Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Kinek mennyit aludt nappal a babája?

Kategória: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Újszülöttek


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

4. 75Eperke2017-05-17 16:52
Nekem nagyon éberen aludt, szó szerint lábujj hegyen kellett lennem, ha végre elaludt. Olyan sosem volt hogy órákig aludjon örültem ha egy órát tudott aludni :( :S Aztán ahogy teltek a hónapok, évek úgy egyre jobban belejött az alvásba, sokat aludt babakocsiban levegőn (teraszon, kertben) De ilyen picikén fél óráknak is örültem :) Éjszaka pedig 2-3 óránként fent volt és cicit kért :) ezt egészen 3 éves koráig megtartotta, akkor vettem el tőle a cicit - onnantól átalussza az éjszakát, külön ágyban, pedig 3 éves koráig egy ágyban aludtunk!

3. baba19892017-05-17 15:38
Az én fiam 7 és fél hónapos. Még 2-szer kel éjszaka és nappal sem sokat alszik. 1 hónaposan volt, hogy nappal sem aludt. Párszor azt is megcsinálta, hogy 18-20 órát egyhuzamban ébren volt. Ki voltunk purcanva. Sajnos most sem valami jó alvó. Nekem azt mondta a védőnő, amikor alig aludt 1-2 hónaposan, hogy találjam meg a módját, hogy elaludjon (hordozás, kocsikázás, babakocsi, ringatás stb. stb.), mert szüksége van az alvásra egy ilyen picikének.
(válasz *Szöszke* 1. hozzászólására)


2. kokuszoscsoki2017-05-17 15:19
1 hónaposan szinte egész nap aludt, kb csak enni kelt fel. Most 8 hós, most már maximum 3-szor alszik egy nap, de van, hogy semmit. Éjszakát végig alussza születése óta.
(válasz *Szöszke* 1. hozzászólására)

1. *Szöszke*2017-05-17 14:56
Mi 1hónaposak vagyunk és bizony van amikor nap közben épp csak szundikál,minden szöszre felébred.
Vannak napok amikor jól alszik,de általában végig huncutkodja a napot.
Éjszaka nincs gond.
Ti hogy vagytok ezzel?Mit gondoltok?Tapasztalat?