Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Miért fontos a nokedli?

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

455. Moszkvicsslusszkulcs2017-11-03 08:13
Igen, a tesztaba belekeverni es ugy fozni ki: leginkabb levesekbe igy szoktam csinalni.
(válasz fehérke111 446. hozzászólására)

454. lolita21122017-11-03 06:27
en nem mondanam fontosnak,dehogy porkolttel finom az biztos.


453. Guruljka2017-10-20 21:57
Igen, ezért ez a szittya magyar neve is. :D
(válasz lolita2112 452. hozzászólására)

452. lolita21122017-10-19 06:21
.....azt nem mondanam azert,hogy fontos,de azt igen,hogy a nokedli hagyomanyos Magyar etel a porkolthoz.

451. töprengő2017-08-15 21:54
Arról nem hallottam. Szerintem a tésztába kell...
Zöld nokedli. Vagyos a parajpürét felengedni, liszt, tojás, szokásos nokedli tésztát keverni.
(válasz fehérke111 446. hozzászólására)

450. fincsi52017-08-15 18:40
Nekünk már mindegy, tanulják meg a fiatalok, vagy éljenek salátán. D
(válasz hópihe14 442. hozzászólására)

449. fincsi52017-08-15 18:38
jajaja!! D
(válasz fehérke111 445. hozzászólására)

448. lovelyly2017-07-28 08:35
A kapros se kutya, belekeverem :D
(válasz fehérke111 446. hozzászólására)

447. fehérke1112017-07-28 07:57
Ez volt a nokedlis kenyér :-)
(válasz Guruljka 112. hozzászólására)

446. fehérke1112017-07-28 07:54
Petrezselymes nokedli: a tésztájába kevered, vagy rászórod?
Igen jól hangzik :-)))
(válasz Otthonkás Póni 74. hozzászólására)

445. fehérke1112017-07-28 07:51
Hahó! Csaxólok: kimaradt a pecsenyehús :-))) Ja, és ezekhez még köret is - ujjujjujjj :-)))
(válasz fincsi5 65. hozzászólására)

444. hópihe142017-07-28 07:44
:)))
Milyen igaza volt!
(válasz futóbajnok 9. hozzászólására)

443. fehérke1112017-07-28 07:35
:-)))
(válasz futóbajnok 9. hozzászólására)

442. hópihe142017-07-28 07:14
Most visszaolvastam a fórumindító legelső bejegyzését, hogy miről is szól(na) ez a fórum.
Egy kissé elkanyarodott a téma, ahogy nézem.
Talán ideje lenne visszatérni az alapokhoz?


441. pomponlány2017-07-27 21:58
Most már tudom!:)
(válasz Guruljka 440. hozzászólására)

440. Guruljka2017-07-27 19:13
Félni nem félek, csak megijedtem. :D

Nem csak Hoxát és Kalóriabázist olvasok. Vannak más oldalak is, tudtad?

Meg könyvek is léteznek, sőt léteztek már 40 évvel ezelőtt is, amikor pl. Cooper doktor könyvét magyarul is kiadták.
(válasz pomponlány 438. hozzászólására)

439. Yennefer2017-07-27 18:35
Abban is van jó. Én olyat veszek aminek minimum 70% a hús tartalma
Ami ilyen vágóhídi selejt az botrányos ízű is..
(válasz Guruljka 436. hozzászólására)

438. pomponlány2017-07-27 18:10
Miért? Félsz tőle?:D
(válasz Guruljka 436. hozzászólására)

437. pomponlány2017-07-27 18:09
"amennyire a szervezetemnek szüksége van"
És ki az, aki ezt megmondja? A kalória bázis? Kösz nem! Én nem vagyok hajlandó az ételeket analizálni. Azt, és annyit eszem, amennyi jólesik...Szerintem, a testemnek kell tudja a legjobban, hogy miből-mennyi az elég...
(válasz Guruljka 434. hozzászólására)

436. Guruljka2017-07-27 18:04
Én a virslitől egyszer megijedtem.
Valamihez szeletekre vágva sütöttem meg kicsit.
Sütöm - megdagadnak a szeletek, de többszörösükre.
Kihűl - megint összemegy.
Melegítem - megint fújódik felfele.

Hát én termonukleáris töltelékárut márpedig nem fogok venni. :D
(válasz zsemlebuci 433. hozzászólására)

435. Guruljka2017-07-27 17:58
Akkor vegyétek és egyétek.
(válasz pomponlány 427. hozzászólására)

434. Guruljka2017-07-27 17:57
Testileg alacsonyabbnak lenni nem szégyen.
Ha kétszer annyit eszem, mint amennyire a szervezetemnek szüksége van, akkor idővel kétszer ekkora leszek, mint amilyen most vagyok.

Van egy bizonyos zsírminimum, aminék kevesebbet nem célszerű bevinni.Nem én találtam ki. De te találd meg, hol olvastam, mert én ugyan ki nem keresem neked.
(válasz pomponlány 426. hozzászólására)

433. zsemlebuci2017-07-27 17:53
Vettem próbaképp egy fél kilós rudat, a kutyának se kellett, olyan íze volt. Végül a kutya evett belőle, de így járt:)
(válasz pomponlány 432. hozzászólására)

432. pomponlány2017-07-27 17:47
Na ezen egy jót nevettem.:D:D
(válasz zsemlebuci 430. hozzászólására)

431. fincsi52017-07-27 17:30
Te kiválasztott vagy! D
(válasz Guruljka 424. hozzászólására)

430. zsemlebuci2017-07-27 17:24
Én a kutyámnak adtam tegnap előtt spar párizsit. Szerencsétlen széjjel hugyozta magát tőle:)
(válasz pomponlány 429. hozzászólására)


429. pomponlány2017-07-27 17:22
Régebben, amikor még a cicáim kicsik voltak, gyakran adtam nekik párizsit. Szerették is, de amit a tescosba vettem, na azt már nem. Meg nem ették volna.
Az előbb adtam nekik, friss valódi csirkehúst, egy pillanat alatt megették...azt szeretik a legjobban. Mert a macskák tudják, hogy mi a jó!:D Húst, hússal. Ja, hogy a macskák ragadozók...
(válasz hópihe14 395. hozzászólására)

428. pomponlány2017-07-27 16:55
De bizony az!
(válasz Guruljka 425. hozzászólására)

427. pomponlány2017-07-27 16:54
De az! De pont ettől jóóóó.:D
(válasz Guruljka 424. hozzászólására)

426. pomponlány2017-07-27 16:53
"Egy napra is elegendő zsírbevitel ".
Ki a franc mondja meg nekem, hogy egy napra mennyi a "zsírbevitel"-em. Senki! De ne is merje. Ha a te "adagoddal" étkeznék, akkor én már a reggelinél kifújtam volna.:D
Hümmm...Lángolt kolbász tejföllel... Innentől kezdve koplalás van.
(válasz Guruljka 404. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16