Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Házilag készített kókusztejen, kihűlés után van egy keményebb réteg, azzal mit lehet csinálni?

Kategória: Összes fórumtéma » Diéta & fitness » Egyéb diétás témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

11. gyzike2017-07-12 06:12
sziasztok! recepteket kérhetek, ki miből és hogyan készíti a házi kókusztejet?

10. Lilibeth592017-07-11 20:49
Az a kókuszzsír, vagy kókuszolaj, örülj neki! Szűrőbe tegyél gézt, arra kanalazd rá, várj vele, hogy jól lecsöpögjön, és már használhatod is testápolásra. Nézz körül a neten, hogy mi mindenre ajánlott a kókuszolaj/zsír. Én imádom, tényleg nagyon jó, még fényvédőnek is megállja a helyét!


9. gabbbicica2017-07-07 07:39
Ja, én feltörtem a tetejét egy kanál nyelével mindig :D :D Összekevertem hidegen, és annyit öntöttem a bögrémbe melegíteni, így a "zsír" darabokkal együtt, ami egy kávéhoz kellett nekem.

Nem melegítettem az egészet. Amúgy nekem 3 nap után már nem tetszett az íze, hiába a hűtőben tartottam, úgyhogy inkább kisebb mennyiségeket szoktam csinálni, ami 1-2 nap alatt elfogy, hiába macerásabb.
(válasz Nóri2 7. hozzászólására)

8. Nóri22017-07-06 14:31
Ez jó ötlet :-)
(válasz Hoxa 6. hozzászólására)

7. Nóri22017-07-06 14:30
Köszönöm :-) csak nem tudom mennyire tesz jót ennek a tejnek, ha többször melegítem.
(válasz gabbbicica 5. hozzászólására)

6. Hoxa2017-07-05 22:19
Én üvegbe szoktam tenni és néha felrázom.

5. gabbbicica2017-07-05 18:11
Az kókuszzsír, ami kicsapódik rajta. Én mindig visszakevertem és megmelegítettem a kávémhoz.

Ha zavar, akkor csak szedd le a tetejéről és dobd ki és vagy én egyszer sütöttem rajta diétás palacsintát is :)
(válasz Nóri2 1. hozzászólására)


4. gribedli***2017-07-05 15:02
Szerintem az a hab csak zsír, le is szedheted róla
(válasz Nóri2 1. hozzászólására)

3. Nóri22017-07-05 12:58
Szia én vízből és kókuszreszelékből.

2. fiti482017-07-05 12:18
látom nem sok választ kaptál, ezért gondolom ide
írom, hogy én kókusztejporból készítem és azon nincsen zsiradék

(te miből/hogyan készíted?)
(válasz Nóri2 1. hozzászólására)

1. Nóri22017-07-05 10:45
Azok segítségét szeretném kérni, akik már készítettek otthon kókusztejet.
Tegnap életemben először készítettem, recept szerint. Nagyon finom lett. Beraktam este a hűtőbe nehogy baja legyen reggelre. Reggelre viszont egy kemény réteg alakult ki a tetején.
Reggel újra felmelegítettem, bele is olvadt, de nekem nagyon zsíros lett így a "tej".
Kérdésem, hogy mi az ami a tetején kialakult, illetve mire lehet használni, mert így már nem ízlik a tej nekem.