Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Pécsett hol lehet ingyenes pszichológust találni?

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

4. Mortischa2017-06-27 05:33
Pécsen elég "köcsögök" voltak velem, akihez nekem volt szerencsém... De tudatalansági gondok voltak alapvetően. Nem ottani lakos voltam (nem átjelenetkezési határidőn túl). Meg ha tévedek is, nem kellett volna úgy viselkedni. Ha már nem ért a munkájához, meg főleg nem. Mert amúgy az asszisztensnek nem volt igaza, aki elküldött, mert "ő nem könyvelő". A könyvelő, meg másik orvos paragrafus szerint tudta, miért NEM lehetett volna elküldeni egy orvosi szakvéleménnyel, mikor állandó gyógyszert szedek, és receptet kérek.

A dilimókusokhoz tudtommal nem kell beutaló mióta megszüntették sok helyen az addiktológiai programokat. Ha meg nem hajlandó az orvosod, és most megint kitaláolták ezt a körzeti xarságot, akkor összeférhetetlenség miatt kérd át magad máshova.
(válasz kimi0892 1. hozzászólására)

3. Csicsi252017-06-26 10:24
A Veress Endre utcai rendelőintézetben van pszichológus és pszichiáter is. Nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni.
(válasz kimi0892 1. hozzászólására)


2. Moszkvicsslusszkulcs2017-06-26 10:02
A pszichiatriara nem kell beutalo.
Ha szukseges a pszichologus, azt a szakorvos irhatja ki.

1. kimi08922017-06-26 09:49
Sziasztok!

Pécsett lehet olyan Pszichológust találni, aki ingyen dolgozik? Szükségem lenne egyre,de 1. a körzeti orvosom nem ad beutalót a pszichiátriai szakrendelésre 2. nincs annyi pénzem, hogy megfizessek egy magán pszichológust. Köszönöm előre is a segítséget!