felmerülő probléma. Ezért nem árt, ha időnként megnézeti a cukorszintjét.

Másik gond lehet gyakran a magas vérnyomás is, amivel esetleg együtt jár(hat) bizonyos szívelégtelenség, vagy fulladásos, légzési problémák.

Sőt, aki tartósan többlet kilókat cipel, nehezebben mozog, ott előbb-utóbb a visszér kialakulása is jelentkezhet, ami még tovább ösztönzi az illetőt, hogy kevesebbet mozogjon. Így előbb utóbb az izmok satnyulása, stb. stb.

1. hópihe142017-11-13 14:11
Aki fogyni akar, tehát túlsúlyos, annak milyen ezzel együtt járó betegségek előfordulásával kell esetleg szembenéznie???

Azért írtam ki ezt a fórumot, hogy akinek ezzel a témával kapcsolatban van közlendője, mondanivalója, kérdése, vagy akár csak segíteni akarásból eredően szeretné mások figyelmét is felhívni az ezzel kapcsolatos dolgokra, itt megteheti.

Ide várunk mindenkit, akinek a fenti témában már vannak tapasztalatai, tanácsai, tud segíteni az egyes felmerülő betegségek tüneteinek felismerésében, a szükséges gyógyszeres kezelések, gyógyszerek, stb. stb. területen.

És ide várunk mindenkit, aki csak most szembesül ilyen-olyan tünetekkel, problémákkal, egész biztosan lesznek, akik már tudnak neki segíteni.