Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Toxémia másodszor is

Kategória: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Terhesség


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

6. f.frezia2017-11-14 16:08
Remèlem a 2.sokkal simábban fog menni! 🍀
(válasz Elliana 5. hozzászólására)

5. Elliana2017-11-14 15:23
Igen volt dokim, sőt ha nincs a dokim akkor eleve meg sem maradt volna a kislányunk az elejétől fogva.
A cél az volt, hogy minél tovább a pocakban tudjon maradni és fejlődni, 37+4 nap indítottak csak ekkor jelent meg a fehérje a vizeletemben, addig csak a nagyon magas vérnyomás ( csomó gyógyszer mellett stabil 170/110)és az extrém ödémásodás volt jelen és persze a dokim mellett 3 másik is ügyeletben súlyhatár értéket meghaladva saccolta kislányunk. Én nagyon hálás voltam / és vagyok a dokimnak hogy engedte egyáltalán a próbálkozzak a természetes szüléssel.
(válasz f.frezia 4. hozzászólására)


4. f.frezia2017-11-14 15:16
Hány hetes terhes voltál akkor? Volt dokid?
:(
Miért vártak a császárral ennyit?
(válasz Elliana 3. hozzászólására)

3. Elliana2017-11-14 13:21
Az elsőnél az utolsó 3 hetet bent töltöttem a kórházban. Konkrétan úgy feldagadtam vizzel,hogy a szemem helyén csak egy csík volt. Kislányunk súlyhatárérték alatt született jó időre,de akkor is sorvadt korababának minősítették. 7 óra inditásos vajúdás után sürgőségi császárosak lettünk mivel a kis súly miatt sokkot kapott plusz a köldökzsínór a nyakán folyton visszarántotta. 1 hetet volt PIC osztályon. Ebből kifolyólag nagyon is aggódom mert nem szeretném újra átélni,bár tudom ez nem kívánság..
(válasz f.frezia 2. hozzászólására)

2. f.frezia2017-11-14 08:39
Nekem 'csak' magas vérnyomás alakult ki mindkét terhességnél. Az elsőnél kezdetektől magas pulzusom volt, hozzátársult a magas vérnyomás.
A másodiknál haláleset miatti idegállapot idézte elő a 35.héten, kórházban tudták csak viszonylag beállítani, nem akarok hülyeséget mondani, de talán 4-6 dopegyttel.
Toxèmia nem alakult ki.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ne aggódj előre, a magas vérnyomás nem feltétlen a toxémia előjele!
🍀🍀🍀

1. Elliana2017-11-13 09:20
Sziasztok! Olyan anyukákat keresek akinek a 2. terhességnél is előfordult a toxémia. Nekem rá rakodásos volt az első terhességemnél tehát előtte is volt vérnyomás gondom. Most a 27.hetet hagytam el szedem első pillanattól a dopegitet egyenlőre csak 2x fél szemet és most kezd ismételten vacakolni,első terhrlessegnél 25.héttől kezdett. Félek,hogy most sem úszom meg bár mindenki nyugtat, hogy nagyon csekély az ésély rá viszont az ördög nem alszik..