Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Megsült tököt meddig tárolhatom szobahőmérsékleten?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

14. spann2017-11-13 13:05
Helló! 48 óra múlva is.
(válasz spann 12. hozzászólására)

13. pista552017-11-12 19:30
Minek sütni ha nem eszi meg az ember?:))
(válasz anyuca66 11. hozzászólására)


12. spann2017-11-12 19:23
Na kérem. Elvégeztem a kísérletet.
Tegnap sütöttem tököt, és ma, több mint 24 óra elmúltával teljesen ehető. A konyhapult tetején volt 17 fokon, reggel pár órát 19 fokon (Celsiusban mérve).

De az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer bent felejtettem a tököt a sütőben - na az totál megpenészedett, ki kellett dobni, de már nem emlékszem, hány nap múlva.

11. anyuca662017-11-11 06:13
Nálam is volt olyan, a sütőbe maradt. :( 3-ik napon még ehető volt.
Jobb a hűtőbe tenni, miután kihült.

10. spann2017-11-10 21:20
Legegyszerűbb, ha szemrevételezés után megkóstolod.
Ha nem penészes, nincs rossz íze, nyugodtan megeheted.
(válasz Mayalina 2. hozzászólására)

9. pista552017-11-10 16:51
Tárolhatod évekig, csak ne edd meg!:DDD

8. Enissa2017-11-10 14:34
Nálam 3-4 nap után penészesedik. Van amikor a sütőben felejtetem. :(
(válasz Mayalina 1. hozzászólására)

7. Ikebana32017-11-10 10:43
2-3 napig biztosan eláll. De amikor már penészes lesz, azt úgy is látod, akkor már nyilván nem ehető.

6. szimre2017-11-10 10:06
Akármeddig. Soha nem teszem hűtőbe, és mindig hamarabb elfogy, mint megromolna. :)

5. bnedora2017-11-10 07:18
Nálam is 2 napig volt elől. Simán meg lehet enni.


4. rinike2017-11-10 07:02
Szerintem is ehető. Mi nem szoktuk hűtőbe tenni, és sütés után napokig (míg el nem fogy) esszük hűtés nélkül. Igaz, mi nem szoktuk megszórni semmivel, de szerintem a fahéj és a dió pont két olyan dolog, ami - néhány napot és hűtésnélküliséget alapul véve - nem csökkenti le az eltarthatósági időt.
(válasz Mayalina 1. hozzászólására)

3. demediná2017-11-10 06:53
szerintem igen

2. Mayalina2017-11-10 06:41
Sütés után a kikapcsolt sütőben felejtettem kb 1,5 napra a megsült fahéjas és diós tököt. Aztán hűtőbe tettem. Ehető az még ilyenkor?

1. Mayalina2017-11-10 06:40
Megsült tököt meddig tárolhatom szobahőmérsékleten?